- Konu Sahibi Sonya Blade
-
En leoparlısından.Cilve deyince aklıma hemen tayt ve gırgır geliyor
Libido ile cilve farklı şeyler işte. Benim yakından tanıdığım bir kadının da libidosu yüksek ama bunu nasıl belli edeceğini bilmiyor djdjdjd bi işve cilve yok. Kendi diyor odun gibiyim diyePatates ben balık burcuyum belki ondan
İlk eşime aşıktım ve kucagından inmek istemiyordum yani içimden geliyordu
Şimdi ki kocama olsada olur olmasada olur modlarındayım
Aşkından gebermiyorsam libidomda yükselmiyor
Kendim için istiyorum iyi hissetmek için
Her erkek göğüs sevmiyor ,küçük olsun dik olsun yeter, çok kafaya takip modunuzu düşürüp durmayın , eşiniz belki sizin gögüslerinize bayılıyor, siz beğenmediğinz için ,büyük göğüsler hoşunuza gittiği için, saniyorsunuzki herkes sizin gibi düşünüyor32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.Biz genelde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz.Ben çoğu zaman arzulandığımı, eşime çekici geldiğimi hissedemediğim için(küçük göğüslere sahip olmam nedeniyle) ilk adımı atamıyorum.Eşim cilveli olmamı istiyormuş.Çoğu zaman bu konularda açık konuşmasa da öyle söylüyor arada.Tatlı bir çocuk sever gibi seviyo beni.Hiç kadınsı bularak beğendiğini bilmiyorum.Günlük hayatta naif , kibar , dişil enerjimin de yüksek olduğunu düşünüyorum.Fizik olarak sadece göğüslerim çekici durmuyo, estetik düşünüyorum artık.Önerilerinize açığım
Benim deCilve deyince aklıma hemen tayt ve gırgır geliyor
Bu gibi bir cümleyi bir kaç yerde daha yazmışsınız. Bakım, makyaj, güzel giyinmek bunları çok seven bir insanım ben. Estetik hiç düşünmedim ama iyi hissedilecekse neden olmasın.Evet eşim kendi oyun ve maç bağımlılığına bakmadan.Cilveli değilsin diyo.Kendisinin bir çabası yok yani
Nere mi nere mi diyen Banu Alkan geliyor aklıma..Ay leopar bana cok ucuz geliuor ya erkekler gercekten seksi mi buluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?