Evlilikte ilişkiye ara vermek hata mı???

Benim isteksizliğim zaten ayrı bir konu başlığı aslında ki sorunlardan sonra hiç kalmadı
Eşim de çok istekli olunca hem de ona ceza oldu bu
Ama bu aranızdaki sorunların düzelmesine değil, aksine daha çok aranızın açılmasına sebep olur. Evliliğiniz bitme noktasına kadar gelir bu sebepten. Her evlilikte ara sıra es verilen dönemler olur ama bu sorunlu dönemde olursa sorunlar kat kat artar.
Kendimi koyuyorum eşinizin yerine. Eşim bana bu şekilde bir ceza vermeye kalksa çoluk çocuk da yokken ve düzelme konusunda da ciddi bir adım atmıyorsa evliliği bitirmek için geçerli bir sebeptir benim için. Sizn bebekleriniz var. Ama o bebekler sizi ne kadar süre daha bir arada tutabilecek?
Temizlik ve bakım konusuna hiç girmiyorum, o kolay aşılabilir, halledilebilir bir sorun.

Hata mi yaptim soruna istinaden evet hata yapmissin diyorum. Evlilikte iliskiye ara mi verilirmis diye girdim konuya.
Bakin bir arkadasin durumu da sizin gibiydi. Cok zor anliyorum ama is degistirip evinin yakininda bir ise girdikten bi kac ay sonra isten cikarildi. Hersey tersine gitti. Simdi eskisinden daha beterler.
Nolur biraz sebat edin ve hayirlisini isteyin. Ama isten once esinizle aranizi duzeltin derim ben nacizane

Bence de ödul/ceza seklinde cinselligi kullanmak yanlis.

4 yıldır sadece hafta sonu evime gelen adamla sevisemiyorum diyorsunuz ancak aslinda o hafta sonlarini birbirinize , teninize ne kadar uyumlu oldugunuzu ,mutlu oldugunuzu gorseniz gitmeyi kendi istemeyecektir bir sure sonra ve siz de bosanmayı dusunmeyeceksnz

Yani siz aranizda ki buyuk bir bagi kesip atiyorsunuz.

Açıkcası ben böyle kadınları çok cesur buluyorum
tam olarak sorun nedir?
değermi yani yarın öbürgün çocuklarını ananın yanında babadan ayrı, babanın yanında anadan ayrı bir hayat sunmaya

Cinselliğin hiç bir şartta bir ceza, bir yola getirme yöntemi olarak kullanılmasını doğru bulmuyorum. Kendi bedeninizi de bir meta haline getirmiş olursunuz bu şekilde.

yaşadığımda da kendime saygımı kaybediyorum istemediğim bişeyi yaptığım için

ben de böyle düşündüğüm için kendime saygısızlık etmek istemiyorum artık

Zaten evlilik gibi değil ki sizin ki. Koca hafta içi evde yok, nasıl sabrettiniz dört yıl galiba.. Tek başına yaşıyormuşsun gibi sanki.

o konu ayrı bi mesele sabredemedim ve dört yıl çok sancılı geçti.
dışardan bakınca boşanmak için bi neden yok ama benim için o kadar çok ki

geçen senelerde normal hayatımıza devam ettim ve bu sebepten yüz bulup değiştirmediğini düşünüyorum

hakikaten işten ayrılsa benim için bişeyler yapsa denerim tekrar boşanmaya cesaretim yok çocuklarımın babaya ihtiyacı var ama ne desem ama sen de diye başlayan bi cümlesi var benim için bişey yapar mı bilemiyorum
içimde çok şey kırıldı
(mesela bunu eşime söylesem sanki benim içimde kırılmadı mı der)

o kadar çok anlattım ki herşeye tamam dedi gecesinde kendimi yatakta buldum ve sabah eski kocam geri döndü ((

beni onunla tehtit ediyor zaten işten çıkıcam bikaç ay çalışmıcam o zaman da para yok diye benimle kavga edersen görüşeceğiz dedi

Peki yılbaşında bir şeyler yapacak mı?
İyi yapıyorsunuz ben size hak verdim.

bilemiyorum inşallah yapar..

yalnız kalmanız zor bir durum.birde bunun üstüne 2tane bebek eklenince hem fiziksel hem psikolojik olarak yıpranmış olmalısnız.destek almayı düşündünüz mü hiç belki bu yükünüzü hafifletir.hem de eşinizle ilgili daha sağlıklı düşüncelere sahip olabilirsinz.

kocani elinle baska kadinlara itiyosun.hal ne olursa olsun esini cinsel yonden ac birakma sonra kocan disarda kacak etin tadina varinca evinede bakmaz eve getirecegi parayi baska kadinlarla yer eyvah dersin ama is isten gecmis olur

şehir dışı derken seyehat mı yapıyor yoksa başka il dışında sabit işte mi

Ben sizi haksız bulmadım, esiniz kendisine dikkat etmiyorsa (bakımına vs) sizin soğumanız cok normal bu bir ceza degil sonuctur eşinizin kendi kendine yarattığı durumun sonucu. Hangi kadın olsa aynısını yapar, siz epilasyon yapmadan ya da ne bileyim temiz olmadan onun karşısına çıksanız o da istemez.

