- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Ama bu aranızdaki sorunların düzelmesine değil, aksine daha çok aranızın açılmasına sebep olur. Evliliğiniz bitme noktasına kadar gelir bu sebepten. Her evlilikte ara sıra es verilen dönemler olur ama bu sorunlu dönemde olursa sorunlar kat kat artar.Benim isteksizliğim zaten ayrı bir konu başlığı aslında ki sorunlardan sonra hiç kalmadı
Eşim de çok istekli olunca hem de ona ceza oldu bu
Cinselliğin hiç bir şartta bir ceza, bir yola getirme yöntemi olarak kullanılmasını doğru bulmuyorum. Kendi bedeninizi de bir meta haline getirmiş olursunuz bu şekilde.
bence yanlış değil..
Sonuçta biz onlara tertemiz hazırlanıyorsak onlarında böyle olması gerek..
Ama sizin ilişkinizde güven, sevgi ve huzur kalmamış... İlk önce bunları yeniden oluşturup ondan sonra cinsellik düşünmek gerekiyor..
Zaten evlilik gibi değil ki sizin ki. Koca hafta içi evde yok, nasıl sabrettiniz dört yıl galiba.. Tek başına yaşıyormuşsun gibi sanki.
sizi anlıyorum.. biraz oynamak gibi olacak ama bir süre vermişseniz eşinize bu süre bitene kadar o zamanı eşinize de kendinize de kahrederek geçirmeyin.. süre sonunda söz verdiği şeyi yapmazsa net bir şekilde tavrınızı koyar ne yapmak istiyorsanız yaparsınız. ama bu zaman zarfında her anı bunu hatırlatarak, kötü geçirerek adamın sözünü tutacağı varsa da tutmamasına sebep olabilirsiniz.. sonuçta bu erkek denen varlıklar bizim kadar sabırlı olamıyorlar eehh bıktım bu hallerden diyip iyice olumsuz olabilir..
yuvayı dişi kuş yapar.. tehditler, kavgalarla eşinizi soğutmak yerine daha farklı yöntemlerle evde olmasını sağlamalısınız bence..
işten ayrılmadan iş buluyor herkes yani aslında gayet etik.
esas yeni işi garantiye almadan işten ayrılmak bu devirde çok yanlış.
o zaman sizin eşinize hiç bir şekilde güveniniz kalmamış.
yani 4 senedir ayrılıcam diyor sanırım ve devam ediyor aynı işine.
bilemedim yani, peki hakikaten işten ayrılsa ve şartları düzgün bir iş bulsa, ne yapardınız? yani tekrar aile gibi yaşamayı ister misiniz?
yoksa "ağzıyla kuş tutsa bitti" mi diyorsunuz?
Eski konularına göz attım bende. Ama yine de yapma canım. Sanıyormusun erkek bu şekilde yola gelir. Konuş konuş bi daha konuş. Anlayıncaya kadar konuş. Ruhunun da okşanması gerektiğini, kendine biraz destek olmasını konuş. Bu şekilde halledemezsin canım.
kesinlikle katılıyorum.. bir de şu var ki ülkemiz şartlarında ha diyince iş bulunmuyor.. eşiniz evin mali sorumluluğunu yüklenmiş kişi bir de ikizler var ortada.. işten çıksa hemen bulamasa maddi olarak daha kötüye gider evlilik..
Peki yılbaşında bir şeyler yapacak mı?
İyi yapıyorsunuz ben size hak verdim.
Geçmiş konularımda da hep sonunum olan konu eşimin işi ve ikili ilişkimiz...
Özetlemek gerekirse eşim yıllardır hafta içi şehirdışında sadece hafta sonu geliyor ve yıllardır bir umutla değiştirmesini beklerken asla bir çift olamadık, birbirimize uyum sağlanamadık, ilişkimiz yıprandı ben çok soğudum eşimden.
Ikiz bebeklerim var artık yalnız çok zorlanıyorum
Ben son noktada yılbaşında bu işi değiştirdin değiştirdin yoksa boşanıyoruz dedim. bikaç ay önce yatakları ayırdım sonra annemler yanımıza yardıma gelince mecbur yatağıma geçtim. ama aylardır her hafta sonu o yaklaşıyor ben dokunmasına izin vermiyorum
Bi kaç kere tehtitkar konuştu sonuçlarına katlanırsın diye, sen bilirsin dedim. Soğuduğumu anlattım, kişisel bakımına dikkat etmemesinin beni rahatsız ettiğini, cinsellik istemediğimi bişeylerin düzelmesi ve benim için çabalaması gerektiğini söyledim hem de defalarca
Şimdi her haftasonu yatakta tartışıp Yatıp uyuyoruz gündüzler normal/kısmen sorunlu hayata devam...
