evlilikte kadın kocasının döküklerini toplamak zorundamıdır

aslında çok doğru benim eşimde övülmeyi takdir edilmeyi çok sever
fikir için çok saol canım
birde bunu deneyeyim bakalım
yarından itibaren deneyip sonuç alırsam hemen yazıcam
diğer arkadaşlarada umut olsun

bende takdir eder abartarak tsk ederim
ama icten ice sinir olurum
yapmasi gerekenleri yapiyor diye bir madalya takmadigim kaldi:)

kirlileri yere degilde sepete attigi zaman bile fark ediliyor

Kızlar dinen (islam dininde) kadının ev temizliği, yemek yapmak gibi bi zorunluluğu yok.
Kadının en büyük görevi çocuk doğurmak ve namusuna sahip çıkmak.
Doğurduğu çocuğuna bile bakma zorunluluğu yok, bakmıyorum bakıcı tut dese eş mecbur kalır.
Ev işi için de aynı, dinen bu kadının görevi değil.
Farkında değilsiniz belki bi çoğunuz ama evinize yaptığınız temizlikten bile sevap kazanıyoruz.

Bilginize..

allah allah bende mı bı sorun var acaba:44::44:
benım kocamda gayet guzel dagıtır..hatta aksam bırlıkte dagıtırız..
oylece bırakır yatarız,saba ıse gıderken ustunu basını da oldugu yere bırakır..
ama bana hıc batmadı onun arkasını toplamak..
çok çok 5 dakkamı alır,belkı daha az..
hamıle olmama ragmen hala ben ona hızmet ederım,hasta degılım sonucta..
hasta olsam o benı el bebek bakar buna emınım..
bakmayın ıste kadınlar hastalıgınıda ayakta gecırır..
sonucta o bızım ıcın calısıyorsa,banada ona hızmet etmek zor gelmemelı..
ki zevklede yaparım yaniiii..

yani herşey karşılıklı değil mi ,ama konu sahibi hastayken eşinden o anlayışı görememiş, yoksa biz de sizin gibiyiz dağıtırız sonra ben ya da o toplar lafı olmaz ama hep bi tarafın üstüne yüklenilmez

ben hıc hasta olmadım,oyle mızmız bı tıp degılım..
oyuzden ben hasta olup yatınca esım bana hıc bakmadı sımdıye dek..(oof cumlenın devrıklıgını bı duzeltemedım)
ama azcık bı yerım agrısın hemen ustume tıtrer..
hasta olan ınsana bı kadından cok daha ıyı bakar esım,o yonunu gayet ıyı bılıyorum..
bakmayın ben hıc oyle hastalık hastası degılım ayakta gecırırım hep,hızmetten veya ılgıden hoslanmam..
konu sahıbıne hastayken yardımcı olunmamıssa ayıp etmıs kocası..
bıze mısafır gelcekse hemen kocamda bana yardım etmeye baslar..
hatta benden daha cok tıtızlenır ozaman..
ama onun dısında ondan bı beklentım olmaz,neden kırlılerını sepete atmıyor yada yedıgını kaldırmıyor dıye..
o ıcınden gelırse yardım eder bana..gelmezse de aklıma bıle gelmez,ooh beyımız yatsın ben topliiim demek

bende mızmız hastalık hastası biri değilim
hastalık dediğim anjio olmuşdum grip falan değil yani
operasyon geçirmişdim sonuçda
yoksa bende ay grip oldum kocam bana baksın diyen tiplerden değilim
zaten bu tür hastalıkları ayakda geçiririm kimseden ilgi beklemem
benim eşimde bana misafir falan gelecekken yardımcı olsa
yada benim için evde bişeler yapsa çorapları çokda sorun olmaz
bana ben hiç desdek görmedim bu konuda
desdekden kastım sadece kendi döküklerini toplaması yönünde
yada ağır hastalıkda yardımcı olması noktasındaydı

sorun sende değil bak ne güzel yazmışsın ben hasta olsam bana el bebek bakar diye
belki benden bundan emin olsaydım
banada arkasını toplamak bu kadar batmazdı
diyorum ya ben anjio bile olduğumda yardımcı olmayan bir eşden bahsediyorum

Bende aynı durumdayım, bakalım fikir alabilecek miyiz? Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum :)))

