evlilikte ilk sabah !

hissettigim en yogun duygu tabikide eşimin yanında oldugm için mutluluktu..
bide bitek ben yaşadım zannediyordum babamın her an arıyacak sen nerdesin diye azarlıcak olmasıydı

arkadaşlar beni yanlış anladınız galiba ilişki anlamında sormuştum

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy ben dahil herkes nasıl da masum masum anlatmışız evliliğimizin ilk günleri hakkındaki hislerimizi. Gerçekten yanlış anlamışız sorunu canım.
İlişki anlamındaki cevabıma gelince :kedi: ilk defa onun kadını olmuştum ve biraz uatngaçlık vardı tabi ama zamanla geçiyor. :kedi: :kedi:

doğruyu söyleyeyim klava:bütün evlenmemiş kızlarda öğrensin canınız çok yanacak çok kötü bi acı ertesi sabahta doğal olarak oturmakta azıcık zorlanılıyo

doğruyu söyleyeyim klava:bütün evlenmemiş kızlarda öğrensin canınız çok yanacak çok kötü bi acı ertesi sabahta doğal olarak oturmakta azıcık zorlanılıyo

Niye insanları yanlış yönlendirerek korkutuyosunuz. Çok çirkince bir davranış.

Tüm bu durumu yaşamamış kızlarımıza sesleniyorum, korkmayın. Korkulacak bişey olsa millet birbirinin üstüne bu kadar atlamaz dimi ama.
Sevdiğiniz insanla o günün tadını çıkarın ki, gelecekte tebessümle anarsınız.
opuyorumnanaktan

vereliniortak vereliniortak

ondan sonra herkes korkuyor ilk geceden ,böyle yönlendirmeler yapılırsa tabiki korkulur

Aynen katılıyorum yorumunuza...
Sırf bu yanlış bilgiler yüzünden 1.5 yıldan fazla beraber olamadım eşimle senağlama
Nisandan beri birlikte oplabiliyoruz...
Bu korkutmalar yüzünden evliliğimin en güzel zamanlarını ağlayarak geçirdim...
O yorumu yazan arkadaşa söylüyorum abartmayın kimsenin aklına böyle saçmalıklar sokmayın...

nasil mutluydum anlatamam, onca zaman beklemenin sonucu hayatimin erkeginin kollarinda uyanmak müthis bir huzur, mutluluk karisimi hislerdi:asigim:
tuhaf bir aileme karsi mahcubiyet hisside vardi
ayhhh, superdiii allaaammm..

bazi arkadaslar tepki vermisler, korkutmayin diye ..ama ...aciyorda gercekten, bilsinler yani. ACI VAR TABI, AMA KALDIRILMIYACAK KADAR DEGILKI....her hatun kendince yasar, birininki cok acir, digerininki ona nazaran daha az acir...ama nihayetinde muhakkak acir...korkulacak kadar , sizi súründúrecek kadar degil tabiii, kizlar kendinizi aciyacak diye sartlandirip korkup kasarsaniz zaten bence beter edersiniz. KORKULCAK kadar bir durum yok ....herkes nasil yapiyor?:kedi:

tamam biraz acı oluyor ama canınız çok yanacak ,oturmakta zorlanıcaksınız diye de kimseyi korkutmaya gerek var mı?

dügün gecesi yorgun geçti zaten bende buetraftan anlatılan korkunun verdigi kasılma vardı ve açıkcası çok zor oldu ben kastım kendimi çok gece 3gibi rahatladım eşimde asla baskı kurmadı üstümde önümüzde koca 1ömür var dedi yavrum kendini sıkma hadi gel sarıl bana dinlen dedi sabaha bu iş olmuştu ve kapımız çaldı açtık yerde bir tepsi içinde kahvaltılıklarımız oda servisi gibiydi utandım biraz çünkü annesi üst katımızda oturuyo bize güzel vitamin dolu kahvaltı hazırlamış bırakıp çıkmıştı onu aldık içeri yedik bvberaber biraz daha uyuduk sonra kalktık film izledik romantilkigin tadını çıkardık balayına falan gidemedik yüklü bir dügün borcunu dügün gecesi toplananlarla ödedik balayına kuruşumuz kalmamıştı ama çok mutluyduk yinede çünkü eşim bi çılgınlık yaptı 3.gün beni aileme götürdü dügünd ebende ailemde çok agladı die içine yer etmiş özlemişsindir die gel gezmeye gidelim dedi haberim yoktu nereye dedim gönlümüzde gezcek çok şık biyere götürcem seni dedi bibaktım istde ailemdeyim havalara uçtum kocişe nasıl sarılcagımı şaşırdım mutluluktan herkes siz uçuksunuz 3günlük evli,siniz burda işiniz ne dediler ve eşimi çok sevdiler bu güzel hareketinden dolayı

Acı varsa eğer buda eşinizden kaynaklanıyordur. Eşler kaba davrandığında tabi ki acır. Nazikçe, isteyerek yapıldığında ise hiç acı macı yok. Yok!

buarada bendede acı olmadı eşim gerçekten bu konuda çok kibar nazik davrandı öyle oturamadıgım olmadı aksine oandan itibaren kadınlıgın verdigi hislemi desem yada eşimin yüzündeki ifadedenmi desem çok mutlu oldum

Biraz acı olduğunu hepimiz biliyorum ama abartmaya gerek var mı?
Ben o acıyı ne kadar abartmıştım ama öyle olmadığını gördüm. Kimse o durumu yaşamasın bu yanlış bilgiler yüzünden...

Siz nasıl bi ilişki yaşadınız ya biz hiç öyle olmadıksempatiksalakcinni

Aynen bu mooddaydım sonra bı an artık annemle aynı evde yasamıyacagım geldı aklıma öhüöhüüüüü ben annemı ıstıyoruuummmm dıye aglamaya basladım..Sonra annemı aradım o geldı cocukken yaptıgım gıbı esofmanından tutarak (gıtmesın dıye:) saatlerce konustum:)

not: Eşiniz normal bir insansa ve bu işlerin yolunu yordamını bılıyosa bı yerınıze bısey olmuyor..Eşiniz bahşi bir hayvan gıbı saldırırsa o zaman ertesı gun oturamazsınız tabı hatta yururken bıle zorlanırsınız..İşini bilmesıyle alakalı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…