Evlilikte ilişkiye ara vermek hata mı???

Cinsellikle cezalandırmanızı asla önermem. Konusarak sevgiyle yani zorlamada olsa uygulama ile iyilestirebilirsiniz iliskinizi. Ama ceza ve surekli uyarilar daha kotuye götürür. Ona onu istemediginizi sogudugunuzu haykirmayin. Onunda duygularina zarar vermis olursunuz size farkettirmesede yikintilara sebep olursunuz. Ikizler cok zor Allah kolaylik versin. Insallah Allah esinize daha hayirli bir is nasip eder ve mutlu olursunuz.

Cinseligi ceza olarak kullanmak , bana dogru gelmiyor !!
Sen zaten iteksizsin , yani bu bahanen olmamali ..
Birbirinizi tehtit edeceginize , Ceza vereceginize sorunlara cözüm bulabilirsiniz ..

Ara vermek hic dogru degil .
Zaten sallantida olan evliliginiz tamamen bitmis olur ..

Esin deyismedigi surece yapabilecegin hic bir sey yok.
Demek ki seni o kadar da tinmiyor.
Ya da evliligine o kadar onem vermiyor.
Allah yardimcin olsun.

ben diyer arkadaslarin aksine cinselligi ceza olarak kullandigini dusunmuyorum.
Deyer gormedigini dusunen hicbir kadin, bir adamin altina yatamaz bence.
En azindan ya para kazanir bu yaptigindan, ya da libidosu acayip yuksektir.
Hem calisiyorsunuz, hem kucuk ikizleriniz var hem de herif kesinlikle duzelmiyor yillardir.
Sizde bazi seylerin kalmamasi bence artik esinizin kabahati.
Bu evliligi surdurmek istiyorsa artik top ona gecmis demektir.

Benim isteksizliğim zaten ayrı bir konu başlığı aslında ki sorunlardan sonra hiç kalmadı
Eşim de çok istekli olunca hem de ona ceza oldu bu
Kusura bakmayin konu dışı olabilir ama esiniz akrep burcumu

Adamin yapmadigi bir o kalmis zaten.
Oh ne ala memleket.
Hic bir sorunluluk almiyacak, karisi cocuklara bakacak tek basina.
Adam hafta sonu gelicek cinsel ihtiyaclarini gorup gidecek.
Konusahibinin diyer konularinda sabret demistim.
Deyisir demistik bir cogumuz.
Ama adam da gorunuse gore zerre deyisme yok.
Mubarek dag gibi yerinden kimildamiyor.

bir evlilik %50 cinselik %50 anlaşma duygusallıksa bu evlilikte ne var ben anlamadım zaten legal seks yapmak için evleniyoruz cinselliği meşru yaşamak doğacak çocuğumuz resmi olsun diye.

Benim genelde gordugum, %50 duygusal kismi (ki genelde bayanlarin ihtiyaci) giderilmiyor.
% 50 cinsellik kismi da genelde erkeklerin ihtiyaci, ilk baslarda giderilip, sonra kadin bunalinca o da giderilmiyor.
Olu gibi evlilikler ortaya cikiyor sonra da.
Ama genel olarak kabahatin cogunu bir cok seyi karilarinin bogazinda dugum dugum eden duygusuz erkelerde buluyorum ben.

Kisisel temizligine dikkat etmiyorsa, bende rahatsiz olurdum. Ama verdiginiz tepki asiri geldi bana. Cinselligin bitmis olmasi hemen hemen evliligin de bitmis olmasi gibi geliyor kulaga..

Benim eşimde iş gereği hafta içi farklı illerde, Hafta sonları geliyor . Burada yazılanların bazılarına asla hak vermiyorum ve bu yorumların konu sahibinin yararına yazılmış olduklarını düşünmüyorum .. Hani ne derler bekara karı boşamak kolaydır..Adam ekmeğinin derdinde , siz demişsiniz oh ne ala memleket(!) Çocuğundan ayrı şehir şehir ekmek derdinde dolaşan adama demediğiniz kalmamış

Konu sahibine gelince,bazen bende senin gibi hissediyorum , benimde bebeğim var ve öğretmenim ..Ama eşim defalarca kpss ye girdi , çalışabildiği kadar hazırlandı ama nasip olmadı.Doğumumda bile yoktu , yaşadığın sorunları anlıyorum ama çözümü ona bu şekilde davranmak değil bence...

Cinsellik konusunda bir engel durum yoksa esiniz istedigi zaman yapmaniz gerekir . Melekler lanet edermis cunku ona harama itmis oluyorsunuz .. Bence burada hataniz var . Ama oda bakimsiz ve sizi tiksindirdiyse oda ayni derecede hatali

Sadece sunu soyleyebilirim,, cinsel hayatin duzensizse yada hic yoksa; esinle olan sorunlarin daha da icinden cikilmaz bir hal aliyor acikcasi..
Hele bir de kadinda isteksizlik varsa; bu daha da kotu bir durum...
Esim cok yogun calistigi icin cok iyi anliyorum bu duygularini
İnsan bu sartlarda sevgisini bile hissedemiyor ki diger sorunlari halletmek soyle dursun...

eşin ekmek parası kazanıyorken siz cinselliğin peşine düşüp ceza veriyorsunuz..ama tabiki sırf erkek istiyor diyede arada bir olmayabilir..yoksa günah mış ne batıl inanç yaa.. bunlar..hangi çağda yaşıyoruz..kadınlar köle değil erkeğin karşısında..fakat siz tammen bilerek ceza veriyorsunuz..

Siz yeteri kadar çabaladığını düşünüyorsunuz değişsin diye ama ben buna emin değilim

Cinsellik konusunda bir engel durum yoksa esiniz istedigi zaman yapmaniz gerekir . Melekler lanet edermis cunku ona harama itmis oluyorsunuz .. Bence burada hataniz var . Ama oda bakimsiz ve sizi tiksindirdiyse oda ayni derecede hatali

hurafeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…