Allah aşkına kusura bakmayın biraz sert bir mesaj olabilir
Dert mi bu yani şimdi! şikayet edilecek konu bu?
Ne olmuş dağınıksa zaten sizde ev hanımınız ve evet sizin göreviniz bu
Konu sahibine hak veren hanımlara sesleniyorum;
Biraz ilgili biraz şefkatli olun kocalarınıza..
Bırakın dört dörtlük olmasınlar, eksiklikleri olsun herşeye dır dır etmeyin
Eşlerinizi evde rahat ettirmeye bakın sonra diyorsunuz ki eşim eve gelmiyor, arkadaşlarıyla çıkıyor, bana ilgisi azaldı vs..
Çalışıyor olsanız neyse ama zaten ev hanımısınız
Ben eşinizin yerinde olsam ve böyle bir durum olsa yeri gelip bağırıp kızıyomuşsunuz ya sizden önce ben efelenirim noluyo hayırdır
derim çok mu zor geldi derim
derim yani..
Artık kadınlarımıza bi hal olduğunu düşünüyorum, iyice çıt kırıldım oldular her şey zor gelmeye başlıyor..

amann yarabbi ne büyük dert.bide işe gitseniz napardınız.

bütün gün evdesiniz hergün temizlik yapacak haliniz yok ya.10dakkada eşinizin dağınıklığını toplayın.10 dakika az tv izlersiniz en fazla ne olacak.birde eşinize bu yüzden söylenmeyin. adam hem işte hem evde mi çalışsın?eşlere biraz huzur vermek lazım.

çalışan kadınların böyle şeylerden şikayet etmesi çok normal ama ev hanımlarının bunu dert olarak görmemesi gerek. adam bütün gün dışarıda çalışıyor yoruluyor. yerden bir çorap alıp kirliye atmak, bir cips paketini alıp çöpe atmak kaç dakikanızı alır ki? o adam da köle değil yani. sizin için çalışıyo sonuçta. gönlünü hoş tutsanız, bu kadar ufak şeyleri sorun etmeseniz olmaz mı?

belkide siz haklısınızdır..............

üzülme benim eşim de aynı ve bende çalışıyorum. Normalde çok titizdir topludur ama evde tam bir tazmanya canavarı :) o vardiyalı çalışıyor akşamdan toplayıp yattığım ev işten geldiğim zaman pazar yerine dönmüş oluyor. Sehpanın üzerinde bardaklar yerde çoraplar koltukta pijamalar.. saymakla bitmez yani malesef erkeklerin büyük kısmında var bu :)

ev hanımısın diye topla ne olucak diyebiliyor ... çalışan bir hanım olsan bu kadar rahat olamaz .erkekler işte ... haksız değilsin biraz dikkatli olsa iyi olur tabi ...
çalışsan da çalışmasan da erkeklerin bir kısmı böyle.
benim eşim de dağıtarak yaşar.
ben canım isterse toplarım istemezse üstünden atlar geçerim ama
çok sorun etmem.
hafta sonu birlikte tüm evi temizler toplarız. ona yardım eder.

bu sorun bence küçük bir sorun değil. çünkü her yerine koyulmayan
eşyayı eşinizin peşinden yerine götürmeniz hem çok sıkıcı hem de yorucu.

en azından senin eşin hafta sonu sana yardım ediyormuş oda birşey yani
ben çalışmadığım için zaten benimle ev temizlesin diye bi isteğimde yok ama insan en azından eşine saygısından
kendi dağıttıgını toplar ya buna sinir oluyorum işte
ama çözümü yok bunun ben anladım canım

benim eşimde arada dağıtır ama ben istersem topluıyorum istemessem orada duruyor.sorun yapmıyorum durumu fırlatsın gitsin keyfim yerinde olunca toplarım:)

Son düzenleme:
benim eşimde arada dağıtır ama ben istersem topluıyorum istemessem orada duruyor.sorun yapmıyorum durumu fırlatsın gitsin keyfim yerinde olunca toplarım:)

keşke bende okadar rahat olabilsem ozaman hiç sorun olmayacak :) ben bir dökük gördüğüm zaman çıldırıyorum
mutlaka ev her daim temiz ve düzenli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…