- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.082
- 1.123
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Terapi al. Her şeyi içinde yaşamak sana çözüm sağlamazEşim çok açık konuşmuyor ama o tarz giyinmemi istiyormuş.Ben de çok isterim özgüvenli bir şekilde dantel sütyenler giymek ama bomboş kalıyo.Kendimi seksi hissetmem gerekiyor biliyorum.Rahat bir aile ortamında büyümedim.Bunların da etkisi olabilir mi .İstekliyim çünkü eşime karşı.Dışa vuramıyorum galiba
Olmaz, o estetiğini olmadan dantel saten falan giyemez. Geline oyna demişler misali işte, her şeye bahanesi var. Eski konularını biliyorum.İyi de siz evlenmişsiniz artık. Birbirinize seksi gelmiyordunuz da neden evlendiniz? Bazı kadınlar seksi, vamptır. Bazıları daha kendi halinde, sessiz, çekingendir. Bende 2. türdenim. Bana gelen zaten bu beklenti de olduğu için geliyor.
Siz önce kendinizi seksi hissedin. Dantelli, transparan filan iç çamaşırı alın. Cinsel hayatınıza renk katmaya çalışın. Tabii ki bunu da sadece siz yapmak zorunda değilsiniz. Eşinizde biraz elini taşın altına koysun.
Sizi manipüle edip, zeytinyağı gibi üste çıkıyor.Kafanızda böyle şeyler kurdurtarak, sizi dibe çekiyor. Geçen seferde söyledim, sorunlu olan kocanız!Evet maç ve oyun.Üzerime düşeni yapmaya , içimi rahatlatmaya çalışıyorum.Hayır adam kendine bakmıyo, cilveli olmamamı bahane ediyo
Seninle evlendiğine göre her zerreni beğeniyor değil mi zatenEşim çok açık konuşmuyor ama o tarz giyinmemi istiyormuş.Ben de çok isterim özgüvenli bir şekilde dantel sütyenler giymek ama bomboş kalıyo.Kendimi seksi hissetmem gerekiyor biliyorum.Rahat bir aile ortamında büyümedim.Bunların da etkisi olabilir mi .İstekliyim çünkü eşime karşı.Dışa vuramıyorum galiba
32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.Biz genelde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz.Ben çoğu zaman arzulandığımı, eşime çekici geldiğimi hissedemediğim için(küçük göğüslere sahip olmam nedeniyle) ilk adımı atamıyorum.Eşim cilveli olmamı istiyormuş.Çoğu zaman bu konularda açık konuşmasa da öyle söylüyor arada.Tatlı bir çocuk sever gibi seviyo beni.Hiç kadınsı bularak beğendiğini bilmiyorum.Günlük hayatta naif , kibar , dişil enerjimin de yüksek olduğunu düşünüyorum.Fizik olarak sadece göğüslerim çekici durmuyo, estetik düşünüyorum artık.Önerilerinize açığım
Konuyla ilgili açtığınız ikinci başlık sanırım. Yanlış anlamayın ama eşiniz mi böyle kendinizi yetersiz hissetmenize sebep oluyor?32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.Biz genelde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz.Ben çoğu zaman arzulandığımı, eşime çekici geldiğimi hissedemediğim için(küçük göğüslere sahip olmam nedeniyle) ilk adımı atamıyorum.Eşim cilveli olmamı istiyormuş.Çoğu zaman bu konularda açık konuşmasa da öyle söylüyor arada.Tatlı bir çocuk sever gibi seviyo beni.Hiç kadınsı bularak beğendiğini bilmiyorum.Günlük hayatta naif , kibar , dişil enerjimin de yüksek olduğunu düşünüyorum.Fizik olarak sadece göğüslerim çekici durmuyo, estetik düşünüyorum artık.Önerilerinize açığım
Yani eşiniz sizi böyle beğendi de evlendi sonuçta değil mi? Buna odaklanin. Siz adamin gozunde zaten guzelsiniz.Meme dışında hepsi var inanın
Leoparli taytin gucunu burda tartisacak degilim bcbxbxbTakinti yapmissiniz
Malesef oyun mac bagimlisi esiniz varsa estetik de olsaniz birkac gun belki etki edecek yine eski haline donecektir
Surekli bi yerlerinizi mi yaptiracaksiniz
Adam belki de yapamayacaginizi bildigi icin bunu one suruyor
Belki de bosuna kendinizi yoruyorsunuz
Isve cilve icin illa dantelli leoparli kiyafetler gerekmez insanin icinden gelen birsey
Zorlayana da yapmacik durur malesef
Gecen pijama takimi bakiyorduk bi tane bulduk ama leoparlisi kalmisti esim de hii bu leoparli ama olmaz dedi acaba ayip olur diye mi dedi yoksa leoparli babaanne pijamasi diye mi bilemedim hshdjsjdLeoparli taytin gucunu burda tartisacak degilim bcbxbxb
Size normalde ilgisiz olan kocaya karşı ne kadar istekli, cilveli olabilirsiniz?Evet maç ve oyun.Üzerime düşeni yapmaya , içimi rahatlatmaya çalışıyorum.Hayır adam kendine bakmıyo, cilveli olmamamı bahane ediyo
öf benim aklıma hep zerrin geliyor yaLeoparli taytin gucunu burda tartisacak degilim bcbxbxb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?