bende eşime çok kötü davranıyorum sürekli kötüyüz hakaret ediyorum
bu ayıya insan gibi konusmak hata
ne demek hamile lohusa karisi varken kankalariyla gezmek geceleri icip sicip eve gelmek.
bir de herseyi tam bekliyormus, oldu paşam. sen tam bir baba misin , tam bir koca misin da tam muamele bekliyorsun acaba

ütüler yığıldı akşamları yemek pisiremedim toz bile her gün alamıyorum ve elestiriliyorum
ütü dedigin ne ya takim elbiseyle ise gitmeyen insan ütü gerektirmeyen elbise alsin olsun bitsin. neredeyse 1 yil olacak evleneli, bir kere kullandim ütümü, kumas pantalon utuledim işe baslayacakken. her kiyafetim ütüsüz de giyilecek seyler. esimin de öyle. yilda maksimum 3-5 kere ütü ihtiyaci olur onu da koyar askısına mahallede 50 liraya ütü bastırır, getirir.
onca derdin arasinda, bu sıcakta cidden ne ütüsü?
konu basindan beri o kadar ütü demissin ki senin icin armut.coma baktim
600 liraya 700 liraya 60-70 parca utuleten var. calisan evine geliyor, yapiveriyor. 600-700 tl para degil, kocanla bunca sorun oluyorsa iki haftada bir cagir birini yapiversin olsun bitsin.
ayrica hergün toz mu alinir? deli misiniz? benim evim hem bahce kati hem bahce kedilerinin girip ciktigi bir ev - ustelik ben de hamielyim ama birkac haftada bir belki aliriz tozlari. yarin dogum yapicam hic sanmiyorum hergun hergun toz alacagimi. bebege toz da lazim pis de lazim, steril ortamda yetistirip hassas bunyeli yapmaya gerek yok
kayın validem kizim kusura bakma ama erkekten her is beklenmez sende birseyler yapacaksin sizin sulalede hep erkekler mi iş yapar dedi erkegi eve sen baglayacaksin esimin gidip hergün icmesinin sebebi benim luhusaligimda yemek utu temizlik hepsini birden yapamamammiş
siesin gitsin oradan ya

ezik karı
demek ki kocasi onu boynuzlayinca hatayi kendinde arayip ona daha iyisini sunan zihniyetteki bir kadin. ne ciddiye aliyorsun? kadini eve kim baglayacak? sen mecbur musun bu hayata?
anneannemiz dogum yaptıktan 12 13 gün sonra gitti pek temizlik vs de yapmadi ama sorsan anacığım nasıl yapmadım diyor ben o kadar yardım ettim diyor evet sabah kahvaltı ütü öğlen yemeği falan yaptı akşam işte tost makarna falan günü geçiştirdik, sonra kayın validem arada bir gelip ütü vs yapıyordu yemek falan gönderiyordu öylede bir süre idare ettim
ayrica eşinin sana yaptigini sen annene yapmissin. kocanin donunu ütülemeye mi geldi kadin evinize lohusaligina yardim etmeye mi? ya da neden kaynanan geldi ütüye durdu. sen lohusasin zaten eve tıkılıp kalmissin, bebegin el kadar bebek - ütüye ihtiyaci yok. geriye bir paşazade kocan kaliyor o da bir zahmet kendi donunu gomlegini kendi ütülesin. eli ayagi mi sakat?
işte bunu merak ediyorum bende sizlerde durumlar nasıl eşleriniz nasil
bizde eşitlik var, bulasiklar camasirlar esimden, yemekler benden. ustelik calismiyorum ama evde olmam birsey degistirmiyor, bastan ömurlük böyle anlastik - makinam dokunmatik, kullanmayi ogrenmedim. evimizde bulasik makinasi yok, mutfagi kullanir kullanir herseyi ustuste dizerim, esim gelince yikar. evi müsait olan supurur, ben silerim - banyonun tamami bendedir, mutfakta lavabo ve ocak temizligi benimdir. detayli temizligi beraber yapariz , pazar alisverisini ve buzluk doldurma isini beraber yapariz, cumartesi kahvalti ondadir hazirlar beni uyandirir, pazar kahvalti bendedir.
bir gram yormaz beni evdeki isler.
simdi bebek gelecek, degisecegini sanmiyorum. Haftasonlari uyuyayim diye bebegi alip gezecegine dair vaatleri var, kendine uygun bir kanguruyu aradi buldu zaten.
ben evde onunla beraber ürettigim bebege bakarken o barda pavyonda gezip bir gram destegi dokunmadan utanmadan beni elestirecekse öyle kocaya kadınlık yapamam. siesin gitsin, onsuz daha mutlu olurum zaten. cocuguna 1 yasinda layikiyla baba olamayan 11 yasinda hic olamaz. varligi yoklugu birse en azindan gölge etmesin