Benimki de çok toplu sayılmaz
Ama çocuk olduktan sonra değişti düşünceleri
Oğlumuz odasından tüm oyuncakları getirir ve salonun ortasına yığar
Oda olur hengame
Adım atacak yer bulamazsın o derece
Bizimki çıldırır tabi "oğlum odanda oyna şunlarla ayağımı nereye atsam lego batıyor vs"
Hep sen mi dağıtacaksın şimdi sıra dorukta diyorm bende
Önceden çoraplarını atardı komidinin altına.
Burda kimse görmez derdi bi de utanmadan
Ben görüyorm yetmez mi diye çıldırırdım ben de
Sonra dürüp büküp çekmecedeki poşete koymaya alıştırdım.
Kıyafetlerini komidnin üstüne çıkarır.Öyle kolayına geliyormuş paşamın
Nasıl olsa gene giyerm burda dursun ne var diyordu
O zaman dolabı niye aldık ki ortada dursun kıyafetler nasıl olsa bir gün giyeceğiz dimi
Sonra dolaba koymaya başladı.Ters olan kıyafetleri düzeltmz öyle saçma sapan katlayıp koyardı dolaba.
Dedim aman bırak hele..Daha fazla iş çıkrıyorsun bana böyle de
O gün bugün kendm katlarım çkardıklarını
anlattığım gibi babamda çok dağınıktı pijamalar çoraplar falan hak getire, anneme derdim toplama diye, aman kızım olurmu öyle şey misafir gelse aniden diye klasik anne cümleleri kurardı, yani 28 sene böyle geçirdiler evliliklerini halada aynı, ama ben evliliğimde öyle yaşamıyorum, eşim dağınık olsa velev ki pijaması salonda çorabı koltukta misafir geldi, ben niye utanıcam ki, koca adamın pijaması çalışsamda çalışmasamda ne gerekçeyle benim sorumluluğumda olsun, o utansın misafirden, birazda kadınlar o sinyali veriyo erkeklere, erkek biliyo ben kaldırmazsam zaten kaldırılacak bu pijama burdan, bide şu tip erkekler var, kendisi inanılmaz dağınık ama her daim ev pırıl pırıl olsun ister, e sende tut o zaman ucundan, yok, sadece ister
benim eşimde onlardan buzdolabını bile karıştırır çürüyen bişey varmı falan diye
ama hiç kendine bakmaz çünkü onun arkasınıda toplamakda benim görevim ya
hıı buarada misafir falan gelirsede senin ayıbın derki
bizim toplumumuzda bu böyle malesef
hemen faturası kadına çıkar bak nekadar dağınık diye
kocasının bi pijamasını bile katlayamamış diye
onun için bende mecbur yaparım
sonrada sinirden çatlarım
ben bu sorunun 5 senede büyük bir kısmını çözdüm.
ilk 2 sene yatakodasında yere atılan dağ gibi kirli çamaşırlar, evin her yerinde alakasız atılmış başka eşyalar yüzünden kavga dövüşle geçti. burası otel değil, yaşadığımız yerde olacak tabii gibi de bir mantıkla attığı hiç bir şeyi yerinden kaldırmazdı.
ben de madem yaşadığımız yer, dursunlar o zaman oldukları yerde deyip bir daha elimi sürmedim
dolapları düzenlesem 1 günde ütülü ne varsa altı üstüne gelirdi. ben de onunkileri ütülemeden olduğu gibi tıkıştırdım dolabına.
temizliğe dırdır ederdi, 1 ay evi temizlemedim.
her şeyi benden isterdi, ben de bu sefer tuvalete bile kalksa gelirken ya mutfaktan bişi istedim, ya eline bişi tutuşturdum yerine götürsün diye.
çöp doldu taştı çıkarmadım.
ve aklıma gelmeyen daha bir sürü şey.
1 ay sonunda baktım elinde elektrik süpürgesi, ev de çok toz olmuş diyerek geldi. üstelik evimizde 1 kedi ve de 1 köpek var. onun toz olmuş dediği yerler tüyden geçilmiyor.
şu anda arada bir çift çorap falan atıyor, ama onu gözüm görmüyor bile.
artık sofrayı ben kuruyorum, o topluyor. mutfağa her girdiğinde soruyor bir şey ister misin diye.
benim eşimin annesi hiç öyle oğluna bir şey yaptırmamış cinsinden değil, her şeyi kendisine yaptırmış. benimki de bu sefer annesine gıcık olduğu için acısını benden çıkarmaya kalktı ama beceremedi
bu arada ben de çalışmıyorum, onun çalışıyor olması beni onun hizmetçisi yapmıyor. canım istediği zaman her şey en iyisinden yaparım ama canım istemezse de elimi sürmem. zaten işten yorgun geldiğini farkettiğimde ben de eşimden bir şey beklemiyorum. sadece yaşadığımız ev onun da evi, tabii ki çoğu işi ben yapıyorum ama o da kendi evinde bir şeylerin ucundan tutmalı di mi. maalesef erkekler yapacakları azıcık yardımın eşlerini ne kadar memnun edebileceğini düşünemiyorlar.
