evlilikte kadının libidosu erkekten yüksekse sorun çıkar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
selammm,
arkadaşlar bazı evlilikleri duyuyorum:mesela kadının cinsel isteği erkekten fazlaysa kimi erkek sorun yapıyor.Kimileride bayram ediyor anlamadım gitti.Sizce bu durum yanı kadının libidosu erkekten fazlaysa sorunmu çıkar? yoksa eş için dahamı ıyııdr?

eda öncekı konu çözüldü galiba:34:

olanlar düsünsün canım,bosversene:34:

sorunun alası çıkar anacım, erkek düşünür ben eşime yetemiyor muyum der kadınsa çok mu abartıyorum acaba diye kendini kısıtlamaya gider.. yani iki taraf için de yaşanacak şey güzel olmaktan çıkar..

sorunun alası çıkar anacım, erkek düşünür ben eşime yetemiyor muyum der kadınsa çok mu abartıyorum acaba diye kendini kısıtlamaya gider.. yani iki taraf için de yaşanacak şey güzel olmaktan çıkar..

çok haklısın.peki dengeyı bulamazlarmı yahu:34:

oturup konuşulur dürüstce, birbirlerini anlamaya çalışırlar ..vsvs. Ama sonunda biri yine mutlaka kısıtlayacaktır kendini.. evlilik işte böyle

cok fena bir durum su an benim basimin belasi diye bilirim keske onceden deneyip alma imkanimiz olsa:)))))

cok fena bir durum su an benim basimin belasi diye bilirim keske onceden deneyip alma imkanimiz olsa:)))))

çok haklısın.peki dengeyı bulamazlarmı yahu:34:

oturup karşılıklı dürüstce konuşurlar, birbirlerini anlamaya çalışırlar .. böyle olmazsa zaten sıkıntı başka şeylere de yansır.. ama işte sonu mutlu da bitse mutlaka birinden biri isteklerine kısıtlama getirri. evlilik böyle işte

libido sürekli aynı hızda seyretmez. çok istekli olan hatundan adam bıkabilir. ama adamın çok hoşuna gidebilir. beni çok arzuluyor diyebilir.
yada yetemiyorum aldatırmı deyip psikopata bağlayabilir.
erkekten erkeğe değişen bir durumdur.

komsumuzun libidosu anlattigina gore erkekten daha fazlaydi ve sorun cikiyordu..kadinin yapmadigi sey kalmiyormus esinin ilgisini cekmek icin ama adamda tik yok..cok nadir beraber oluyorlarmis..hatta aldatiyormu acaba diye cok arastirmis sonunda kayinvalidesine acmis bu konuyu..kayinvalideside "ah kizimmmm onun babasida oyleydi ona cekmis demek bende cok cektim babasinin o huyundan adam resmen isteksiz" demis..kadin cok uzuluyordu..

Forumda pek cok konu bunun hakkında.
Biz kadınlar saniyoruz ki erkeklerin istekleri inanılmaz asla bitmez hatta biz yetmeyiz vs.
Psikolojik durum, is stresi, hayat şartları onların da isteklerini ve libidosunu etkileyebilir cok da doğal bu.
Eslerinin cok istekli olması konusu da bu hususta sıkıntı yapabilir...
Yani, adam yetse zaten arada libido farkı olusmazdi oluşuyorsa demek ki yetememe sorunu var.
Çözüm cogu zaman o libidosu yüksek tarafın kendini frenlemesiyle ya da bir sekilde
Küskünlük duyup geri cekmesiyle sonuçlanıyor.
Konuşmak acik olmak bir yere kadar.
Hersey konuşarak anlaşılabilir degistirilebilir ama bu... Bu, farkli.
Sadece biraz karsı taraf icin kendini zorlayabilir erkek mutlu etmek icin ama bir yere kadar tabii :26:

ama libido karakter gibi değişmez bir şey değil ki.dönem dönem iki taraf için de değişir.havalar,yoğunluk,iş stresi herşey etkiler.bazen erkeğin ki fazladır bazen kadınınki,bazen ikisi de isteklidir,bazen ikisi de isteksiz.bunun insanlık hali olduğunu ve dönemsel olduğunu bilip anlayışlı olursa iki taraf problem kalmaz.

ama libido karakter gibi değişmez bir şey değil ki.dönem dönem iki taraf için de değişir.havalar,yoğunluk,iş stresi herşey etkiler.bazen erkeğin ki fazladır bazen kadınınki,bazen ikisi de isteklidir,bazen ikisi de isteksiz.bunun insanlık hali olduğunu ve dönemsel olduğunu bilip anlayışlı olursa iki taraf problem kalmaz.
degisim gösterebilir ama azlığı ne derece cogaltabilirsiniz ki surekli olarak? Bu biraz da hormonsal denge degil mıdır?

sorun olmaz diyorum:27::27:adamın işine bile gelebilir:37::37:

Back
X