evlilikte kadın kocasının döküklerini toplamak zorundamıdır

malesef değiştiremiyorum canım ama bazen çok yoruluyorum çocukdu evdi yemekdi çamaşırdı
deken tüm ev çiçek gibi yapıyorum sonra birde bakıyorum salonun ortasında eşimin çorapları veya yediği çikolatının kabuğu veya çekmeceden aldığı tornavida
gelde çıldırma işte mesele onu kaldırmak değil
eşimin düşüncesizliği

dediğim gibi evde kendini maksimum düzeyde rahat hissetmek istiyolar,ağır bi işi olması şart değilki bazen beden yorulur bazen beyin,eve geldiklerindede dejarj oluyolar işte,ufak tefek problemlerle huzurunu bozma,sağlıklı bir insansan işten zarar gelmez insana...​

evet erkege cocuk gibi azarla, onu evin dışına at, sonucta onu tekrar geri kazanmak icin ugras dur. Aynen devam et arkadaşın dedigi gibi

Benim önerim, bu randevuları belirli bir gune toplaman, o gun onlara hersey serbest olsun mesela belki cumartesi gunu, sende o gun kendine
serbest gun ilan et, arkadaşlarınla buluş, ailene git. Taki onun arkadaşları evi terkedene dek evine dönme. Ama şartın şu olsun eve
dönünce pislikleri beraber toplayacaz, tamam bulaşık yıkayamaz ama ortalıgı toplamanda sana cok rahat yardımcı olur. Onun dışında ortalıga
corap, pijama gibi şeyleri kocaman adamlar bile yapıyor bunu duzeltemezsin. Ama ps3 veya mac izleme konusunda dedigim şeyi ondan
rica edebilirsin. Tum evin sensiz bir sekilde onlara kalması inan cok cazip bir teklif ve hayır demeyecekdir. Sonucta butun gun evde arkadaşları
ile yalnız kalma karşılıgında 1st kadar sana toplamada yardımcı olacak. Bunu hicbir erkek kacırmaz canım. Onemli olan o randevuların planlı
ve mumkunse tek gun olması ve tabiki haftasonu ki, sanada dinlenmeye vakit kalsın.

Cukulata kabugu ve diger pislikler konusunda, peki şu yontemid denesen bende oldu, bende donumu, sutyenimi
kilotlu corabımı orada burada bıraktım ve ustunede ailesi geldi ve rezil oldu bende onun pisliklerini ailesine gösterdim
koltuk altı corap, masa altı kırıntı felan, o gun bugun inanılmaz değişti

Son düzenleme:

canım zaten o arkadaşlarıyla olduğunda bana sende evde ol demez hem bu benim için problem değil zaten çok sık yapmıyor zaten bunu
hani ayda bir kere falan ona razıyım ben benim kızdığım nokta artık işi saygısızlığa getirmesi ve beni bu konuda hiç düşünmemesi

sen kendin gibi olmalısın.nasıl istiyorsan öyle davran ama ona bağırarak kızarak değiştiremezsin ne yapıyorsan tatlılıkla söylemelisin ki bu da sabır işi

ama değişmezse de bunu kendine sıkıntı yapmamalısın o bizim için çalışıyor bende evimiz için çalışıyorum diyerek kendini rahatlatabilirsin bence.

Ben erkelerin dağınıklığını biraz annelerine bağlıyorum. Bekarlıklarında arkalarını anneleri topluyor evlendikten sonra da eşlerinden aynısını bekliyolar sanki. Benim eşim küçüklükten annesiz kaldığı için bu konuda çok titiz. Kendi arkasını mecburen kendisi toplamış, öylede alışmış. O konuda çok rahatım valla:)

evet sonuna kadar haklısın bu konuda,anneler bu konuda erkek cocuklarını aman canım cicim, ay yerim seni ile buyutunce oda kendini sultan sülüman sanıyor.

