evlilikte ilk sabah !

ne kadar karamsar olursak olalalım yine de umut bitmiyorsempatiksalakcinni

konu dışı ama aöf sosyal hizmetler de mi okuyorsunuz? ben de bu sene kaydımı yaptırdımhihoyyyt

evet aöf sosyal hizmetler okuyorum.2.sınıfa geçtim.sana tavsiyem çıkmış sorulardan çözersen yararına olur.genelde aynı tür soruyorlar

hehehe ilginç bir konu:))
ben ilk gecemi bir otelde geçirdim.. sabahta erkenden kalkmak zorundaydık çünki tek dersim kalmıştı sınava girmem gerekiyordu.. eşimin eniştesi bizi aldı önce bir kahvaltı yaptık erkenden sonra süslü gelin arabasıyla sınava gittim:)) çok süper geçti çok çalıştım ama aynı bu seneki kpss gbi sınav soruları çalınmış iptal oldu sınav ( olan bize olmuştu ilk sabah telaşla geçmişti..:))

fountain sen açıköğretim forumundaydın ne zaman geçtin buraya
ben 22 yaşındayım ya.daha küçüğüm ama ufal da cebime gir diyorlar genelde:))

=))kk da gezıyorum ıste 22 yas kucukmussun cıdden acele etme nıye oyle dıyorlar buyuk mu gosterıyorsun bu arada forumda takma yazmıssın aman takmıyorum zaten kımsenın dedıgını falan ama evlılık bu tarz hayaller uzak gelıyor anca ıstedıgım kısını karsıma cıkması gerek kı kafamda olsun

yok bçocuk gibi yüzüm var da boydan biraz öyle diyorlar
olduktan sonra hayırlısı olsun fountain.önce okulumuzu bitirelim de sonra evlilik işlerine bakarız değil mi?kaydirigubbakcemile2

bide ertesi sabah annemlere el öpmeye gittigimde sanki odamdan kirk yildir uzaktaymisim, kirk yildir ailemi görmemisim gibiydim....

Evlendiğimiz ilk sabah uyandım henüz eşim uyuyordu. Hemen banyoya ayna karşısına koşup saçımı başımı düzelttim, dişlerimi fırçaladım :)) güzel görüncem ya adama ondan :)) ay çok komiktim yaaa. Sonra kahvaltıyı hazırlayıp eşimi uyandırdım, öyle güzel bir duyguydu ki onun yanında uyanmak ona kahvaltı hazırlamak... Sonra da eşyalarımızı hazırlayıp balayı için yola çıktık. Herşey çok güzeldi! Allah tüm sevenleri birbirine kavuştursun.

benim düğünüm orduevinde olmuştu geceyi orduevinde geçirmiştik. sabah eşim erkenden kaldırmıştı anneme kahvaltıya gideceğiz diye ne kadar safmışım şimdiki aklım olsa hayatta gitmezdim. sabah sekizde kayınvalidemlere gitmiştik. kahvaltıdan sonra balayı için yola çıkmıştık. balayımızda üç-dört gün yanlız kalmıştık. kaldığımız yere eşimin iki erkek arkadaşı gelmişti kız arkadaşlarıyla. eşime hep derim sen benle değil onlarla evlisin derim. beş yıllık evliyim beş yıldır arkadaşlarıyla tatil yapıyoruz. anlatacak çok şey varya neyse

Hadi annesine kahvaltıya gitmenizi anladım diyelim de balayına gidiyorsunuz eşinizin arkadaşlarının kız arkadaşlarıyla sizinle ne işi var ya... Bazen erkekler çok düşüncesiz olabiliyor.

bizim düğün ve ilk gece eşimin köyünde oldu... Annesi ve babası o gün başka biyerde kalmışlardı... Uyandık... Ben nedense eşimin yüzüne bakamadım utancımdan
kahvaltı hazırlayıp getirdiler sonra misafirler gelmeye başladı... Millet bana baktıkca sanki içlerinden "dün gece naptığınızı biliyorum" diyolarmış gibi geliyodu

çok güldüm ya içlerinden neler düşünmüşlerdir.:1rolleyes:

Evımde uyandım ılk sabah.
Yanı balayına gıtmedık.
Gec uyumustuk zaten.
Ara ara hep uyandık.
Ben en son kanepede uyuya kalmısım.
Bır baktım ustume dogru egılmıs fotografımı cekıyor
Flasın sesıne uyandım ama duymazlıktan geldım.
Cok guzeldı onunla gune baslamak.
Beraber kahvaltı yapmak.
Bırlıkte ılk dısarıya cıktıgımız aksam,
sankı aılemın haberı yokmus da,
yakalanacakmısım gıbı hıssetmıstım
Her an arayacaklar, 'nerdesın sen?' dıye soracaklar sanıyordum.
Bır hafta kadar boyle hıssettım.
Cok guzeldı o gunler,
gunu onunla bıtırmek ve yıne gune onunla baslamak.
Her sabah onu operek ıse ugurlamak ve aksam eve geldıgınde operek karsılamak.
Bu hala devam edıyor ve ben esımı her gecen gun daha fazla sevıyorum.
Bazen uyurken ona sarıldıgımda,
'ya ona bır sey olursa, ben onsuz ne yaparım?' dıye dusunup,
daha bır sıkı sarılıyorum esıme.
O benım hayatımı anlamlandıran en degerlı varlıgım.

Biz düğünden gelince valizleri toparlayalm filan derken 3 gibi uyudk zaten 6 gibide uçağa yetişmek içn istanbul trafiğine çıktk.hiç bi atraksiyon olmadı ilk gece yanee lülülülülülü ilk kahvaltımızı kıbrısta yaptk.yurt dışı olduğu içn telefonlarda çekmyodu 1 hafta süper bi tatil geçirdk rüya gibi ahh ahhh 5. ayımız dolucak yaşlandk:asigim:

biz dügünümüzün oldugu otelde kaldik, ertesi gün bi tuhaf uyandim zaten.. hüzünlü, saskin, soguk..
balayi yolunda saolsun ilk tartismamizi yaptik alsanaalsanasmilemoralim ondn sonra iiyice gitti...:2:
kötü bir baslangic olsa gerek..sempatiksalakcinni

Sabah namazıyla evimize girebilmiştik ve çok yorgunduk. sabah saat 7 gibi kalkıp terminalde olmamız gerekiyodu balayı için. biz saat 7ye kurduk saatimizi, sonrada uyanıp arkadaşımızı aradık. oteli bizim için arayıp girişimizi ertesi güne almasını istedik çünkü yorgunluktan gözümüzü açamamıştık :)
2. posta uyuyup uyandığımızda onunla olduğuma inanamamıştım, sanki yanlış bişi yapmışım gibide korkmuştum:) her an babamlar arayıp nerdesin sen dicek diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…