canım seninki anneden öyle alışmış kolay kolay değişmez, benim eşimde tam tersi annesi çalışan bayan olduğu için kendine bakmayı bilir, önüne yemek koyma gider hazırlar temizlikte falan benden daha titizdir, inan ben makina çalıştırmayı dahi bilmiyodum herşeyi eşimle yaptık, anne önemli bi faktör, ama şu var yerinde olsam onun döküntülerini toplamam, çalışıp çalışmamayla alakası yok durumun, bu şey gibi, ben dışarda yoruluyorum sen de evde yorul, kadında evde boş oturmuyo ki, biçok şeyi makinalar yapıyo eskisi gibi değil ama genede ütüsü katlaması yerleştirmesi heleki bebeğinde varsa zor, kimi insan tez canlıdır 2 dakikada ev toplar kimisi o kadar domestik değildir
sende haklısın ama zaten eve gelince yemeğini hazırlar çayını yaparım istediğini getiririm rahat etmesi için elimden geleni yaparım
benim kızdığım ben çayını getiriyorsam ayağa kalktığında bardağıda götür bir zahmet yada yediğin şeyin boş kağıdını at çöpe haksızmıyım
birde eşim memur iş yerindede akşama kadar oturuyor yorucu bi işide yok
evet erkege cocuk gibi azarla, onu evin dışına at, sonucta onu tekrar geri kazanmak icin ugras dur. Aynen devam et arkadaşın dedigi gibi
Benim önerim, bu randevuları belirli bir gune toplaman, o gun onlara hersey serbest olsun mesela belki cumartesi gunu, sende o gun kendine
serbest gun ilan et, arkadaşlarınla buluş, ailene git. Taki onun arkadaşları evi terkedene dek evine dönme. Ama şartın şu olsun eve
dönünce pislikleri beraber toplayacaz, tamam bulaşık yıkayamaz ama ortalıgı toplamanda sana cok rahat yardımcı olur. Onun dışında ortalıga
corap, pijama gibi şeyleri kocaman adamlar bile yapıyor bunu duzeltemezsin. Ama ps3 veya mac izleme konusunda dedigim şeyi ondan
rica edebilirsin. Tum evin sensiz bir sekilde onlara kalması inan cok cazip bir teklif ve hayır demeyecekdir. Sonucta butun gun evde arkadaşları
ile yalnız kalma karşılıgında 1st kadar sana toplamada yardımcı olacak. Bunu hicbir erkek kacırmaz canım. Onemli olan o randevuların planlı
ve mumkunse tek gun olması ve tabiki haftasonu ki, sanada dinlenmeye vakit kalsın.
nekadar güzel anlatmışsın canım durum tamda özetlediğin gibi
ben mesala bardağını kaldır dediğimde
beni bu dünyada sadece annem düşünüyor o karşılıksız seviyor rahatım için sadece o çabalıyor diyor
acaba bende kabullenip annesi gibimi olmalıyım
Ben erkelerin dağınıklığını biraz annelerine bağlıyorum. Bekarlıklarında arkalarını anneleri topluyor evlendikten sonra da eşlerinden aynısını bekliyolar sanki. Benim eşim küçüklükten annesiz kaldığı için bu konuda çok titiz. Kendi arkasını mecburen kendisi toplamış, öylede alışmış. O konuda çok rahatım valla:)
evet erkege cocuk gibi azarla, onu evin dışına at, sonucta onu tekrar geri kazanmak icin ugras dur. Aynen devam et arkadaşın dedigi gibi
Benim önerim, bu randevuları belirli bir gune toplaman, o gun onlara hersey serbest olsun mesela belki cumartesi gunu, sende o gun kendine
serbest gun ilan et, arkadaşlarınla buluş, ailene git. Taki onun arkadaşları evi terkedene dek evine dönme. Ama şartın şu olsun eve
dönünce pislikleri beraber toplayacaz, tamam bulaşık yıkayamaz ama ortalıgı toplamanda sana cok rahat yardımcı olur. Onun dışında ortalıga
corap, pijama gibi şeyleri kocaman adamlar bile yapıyor bunu duzeltemezsin. Ama ps3 veya mac izleme konusunda dedigim şeyi ondan
rica edebilirsin. Tum evin sensiz bir sekilde onlara kalması inan cok cazip bir teklif ve hayır demeyecekdir. Sonucta butun gun evde arkadaşları
ile yalnız kalma karşılıgında 1st kadar sana toplamada yardımcı olacak. Bunu hicbir erkek kacırmaz canım. Onemli olan o randevuların planlı
ve mumkunse tek gun olması ve tabiki haftasonu ki, sanada dinlenmeye vakit kalsın.
Cukulata kabugu ve diger pislikler konusunda, peki şu yontemid denesen bende oldu, bende donumu, sutyenimi
kilotlu corabımı orada burada bıraktım ve ustunede ailesi geldi ve rezil oldu bende onun pisliklerini ailesine gösterdim
koltuk altı corap, masa altı kırıntı felan, o gun bugun inanılmaz değişti
tamam da çalışmıyorsada kölesi değil yani ... aldığı yere koysun yeter diyor alsın eline bezi yerleri silsin demiyor ki kadın ... zaten de küçük bir bebeği varmış ...evle ilgileniyorum demişsiniz o dökükler de evin içinde değil mi bi nevi eve dahil yani toplasanızda birşey olmaz çünkü çalışmıyormuşsunuz
o zaman o da aman ben çalışıp size bakmak zorunda mıyım diyebilir.
tamam da çalışmıyorsada kölesi değil yani ... aldığı yere koysun yeter diyor alsın eline bezi yerleri silsin demiyor ki kadın ... zaten de küçük bir bebeği varmış ...
Cukulata kabugu ve diger pislikler konusunda, peki şu yontemid denesen bende oldu, bende donumu, sutyenimi
kilotlu corabımı orada burada bıraktım ve ustunede ailesi geldi ve rezil oldu bende onun pisliklerini ailesine gösterdim
koltuk altı corap, masa altı kırıntı felan, o gun bugun inanılmaz değişti
tamam da çalışmıyorsada kölesi değil yani ... aldığı yere koysun yeter diyor alsın eline bezi yerleri silsin demiyor ki kadın ... zaten de küçük bir bebeği varmış ...
merhaba kızlar çok dert değil ama bazen beni çıldırtan birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum
belki bir çare bulabiliriz
benim eşim normal standartlarda iyi bir eş ve iyi bir babadır
ama çok tembel çoraplarını çıkarır kanepelerin altın atar
pijamasının altını bi yerde üstünü biyerde bırakır
aldığı bir şeyi asla yerine bırakmaz söylesemde fayda etmez
çok sıkışınca sen evdesin yap işde topla döküklerimi ne olacak diyor
ama ben zaten tüm gün evle ve çocuğumla ilgilendiğim için yeterince yoruluyorum
yorulmasam bile onun döküklerini toplamak neden benim görevim olsunki
acaba ben mi yanlış düşünüyorum
Ben ona ders verecem derken rezil olamam valla
Sütyenimi çamaşırımı kesseler ortada bırakamamevime giren çıkan yok sayılır a
Ayrıca bir erkek iç çamaşırını ortada bırakıyorsa o erkek dağınk değil kirli ve pasaklının bayrak tutanıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?