Zaten benim isteksizliğim yüzünden kötü olan cinsel hayatımız bitti yani...
Bazen hata mı yaptım diyorum ama içimden de gelmiyor
Işini de tavırlarını da değiştireceğine inanmıyorum
siz eşinizin çalıştığın yere evi taşıyamazmısınız? anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz da.
Açıkcası ben böyle kadınları çok cesur buluyorum
tam olarak sorun nedir?
değermi yani yarın öbürgün çocuklarını ananın yanında babadan ayrı, babanın yanında anadan ayrı bir hayat sunmaya
belli bir yaşta ki insanı cinsellikle cezalandırmanız çok çirkin boşanın o zaman adamı beğenmiyorsun isteğim yok diyorsun neden evli kalıyorsun ben de onu anlamadım yani yarın konu açma kocamı seviyorum beni aldatıyor şerefsiz deme o zaman
Iyide 4 yıldır adam yok ortada kadın aldatmıyorda adam neden aldatıyor? Dile kolay ortada evlilik de yok zaten, iş konusunda eşinin bişeyler yapması gerek senin değil, soğumanda gayet normal oh ne güzel tek başına evlilik.belli bir yaşta ki insanı cinsellikle cezalandırmanız çok çirkin boşanın o zaman adamı beğenmiyorsun isteğim yok diyorsun neden evli kalıyorsun ben de onu anlamadım yani yarın konu açma kocamı seviyorum beni aldatıyor şerefsiz deme o zaman
ben çalışıyorum memurum. eşim bi şehirde sbait değil bi hafta boyunca şehir şehir geziyor
sorun işi şehir dışında çocuklar boşanmış bi ailede yaşıyor gibi yaşıyorlar sadece hafta sonu görüyorlar.
bunların getirdiği sorunlarla uzaklaştıkça uzaklaştık
ve ben artık çocuklarım için boşanmadan ama seninle ikili ilişkimi bitirp bu hayata devam edebilirm benim için hiç sakıncası yok huzurum olsun yeter diyebiliyorum
mücadele etmekten o derece yoruldum
Ben de bunu merak ettim. Acaba eşinin sabit bir yeri mi yok, gezici mi çalışıyor?siz eşinizin çalıştığın yere evi taşıyamazmısınız? anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz da.
Bence de ödul/ceza seklinde cinselligi kullanmak yanlis.
4 yıldır sadece hafta sonu evime gelen adamla sevisemiyorum diyorsunuz ancak aslinda o hafta sonlarini birbirinize , teninize ne kadar uyumlu oldugunuzu ,mutlu oldugunuzu gorseniz gitmeyi kendi istemeyecektir bir sure sonra ve siz de bosanmayı dusunmeyeceksnz
Yani siz aranizda ki buyuk bir bagi kesip atiyorsunuz.
yalnız kalmanız zor bir durum.birde bunun üstüne 2tane bebek eklenince hem fiziksel hem psikolojik olarak yıpranmış olmalısnız.destek almayı düşündünüz mü hiç belki bu yükünüzü hafifletir.hem de eşinizle ilgili daha sağlıklı düşüncelere sahip olabilirsinz.
seyahat yapılar sabit bir il değilşehir dışı derken seyehat mı yapıyor yoksa başka il dışında sabit işte mi
Yani siz neden gitmiyorsunuz onunla?
yalnız dikkatinizi çekerim boşanmış ailelerde o babalar her hafta sonları görmeye gelmiyorlar cocuklarını
hatat cogu zaman hiç görmeye gelmiyorlar
bence sapla samanı karıştırmayın.
neden niçin yoruldunuz bilmiyorum ama bence durup düşünün.
siz ayrılsanız eşinizden fiilen
cok özür dilerim ama 2 cocukla zaten baska türlü bir hayatınız olamaz
bir evlilik %50 cinselik %50 anlaşma duygusallıksa bu evlilikte ne var ben anlamadım zaten legal seks yapmak için evleniyoruz cinselliği meşru yaşamak doğacak çocuğumuz resmi olsun diye.Ne alakası var adam kisisel temizliğine bakımına da dikkat etmiyormuş bir de sadece haftasonları eve gelen bir adam var konu sahıbı onu kocam olarak göremiyorum bile demiş sadece iş durumundan dolayı ceza olarak kullansa tamam da kadıncağız kaç kere uyarmış. Kocasının çaba göstermesi lazım ama kolay yola kaçıp aldatırsa kadın hak etmis mi olacak. Ayrıca neden evli kalıyorsun ne demek sanki legal seks yapabilmek icin evleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?