Ben ev hanımı olsaydım zevkle eşimin döküklerini toplardım...
Eşinizin niyeti, sizin ne kadar yorulduğunuzda önemli tabii. İnsanda met meder kalmamışken eşi sağı solu dağıtırsa hoş olmaz.
Ben çalışan bir bayanım eşimi mutlu etmek için elimden geleni yaparım, kendimi iyi hissettiğim sürecede sorun olmaz benim için. Yalnız hakkını yemeyim eşimde iyidir gerçekten. Başıma olmadık yere iş çıkartmaz mesela ama bende hayat müşterek sende yapacaksın dayatmasına girmem.
Biz evliyiz sonuçta elime mi yapışacak ki? Ama gerçekten yorgun olsam eşimde ihtiyacım olduğu halde bana yardımcı olmasa üzülürüm çok...
Hepimizin ortak derdi bu sanirim.merhaba kızlar çok dert değil ama bazen beni çıldırtan birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum
belki bir çare bulabiliriz
benim eşim normal standartlarda iyi bir eş ve iyi bir babadır
ama çok tembel çoraplarını çıkarır kanepelerin altın atar
pijamasının altını bi yerde üstünü biyerde bırakır
aldığı bir şeyi asla yerine bırakmaz söylesemde fayda etmez
çok sıkışınca sen evdesin yap işde topla döküklerimi ne olacak diyor
ama ben zaten tüm gün evle ve çocuğumla ilgilendiğim için yeterince yoruluyorum
yorulmasam bile onun döküklerini toplamak neden benim görevim olsunki
acaba ben mi yanlış düşünüyorum
Vallahi tebrik ederim bu kafaya nasil ulaştın azıcık anlatBir çorabı toplamak zor olmasa gerek adam ne için evlenmiş kendi çorabını kendi toplayacak olsa üstelik evdesin kocan çalışıyor mu adam yorgundur bende evde çalışıyorum deme sen istediğin zaman dinleyebiliyorsun kocan işten belki tuvalete gitmeye zaman bulamıyor senin başında patron yok o yüzden onun yorgunluğu ile kendi yorgunluğunu kıyaslama attığı bir çorap olsun hiçkimse çök tertipli düzenli değil olamasa temizlik hastası diyorlar
Bacım konu 6 yıllık :)Yanlış düşünmüyorsunuz onun kendisi yapmalı. Ama siz toplamazsanız, toplamayacak ve o dağınıklık sizi rahatsız edecek. Sonuç olarak siz kendi huzurunuz için toplayacaksınız, o da dağıtmaya devam edecek. Erkek çocuğunuz varsa siz onu böyle yetiştirmeyin.
Ahahah öyleymiş ablanın eşi yaşıyor mu acabaBacım konu 6 yıllık :)
Bunun çalışmakla alakası yok. Kayınvalidem yıllarca çalışmış ama kayınpederim kadınsın yapacaksın diyormuş. Bunun bence insanlıkla alakası var.ev hanımısın diye topla ne olucak diyebiliyor ... çalışan bir hanım olsan bu kadar rahat olamaz .erkekler işte ... haksız değilsin biraz dikkatli olsa iyi olur tabi ...
ne ilgisi var? Erkek bunları yapıyo diye kadın kocasının pis donlarını çoraplarını toplamak zorunda mı?Evin alışverişini kim yapıyor, faturaları kim ödüyor, sonra evde tamirat gibi şeyleri hallediyor herhangi yaptığınız bir gezi tatil gibi organizasyonları kim yapıyor kim Kişilerle muhatap oluyor.
merhaba kızlar çok dert değil ama bazen beni çıldırtan birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum
merhaba kızlar çok dert değil ama bazen beni çıldırtan birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum
evle ilgileniyorum demişsiniz o dökükler de evin içinde değil mi bi nevi eve dahil yani toplasanızda birşey olmaz çünkü çalışmıyormuşsunuz
o zaman o da aman ben çalışıp size bakmak zorunda mıyım diyebilir.
annesi herşeyini toplayan bir adamsa hayır bu saygısızlık değil
evlenene kadar suyu bile anneciği tarafından ayağına getirildiyse yatağı toplandıysa bu onun için normal
çünkü onun lügatında böyle işleri erkek yapmaz anne yapar anneden sonra eş yapar
ama söyle olsaydı, annesi bu adamı tam teşekküllü çölde kutupta tek başına her işini halledecek bir birey olarak yetiştirseydi bu adam yemekte temizlikte her işin yarısını yapsaydı çocuğu sen emzirseydin o altını değiştirseydi, ve birden bire çoraplarını ortalığa atan bir adam haline dönüşseydi evet bu saygısızlıktı senı umursamamaktı.
bu zamana kadar böyle yetiştiğini bildiğin gördüğün bir adamdan neden birden bire prens olmasını bekliyorsun ki?
Sinirlenmisdim sizeAllahım aklımı kaybedip yeniden bulmuşum
Konu hortlamasa görmeyecektim
Ben bunları yapmak zorunda diye demiyorum, bende çalışan bir bayanım üstelik bebeğim var ona bakıyorum, eşim de çok medeni bir insan hiç donunu çorabını toplamadım evliliğim boyunca donu çorabı nerdedir nerden alır giyer onu bile bilmem o derece.. bazı kadınların ruh halini anlamıyorum sadece çevremde de var bu tarz kadınlar yani işine gelmeyince herkes eşit herkes kendi işini kendi yapsın der yeri gelince sen erkeksin evin reisi sensin evin direği sensin diyerek gazlar istediğini yaptırır, bunu anlamaya çalışıyorum. Üstelik kocam etrafa eşyasını da bıraksa gocunmam toplarım yani niyeti kötü değilse niyeti bana işkence yapmak değilse ne olacak iki farklı karakteriz sonuçta..böyle saçma mevzulardan evimin eşimin kendimin huzurunu kaçırmam valla hayatta daha büyük sıkıntılar var keşke her şey bu kadar basit olsa.ne ilgisi var? Erkek bunları yapıyo diye kadın kocasının pis donlarını çoraplarını toplamak zorunda mı?
Kadın da bu söylediklerinizi yapıyor, yapmasa da çocuklara bakıyor, bütün gün ev topla temizle, çamaşır bulaşık ütü, yemek hepsi kadının üstünde. Ee erkekler bizim donumuzu çorabımızı topluyor mı sapdan soldan? Ayrıca eşi çalışsa da bu muameleyi yapan erkekler var. Yani mevzu insanlık, vicdan, merhamet mevzusu. Yanş mevzu erkeklerin erkektir, ağadır diye değil, insan evladı gibi yetiştirilmeleri mevzusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?