evlilikte ilk sabah !

ilk sabahımızda otobüsten inmiş balayı için otelimize giriş yapıyoduk.
ilk gecemiz otobüste ve yolda geçtide :roflol:
heyecanlıydım,mutluydum. ama garip bi şekilde kendimi suçlu hissediyodum. sanki her an babam arayacak "nerdesin,çabuk eve gel" diyecek gibime geliyordu :roflol:

ayy bende de aynen böyle olmuştu
sabah balayına gittik erkenden kalkıp
süperdi
yaa gözünü açıp eşini görmek gibisi var mı yaa

sabah uyandıgınızda yanınızda sevdiginiz adamın uyuyo oldugu görmekkk kaadar güzel bi duygu yoktur sanırımm :)) diger konuya gelince eee seyyyy :kedi: olumsuz bi şey hisetmiyosun öle diiyim sadece...
ama diger arkadsların yasadıgı gibi bende böle babam arcakmısta napıyosun nerdesin dicek giibi hissetiim .. bende sadece ben yasadım sanıyorumm..hihoyyyt

güzel bir konu opuyorumnanaktan
ben hayal ederek uyurum hep.... :kedi: dügünümüz seneye haziranda insallah.... daha var hehe

Ayneennn bende babamdan bir atak bekliyordum,psikolojik işte...kaydirigubbakcemile3

Ertesi gün....Öyle değişik duygular ki....Huzuru hissediyorsun yanında...Aşkı...:asigim:
İnsanın sevdiği ile olması bambaska birşey....Güneş bambaska doguyor sanki,o kadar senenin ardından....:asigim:
Kelimelerim yetmedi,tarifsizim bugün....Bu kadarla yetinicez artık...:lepi:
Darısı bekarlara inşallaah...kaydirigubbakcemile

hem cok mutluyum, hemde cok hüzünlü.
uyandim, gözlerimi actim... sevdigim adam yanimda, onca zorluk, onca bekleyisten sonra
onun yaninda uyanmak cok güzel bir duyguydu
ama benim evliligim ilk gecesi yabanci bi evde, yabanci bi yatakta gecti
onun verdigi hüzün ve burukluk vardi icimde...
zaten uyandik, kahvalti yaptik, balayina yola ciktik...

bana tatildeymişim gibi gelmişti
çok mutluydum sevdiğim adamla birlikte uyanmak süperdi
ama sanki tatil bitcek ve baba evine döncek gibiydim
15 gün tatili vardı kocamın o ne zaman işe başladı ozmn anladım evlendiğimi
ve ozmn başladı salya sümük ağlamalarım
annei babamı evimi çok özlüyordum çünkü
ailemden 1000 km uzakta olmak buna alışmak zor oldu ilk günlerde

dügünümde güzel geçti gecemde ama onca dügün yorgunlugunu atmak için mışıl mışıl eşimin yanında yatarken eşimin sesine uyandım ve saat sabahın 6 sı idi karnım acıktı kahvaltı hazırlarmısın dedi o anda bir cam kırılma sesi duydum bu kırılan kalbimin sesiydi ilk geçirdigimiz gecenin sabahında kalkıp kahvaltı hazırlamak açıkçası biraz üzdü beni halen söylerim hayallerimi yıktın be adam diye

sabah kalktığımda ilk önce onca senedir annemin babamın evinde yattığım odadan başka bir yerde uyanınca ben nerdeyim dedim :) sonra eşimi yanımda görünce içimi bir huzur kapladı. ve bana güzel bir kahvaltı hazırlayıp öperek kaldırınca işte hayallerimin prensi bu dedim :) çok güzel duygular hissediyosun gerçekten

5 ay önce evlendim, biz düğünün ertesi günü değil bir sonraki gün gittik balayına, cumartesi gecesi düğünden sonra pazar sabahı evimizde ve eşimle uyanmak çok güzel ama bi o kadarda kendimi tuhaf hissettirmişti bana. durup durup üzülüyordum ama çok mutluydum, heleki ilk zamanlar e-pack in dediği gibi tatildeymişimde eve geri dönecekmişim gibiydi. kesinlikle duygularımın karşılığı buydu, ama artık alıştım. gerçekten dedikleri gibi insann evi bambaşka, artık annemlerde rahat hissedemeyip evime dönmek istiyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…