merhaba kızlar çok dert değil ama bazen beni çıldırtan birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum
belki bir çare bulabiliriz
benim eşim normal standartlarda iyi bir eş ve iyi bir babadır
ama çok tembel çoraplarını çıkarır kanepelerin altın atar
pijamasının altını bi yerde üstünü biyerde bırakır
aldığı bir şeyi asla yerine bırakmaz söylesemde fayda etmez
çok sıkışınca sen evdesin yap işde topla döküklerimi ne olacak diyor
ama ben zaten tüm gün evle ve çocuğumla ilgilendiğim için yeterince yoruluyorum
yorulmasam bile onun döküklerini toplamak neden benim görevim olsunki
acaba ben mi yanlış düşünüyorum
benim eşimde onlardan buzdolabını bile karıştırır çürüyen bişey varmı falan diye
ama hiç kendine bakmaz çünkü onun arkasınıda toplamakda benim görevim ya
hıı buarada misafir falan gelirsede senin ayıbın derki
bizim toplumumuzda bu böyle malesef
hemen faturası kadına çıkar bak nekadar dağınık diye
kocasının bi pijamasını bile katlayamamış diye
onun için bende mecbur yaparım
sonrada sinirden çatlarım
canım ben onu şaka demiştim ust mesajımı okursan daha guzel acıkladım.
burdada senin kafa yapın önem kazanıyo, topluma uyarsın ya da ağızlarının payını verirsin, benim hiç umrumda olmaz zaten kansızım çabuk yoruluyorum bide sağda solda çorap arayamam, ay babam bide koltuk altlarına falan atardı yaa anlattıkça cin geliyo, saklıyodu adam resmen
G-string_Giyen_Su_Aygiri ya canım tabiki don bırakılmaz ben espri olarak soyledim sadece onunda dikkatini cekecek şekilde sende dagıtsan demek istemiştim
canım degisir hemde eşşek gibi, sende dagıt, oyle bir nokta gelecektir ki, artık onun bile gozune batmaya baslayacakdır
mesela sac tokaları, yada ne bileyim onu rahatsız edecek ne varsa orada burada bırak, corabının teki de olabilir
, bigudilerin olabilir, makyaj malzemelerin olabilirt, kısacası aklına ne gelirse, mesela ütü yaparken yamuk yap, 3 cizgi yap
, yani senin dagınıklıgını kazara suratına patlasın, sende o zaman dersinki "oooo hoşgeldiniz gunaydın beyfendi ben senelerdir
senin dagınıklıgını diyordum da gıkın cıkmıyordu şimdi mi aklın başına geldi, bundan sonra böyle sen ne zaman duzelirsin
bende o zaman" bakalım ne diyecek.
G-string_Giyen_Su_Aygiri, katlama konusunda haklısın erkekler ne dense tam bir katlama özürlü
iki senedirli gurbetteyiz
kimsemiz yok burda evime giren çıkan yok sayılır aama yine iç çamaşırlarımı ortada bırakamam ben
oğlum bile görse (ki daha 2 yaşında) çok utanırım ben
ortaya atmayı anlarımda koltuk altına atmayı kimse anlayamaz herhalde
ben birgün görsem elinde süpürge bünyem kaldırmaz bu mutluluğu düşer bayılırım galiba
zaten istediğimde okadar değil sadece dökdüğünü toplasın ya bukadarmı zor dediğimdede
değil sadece 10 dakikanı alır neden toplamayıp bana laf söylüyorsun diyor yine ben suçlu oluyorum yani
çıkamadım gitti bu işin içinden
sen toplamay devam edersen, hani atalarımızı ne demiş lutfen bu lafıma kızma ama "eşek cok olunca semercide yada semer vuranda cok olur", neden kendinizi
ezdiriyorsunuz. O toplamazsa bırak kalsın, sen sadece kendi eşyalarını topla bırak o rezil olsun, gelen oluncada onun dagnıklıgını suratına soyle, suclu annesi ise
o ogretemediyse seninb sucun ne. Mesela bende beyimi mutfaga sokmam cunku her girişinde birsey kırar kesin sonra pisligini temizlemek bana kalır.
burdada senin kafa yapın önem kazanıyo, topluma uyarsın ya da ağızlarının payını verirsin, benim hiç umrumda olmaz zaten kansızım çabuk yoruluyorum bide sağda solda çorap arayamam, ay babam bide koltuk altlarına falan atardı yaa anlattıkça cin geliyo, saklıyodu adam resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?