Sonuclarına katlanırsın demesine takıldım ben... Resmen tehdit etmis, ne yapacak aldatacak mıymıs? Asıl burada esiniz bir tür ceza veriyor, yanlıs olan bu; sizin yaptığınız degil

siz onun yerine iş başvurularında bulunun.
yani cv.sini oluşturup sitelerden başvurun.

siz de açıkça yazmışsınız ki , eşinizin sizin için bir şey yaptığını görmek istiyorsunuz. işi değiştirse her şey yoluna girecek gibi.
böyle bir sebepten yuva yıkmak olmaz, ortada 2 evlat var.

eşinize de söyleyin tüm sorunlarınızın işten kaynaklandığını.
derhal iş aramaya başlaması gerektiğini, çünkü gerçekten iş bulmadan işten ayrılırsa, yenisini ne zaman bulacağı belli değil, bu sefer maddi sorunlar ortaya çıkacak.
o da ayrı bir yıpratıcı.

siz de başvurun bence onun yerine.

siz eşinizin çalıştığın yere evi taşıyamazmısınız? anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz da.

ben çalışıyorum memurum. eşim bi şehirde sbait değil bi hafta boyunca şehir şehir geziyor

Açıkcası ben böyle kadınları çok cesur buluyorum
tam olarak sorun nedir?
değermi yani yarın öbürgün çocuklarını ananın yanında babadan ayrı, babanın yanında anadan ayrı bir hayat sunmaya

sorun işi şehir dışında çocuklar boşanmış bi ailede yaşıyor gibi yaşıyorlar sadece hafta sonu görüyorlar.
bunların getirdiği sorunlarla uzaklaştıkça uzaklaştık

ve ben artık çocuklarım için boşanmadan ama seninle ikili ilişkimi bitirp bu hayata devam edebilirm benim için hiç sakıncası yok huzurum olsun yeter diyebiliyorum
mücadele etmekten o derece yoruldum

Ne alakası var adam kisisel temizliğine bakımına da dikkat etmiyormuş bir de sadece haftasonları eve gelen bir adam var konu sahıbı onu kocam olarak göremiyorum bile demiş sadece iş durumundan dolayı ceza olarak kullansa tamam da kadıncağız kaç kere uyarmış. Kocasının çaba göstermesi lazım ama kolay yola kaçıp aldatırsa kadın hak etmis mi olacak. Ayrıca neden evli kalıyorsun ne demek sanki legal seks yapabilmek icin evleniyoruz

Yani siz neden gitmiyorsunuz onunla?
yalnız dikkatinizi çekerim boşanmış ailelerde o babalar her hafta sonları görmeye gelmiyorlar cocuklarını
hatat cogu zaman hiç görmeye gelmiyorlar
bence sapla samanı karıştırmayın.
neden niçin yoruldunuz bilmiyorum ama bence durup düşünün.
siz ayrılsanız eşinizden fiilen
cok özür dilerim ama 2 cocukla zaten baska türlü bir hayatınız olamaz

Iyide 4 yıldır adam yok ortada kadın aldatmıyorda adam neden aldatıyor? Dile kolay ortada evlilik de yok zaten, iş konusunda eşinin bişeyler yapması gerek senin değil, soğumanda gayet normal oh ne güzel tek başına evlilik.

o zaman haklısınız. en iyisi işini değiştirmesi. yoksa ilerisi pek parlak değil. zaten ara vermiş gibisiniz...

inanın o günler de oldu...lafta istemiyor ama işim bu deyip gidiyor ona sorsak çok çabalıyor ben nankör...

destek alıyorum onu da aile terapisine gönderdim
kadın işiniz düzelmeden ilişkiniz düzelmez devam etmenize gerek yok dedi
eşimde gitme taraftarı değildi zaten

şehir dışı derken seyehat mı yapıyor yoksa başka il dışında sabit işte mi
seyahat yapılar sabit bir il değil

en azından yalnız bir anneyim derim...
evli ama yalnız olmak da çok farklı
boşanmış ama çocuklarını hiç ihmal etmeyen aileler de var ayrıca
evin mali sorumluluğu bende çocukları kreşe götür eve getir hastalığı aşısı evin sorumluluğu ve kendi sağlık sorunlarım hepsi bir arada tabi ki çok yorucu

Bende burdaki kadınları anlayamıyorum, konu sahibini hiç suçlu bulmadım, adam evde yok yok başka kadına gidermiş gitsede konu sahibinin haberi olmaz zaten . Insan eşini yanında istiyor mutlu olduğunda, hasta olduğunda evlilik herşeyi paylaşmak değil mi? Arada paylaşım yok konu sahibinin eşi ne bekliyordu ki bu durumda burdaki mantığa göre konu sahibi ahlaklıymışta eşini aldatmamış dua etsin kocası.

bir evlilik %50 cinselik %50 anlaşma duygusallıksa bu evlilikte ne var ben anlamadım zaten legal seks yapmak için evleniyoruz cinselliği meşru yaşamak doğacak çocuğumuz resmi olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…