kesinlikle katılıyorum canım sana anneler yapıyorlar bunu malesef
onun için diyorum ya ben oğlumu asla böyle yetiştirmiycem
sanada eşinle mutluluklar allahım mutluluğunuzu daim etsin

geçmişte elinden kaçırdığın çok erkek oldu galiba, bu yüzden bu görmüş geçirmişlik, yalnız herkes ay elimden kaçtı mı gitti mi diye ilişki yaşamıyo, kaçarsa cehennemin dibine kadar, o ev kadının olduğu kadar erkeğinde evi aslan yattığı yerden belli olur erkekte istesin azcık evi derli toplu olsun, bu kızada yazık hayret bişey yaa, bu ne erkek sevicilik böyle

tamam da çalışmıyorsada kölesi değil yani ... aldığı yere koysun yeter diyor alsın eline bezi yerleri silsin demiyor ki kadın ... zaten de küçük bir bebeği varmış ...

Benimki de çok toplu sayılmaz
Ama çocuk olduktan sonra değişti düşünceleri
Oğlumuz odasından tüm oyuncakları getirir ve salonun ortasına yığar
Oda olur hengame
Adım atacak yer bulamazsın o derece
Bizimki çıldırır tabi "oğlum odanda oyna şunlarla ayağımı nereye atsam lego batıyor vs"
Hep sen mi dağıtacaksın şimdi sıra dorukta diyorm bende
Önceden çoraplarını atardı komidinin altına.
Burda kimse görmez derdi bi de utanmadan
Ben görüyorm yetmez mi diye çıldırırdım ben de
Sonra dürüp büküp çekmecedeki poşete koymaya alıştırdım.
Kıyafetlerini komidnin üstüne çıkarır.Öyle kolayına geliyormuş paşamın
Nasıl olsa gene giyerm burda dursun ne var diyordu
O zaman dolabı niye aldık ki ortada dursun kıyafetler nasıl olsa bir gün giyeceğiz dimi
Sonra dolaba koymaya başladı.Ters olan kıyafetleri düzeltmz öyle saçma sapan katlayıp koyardı dolaba.
Dedim aman bırak hele..Daha fazla iş çıkrıyorsun bana böyle de
O gün bugün kendm katlarım çkardıklarını

tamam da çalışmıyorsada kölesi değil yani ... aldığı yere koysun yeter diyor alsın eline bezi yerleri silsin demiyor ki kadın ... zaten de küçük bir bebeği varmış ...

ağzına sağlık canım demek istediğim bu zaten ben ev işlerinde bana yardım etsin demiyorum
sadece kendi dökmesin yeter diyorum
bana göre bu saygının bir sonucudur

Ben ona ders verecem derken rezil olamam valla
Sütyenimi çamaşırımı kesseler ortada bırakamam
Ayrıca bir erkek iç çamaşırını ortada bırakıyorsa o erkek dağınk değil kirli ve pasaklının bayrak tutanıdır

anlattığım gibi babamda çok dağınıktı pijamalar çoraplar falan hak getire, anneme derdim toplama diye, aman kızım olurmu öyle şey misafir gelse aniden diye klasik anne cümleleri kurardı, yani 28 sene böyle geçirdiler evliliklerini halada aynı, ama ben evliliğimde öyle yaşamıyorum, eşim dağınık olsa velev ki pijaması salonda çorabı koltukta misafir geldi, ben niye utanıcam ki, koca adamın pijaması çalışsamda çalışmasamda ne gerekçeyle benim sorumluluğumda olsun, o utansın misafirden, birazda kadınlar o sinyali veriyo erkeklere, erkek biliyo ben kaldırmazsam zaten kaldırılacak bu pijama burdan, bide şu tip erkekler var, kendisi inanılmaz dağınık ama her daim ev pırıl pırıl olsun ister, e sende tut o zaman ucundan, yok, sadece ister

