Evlilikte kadınlık, cilve yapmak vb konular

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
639
295
103
34
32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.Biz genelde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz.Ben çoğu zaman arzulandığımı, eşime çekici geldiğimi hissedemediğim için(küçük göğüslere sahip olmam nedeniyle) ilk adımı atamıyorum.Eşim cilveli olmamı istiyormuş.Çoğu zaman bu konularda açık konuşmasa da öyle söylüyor arada.Tatlı bir çocuk sever gibi seviyo beni.Hiç kadınsı bularak beğendiğini bilmiyorum.Günlük hayatta naif , kibar , dişil enerjimin de yüksek olduğunu düşünüyorum.Fizik olarak sadece göğüslerim çekici durmuyo, estetik düşünüyorum artık.Önerilerinize açığım

Kucuk goguslere sahip olmak cekici olmaya engel degil ki. Siz kendiniz begenmiyorsaniz tabi estetik olun ama alakasi yok yani cekicilikle. Cilve icten gelen birsey onu ogrenmeniz zor. Ilk adimi siz atarak baslayin biraz daha aktif olun birlikte olurkende mesela ustte oldugunuz pozisyonda deneyin. size onerebilecegim bunlar var.

Cilveli olmak farklı bişey, meme büyüklüğü farklı bişey. Eşiniz ne düşünüyor bu meme büyüklüğü konusunda?
Ayrı şeyler biliyorum da .Orası yeterli dokuya sahip olmayınca giydiğim şeyler de yakışmıyor ki , özgüvensiz bir şekilde nasıl cilve yapılır onu beceremiyorum.Normalde asla maskulen bir tarzım yok.Dolgun olmasını isterdi eşim de

Ben kendimi aynada beğenmediği sen oluyor galiba . Teşekkür ederim

yalnız naif ve kibar olmak çok dişil şeyler değil bence. daha çok "hanımefendi" gibisiniz sanki, fizik olarak da minyonsanız ve sessiz sakin de bir tipseniz, kız çocuğu gibi de olabilirsiniz.

ama bunun meme boyuyla bir ilgisi yok -yani elbette dolgun meme daha dişil, eyvallah. fakat ne fiziklerle ne seksi duran, seksi hisseden ve tavrı, sesi, hareketleriyle, şuh, cilveli işveli filan kadınlar var.

siz sanki seksapel = meme diye kodlamış gibisiniz.

Goguslerinizin Küçük olmasi sizde ozguvensizlik yaratmış önce bunu kafanizdan atın kendiniz ile barışık olun kadında tek sexsi duran memeler değil tek başına memelerde sexsi yada dişil göstermez gülüşünüz, tavrınız, fiziginiz, yürüyüşünuz gibi gibi etkenlerde olmalı

Son düzenleme:
Evet aynen o şekikdeyim minyonum sessiz sakin

Küçük memede sexy
Abartıyorsun kendini küçümsüyorsun bence
Hemde cilvenin işvenin vajinayla memeyle alakası yok
Benmkiler büyükte yüzüne bakan kimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…