- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
ne kadar karamsar olursak olalalım yine de umut bitmiyorsempatiksalakcinni
konu dışı ama aöf sosyal hizmetler de mi okuyorsunuz? ben de bu sene kaydımı yaptırdımhihoyyyt
ben de yaa... bizim ne zaman anlatacak hikayemiz olacak
bulancak kac yasındasın olur ınsallah dıyelım
fountain sen açıköğretim forumundaydın ne zaman geçtin buraya
ben 22 yaşındayım ya.daha küçüğüm ama ufal da cebime gir diyorlar genelde:))
=))kk da gezıyorum ıste 22 yas kucukmussun cıdden acele etme nıye oyle dıyorlar buyuk mu gosterıyorsun bu arada forumda takma yazmıssın aman takmıyorum zaten kımsenın dedıgını falan ama evlılık bu tarz hayaller uzak gelıyor anca ıstedıgım kısını karsıma cıkması gerek kı kafamda olsun
evet aöf sosyal hizmetler okuyorum.2.sınıfa geçtim.sana tavsiyem çıkmış sorulardan çözersen yararına olur.genelde aynı tür soruyorlar
bulancak kac yasındasın olur ınsallah dıyelım
yolun yarısına geldim artık ,bekliyoruz bakalım inşallah en kısa sürede olur:1rolleyes:
yolum yarısı kac yasındasınız??ben 27
benim düğünüm orduevinde olmuştu geceyi orduevinde geçirmiştik. sabah eşim erkenden kaldırmıştı anneme kahvaltıya gideceğiz diye ne kadar safmışım şimdiki aklım olsa hayatta gitmezdim. sabah sekizde kayınvalidemlere gitmiştik. kahvaltıdan sonra balayı için yola çıkmıştık. balayımızda üç-dört gün yanlız kalmıştık. kaldığımız yere eşimin iki erkek arkadaşı gelmişti kız arkadaşlarıyla. eşime hep derim sen benle değil onlarla evlisin derim. beş yıllık evliyim beş yıldır arkadaşlarıyla tatil yapıyoruz. anlatacak çok şey varya neyse
bizim düğün ve ilk gece eşimin köyünde oldu... Annesi ve babası o gün başka biyerde kalmışlardı... Uyandık... Ben nedense eşimin yüzüne bakamadım utancımdan
kahvaltı hazırlayıp getirdiler sonra misafirler gelmeye başladı... Millet bana baktıkca sanki içlerinden "dün gece naptığınızı biliyorum" diyolarmış gibi geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?