ben bu sorunun 5 senede büyük bir kısmını çözdüm.
ilk 2 sene yatakodasında yere atılan dağ gibi kirli çamaşırlar, evin her yerinde alakasız atılmış başka eşyalar yüzünden kavga dövüşle geçti. burası otel değil, yaşadığımız yerde olacak tabii gibi de bir mantıkla attığı hiç bir şeyi yerinden kaldırmazdı.
ben de madem yaşadığımız yer, dursunlar o zaman oldukları yerde deyip bir daha elimi sürmedim
dolapları düzenlesem 1 günde ütülü ne varsa altı üstüne gelirdi. ben de onunkileri ütülemeden olduğu gibi tıkıştırdım dolabına.
temizliğe dırdır ederdi, 1 ay evi temizlemedim.
her şeyi benden isterdi, ben de bu sefer tuvalete bile kalksa gelirken ya mutfaktan bişi istedim, ya eline bişi tutuşturdum yerine götürsün diye.
çöp doldu taştı çıkarmadım.
ve aklıma gelmeyen daha bir sürü şey.

1 ay sonunda baktım elinde elektrik süpürgesi, ev de çok toz olmuş diyerek geldi. üstelik evimizde 1 kedi ve de 1 köpek var. onun toz olmuş dediği yerler tüyden geçilmiyor.
şu anda arada bir çift çorap falan atıyor, ama onu gözüm görmüyor bile.
artık sofrayı ben kuruyorum, o topluyor. mutfağa her girdiğinde soruyor bir şey ister misin diye.

benim eşimin annesi hiç öyle oğluna bir şey yaptırmamış cinsinden değil, her şeyi kendisine yaptırmış. benimki de bu sefer annesine gıcık olduğu için acısını benden çıkarmaya kalktı ama beceremedi
bu arada ben de çalışmıyorum, onun çalışıyor olması beni onun hizmetçisi yapmıyor. canım istediği zaman her şey en iyisinden yaparım ama canım istemezse de elimi sürmem. zaten işten yorgun geldiğini farkettiğimde ben de eşimden bir şey beklemiyorum. sadece yaşadığımız ev onun da evi, tabii ki çoğu işi ben yapıyorum ama o da kendi evinde bir şeylerin ucundan tutmalı di mi. maalesef erkekler yapacakları azıcık yardımın eşlerini ne kadar memnun edebileceğini düşünemiyorlar.

e nasıl değişecek ki? 30 senenin alışkanlığı bağırmış çağırmış tatlılıkla demiş olmamış çok etkili birşey olması lazım

aynı benim koca.değişmez değişmiyor.hoş çok gözüme batmıyor ama açtığı çekmece ve kapıları asla kapatmıyor o biraz sinirlerimi bozuyor.neyse beterin beteri var deyip halime şükrediyorum.

G-string_Giyen_Su_Aygiri ya canım tabiki don bırakılmaz ben espri olarak soyledim sadece onunda dikkatini cekecek şekilde sende dagıtsan demek istemiştim

canım degisir hemde eşşek gibi, sende dagıt, oyle bir nokta gelecektir ki, artık onun bile gozune batmaya baslayacakdır
mesela sac tokaları, yada ne bileyim onu rahatsız edecek ne varsa orada burada bırak, corabının teki de olabilir
, bigudilerin olabilir, makyaj malzemelerin olabilirt, kısacası aklına ne gelirse, mesela ütü yaparken yamuk yap, 3 cizgi yap
, yani senin dagınıklıgını kazara suratına patlasın, sende o zaman dersinki "oooo hoşgeldiniz gunaydın beyfendi ben senelerdir
senin dagınıklıgını diyordum da gıkın cıkmıyordu şimdi mi aklın başına geldi, bundan sonra böyle sen ne zaman duzelirsin
bende o zaman" bakalım ne diyecek.

G-string_Giyen_Su_Aygiri, katlama konusunda haklısın erkekler ne dense tam bir katlama özürlü

Son düzenleme:

iki senedirli gurbetteyiz
kimsemiz yok burda evime giren çıkan yok sayılır aama yine iç çamaşırlarımı ortada bırakamam ben
oğlum bile görse (ki daha 2 yaşında) çok utanırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…