- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
iste olayın ozu.aynenbenim esim evlenmeden once 10 sene ankarada tek yasamis okumus ise girmis bir gun gelmemisler biz nisanlandik ailesini yolcu edecegiz bide evine bakalim dediler e haliyle bekar evi kapidan iceri giremediler pasaktan
simdi yuz versem gelir her ayin 20 gununu torun seviyoruz oglumuzu ozluyoruz bahanesiyle burda gecirirler.
neden dediginiz gibi is yapan var benden 6 yas kucuk kizlari bile gelip bacak bacak ustune atip oturup yemek yedigi tabagi bile kaldirma zahmetinde bulunmuyor.
o rahatligi nerde bulsa yerlesesi gelir insanin.
gelip insan gibi bir isin ucundan tutsalar temizlik yapsinlar demiyorum hic degilse ben yemek yaparken salatayi yapsinlar yada teklif etsinler yedikleri tabagi kaldiriputfaga koysunlar ona bile raziyim.
bir ramazanda geldiler ben kizimi uyuturken ezan okundu kalkip hazir olan yemegi hazir olan masadaki tabaklarina koyupta oruclarini acmadilar.
Ben esimin ailesiyle bukadr vicvic olduugnu bilemezdim hani diyorlrya nasil anlmadin
Aileler girmediki iisn icine kendimiz sevdik karar verdik aileyi ne nisnda nedugunde kristirtmadi ama nezmana evlendik hop gelin gormesi hop komsulargelin merk ediyor
Scmasapn kafa...
Soyle birseyvr kynanam eltilerim beraber yasiyor koyde 8ay tarimla ugrasiyirlr mecburen
Ben orya gittimi gelinim is yapiyorum bekleniyor zaten
Ama kendilieri bna gelince misafir sofrya otur yeic kaalk
Ben orda misafir degilim gelinim