- 19 Mayıs 2018
- 99
- 105
- 53
- 41
- Konu Sahibi Yaralikuzu
-
Elbette ki sorun değil. 3 4 kere gidildiginde neden sorun olsun ki..Hanımlar öncellikle iyi akşamlar. Uzun zamandır okuyucu olarak takip ettiğim forma üye oldum. 35 yaşındayım erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. En büyük kavgalarımızdan biri yılda 3-4 kere şehir dışına yapılan zorunlu iş seyahatlerimizdi. İş seyahatlerinin evliliklerde sorun olduğunu eve zaman ayıramayacığımı ve bunun sorun olacağını sçylüyordu. Sizin eş/ erkek arkadaşlarınızda mı böyle, erkeklerdeki genel yargı bu yönde mi? Gerçekten boşanmaya gidebilecek kadar büyük bir sorun mu?
Kaç günlüğüne gidiyorsunuz ki? Benim yılda bi kez bi hafta olur,çocuktan sonra beni zorladı sadece,onun dışında problem yaşamadım.Hanımlar öncellikle iyi akşamlar. Uzun zamandır okuyucu olarak takip ettiğim forma üye oldum. 35 yaşındayım erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. En büyük kavgalarımızdan biri yılda 3-4 kere şehir dışına yapılan zorunlu iş seyahatlerimizdi. İş seyahatlerinin evliliklerde sorun olduğunu eve zaman ayıramayacığımı ve bunun sorun olacağını sçylüyordu. Sizin eş/ erkek arkadaşlarınızda mı böyle, erkeklerdeki genel yargı bu yönde mi? Gerçekten boşanmaya gidebilecek kadar büyük bir sorun mu?
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Zaten işim mobil bir iş değil. Zorunlu toplantılar toplu gidilen. 2 max. 3 gün kalmalı oluyor. Ben de seve seve gitmiyorum pek, seçme şansım olmuyor.Bahane aramış bence. Yılda 3-4 nedir ki? Eşim bana karışmaz iş seyahatlerimde. Benim eşim haftada 2-3 yere gidiyor çoğu zaman. Boşayayım mı adamı? İş bu, gereken neyse o yapılacak.
Cocuk küçükken zor olabiliyor. Cok otogarlarda çocukla gönderildim karşılandım. Hemencecik emzireyim diye, iş arkadaşlarım yatılı kalıp dinlenirken hep daha erken dönmeye çalıştım . Nitekim zorlansak da güzel anılar bunlar , yılda 3-4 kez düzen değişikliğinde destek olmayacak bir eş ise olmadığı iyi olmuş
Yılda 3-4 kez 2'şer ay kalmıyorsanız, yuh yani. Sizin kariyerinize destek olmayan birinden bir cacık olmazmış zaten.
3-4 diye başlarlar bu seyahatler artar. İşimi de değiştirnek istemiyorum açıkçası.
Adamın farklı kaygıları var bence ve bunların bir kısmı " güven" problemine yönelik.
5 senedir yılda kaç kez- kaç gün gittiğiniz zaten belirlidir ki...3-4 diye başlarlar bu seyahatler artar diyor. İşimi de değiştirnek istemiyorum açıkçası.5 senedir aynı işyerindeyin.
5 senedir yılda kaç kez- kaç gün gittiğiniz zaten belirlidir ki...
is hayatı keyfi birsey değil ki..Kurallar vardır..Ben hayır demeyi bilmiyormuşum. Seyahatler zounlu olamazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?