Evlilikte iş seyahatleri

Yaralikuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
99
105
53
41
Hanımlar öncellikle iyi akşamlar. Uzun zamandır okuyucu olarak takip ettiğim forma üye oldum. 35 yaşındayım erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. En büyük kavgalarımızdan biri yılda 3-4 kere şehir dışına yapılan zorunlu iş seyahatlerimizdi. İş seyahatlerinin evliliklerde sorun olduğunu eve zaman ayıramayacığımı ve bunun sorun olacağını sçylüyordu. Sizin eş/ erkek arkadaşlarınızda mı böyle, erkeklerdeki genel yargı bu yönde mi? Gerçekten boşanmaya gidebilecek kadar büyük bir sorun mu?

Yılda 3-4 nedir ki? Çok az, farz etsin ki gezmeye gittin. Kaç günlük bu seyahatler? Ben ayda 3-4 kez giden tanıyorum. Üstelik yurtdışı. Gayet de güzel yürüyor evlilikleri.

Elbette ki sorun değil. 3 4 kere gidildiginde neden sorun olsun ki..

Kaç günlüğüne gidiyorsunuz ki? Benim yılda bi kez bi hafta olur,çocuktan sonra beni zorladı sadece,onun dışında problem yaşamadım.

Bahane aramış bence. Yılda 3-4 nedir ki? Eşim bana karışmaz iş seyahatlerimde. Benim eşim haftada 2-3 yere gidiyor çoğu zaman. Boşayayım mı adamı? İş bu, gereken neyse o yapılacak.

Iş seyahatine giden bir es sahibi olarak sorun yasamadim.ama yasayanlar olabilir tabiki

Hamilelikten once profesyonel spor yapiyodum dogumdan sonrada devam etmeyi dusunuyorum. Milli sporcuyum. Benimde kamplarim vs senede 2-3 kez olurdu ve her kamp 1 hafta surerdi. Esim heep arkamda durdu sagolsun

Bahane aramış bence. Yılda 3-4 nedir ki? Eşim bana karışmaz iş seyahatlerimde. Benim eşim haftada 2-3 yere gidiyor çoğu zaman. Boşayayım mı adamı? İş bu, gereken neyse o yapılacak.
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Zaten işim mobil bir iş değil. Zorunlu toplantılar toplu gidilen. 2 max. 3 gün kalmalı oluyor. Ben de seve seve gitmiyorum pek, seçme şansım olmuyor.

Cocuk küçükken zor olabiliyor. Cok otogarlarda çocukla gönderildim karşılandım. Hemencecik emzireyim diye, iş arkadaşlarım yatılı kalıp dinlenirken hep daha erken dönmeye çalıştım . Nitekim zorlansak da güzel anılar bunlar , yılda 3-4 kez düzen değişikliğinde destek olmayacak bir eş ise olmadığı iyi olmuş

3-4 diye başlarlar bu seyahatler artar diyor. İşimi de değiştirnek istemiyorum açıkçası.5 senedir aynı işyerindeyin.

Benim eşim haftada iki gün gidiyor. Bende çalışırken yılda 2 kez birer hafta giderdim. Bizde hic sorun olmadı, aksine hep özlüyorsunuz falan iyi oluyor bence :)

Ama bazı insanlar için bu cok zor geliyor. Özellikle düzeni aşırı seven ve evliligi hep bir arada yaşamak isteyenler için.

Yılda 3-4 kez 2'şer ay kalmıyorsanız, yuh yani. Sizin kariyerinize destek olmayan birinden bir cacık olmazmış zaten.

Ben kariyer hırsı olan biri değilim ama şartlarım iyi, işimde seviyorlar da. Beni onlar çıkarmadıkça istifa etmek gibi bir düşüncem yok Ona kalırsa bana iş çok.

3-4 diye başlarlar bu seyahatler artar. İşimi de değiştirnek istemiyorum açıkçası.

Artarsa o zaman düşünülür. Çocuk varsa işler karisabiliyor, Ama yoksa bence eşlerin birbirini izlemesi ve bireysel vakit geçirmek için güzel bir fırsat oluyor

karşı taraf için sorun ise hep sorun olucaktır
evlenirseniz sıkıntı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…