Evlilikte kadınlık, cilve yapmak vb konular

Eşim çok açık konuşmuyor ama o tarz giyinmemi istiyormuş.Ben de çok isterim özgüvenli bir şekilde dantel sütyenler giymek ama bomboş kalıyo.Kendimi seksi hissetmem gerekiyor biliyorum.Rahat bir aile ortamında büyümedim.Bunların da etkisi olabilir mi .İstekliyim çünkü eşime karşı.Dışa vuramıyorum galiba
Terapi al. Her şeyi içinde yaşamak sana çözüm sağlamaz

İyi de siz evlenmişsiniz artık. Birbirinize seksi gelmiyordunuz da neden evlendiniz? Bazı kadınlar seksi, vamptır. Bazıları daha kendi halinde, sessiz, çekingendir. Bende 2. türdenim. Bana gelen zaten bu beklenti de olduğu için geliyor.
Siz önce kendinizi seksi hissedin. Dantelli, transparan filan iç çamaşırı alın. Cinsel hayatınıza renk katmaya çalışın. Tabii ki bunu da sadece siz yapmak zorunda değilsiniz. Eşinizde biraz elini taşın altına koysun.
Olmaz, o estetiğini olmadan dantel saten falan giyemez. Geline oyna demişler misali işte, her şeye bahanesi var. Eski konularını biliyorum.

Evet maç ve oyun.Üzerime düşeni yapmaya , içimi rahatlatmaya çalışıyorum.Hayır adam kendine bakmıyo, cilveli olmamamı bahane ediyo
Sizi manipüle edip, zeytinyağı gibi üste çıkıyor.Kafanızda böyle şeyler kurdurtarak, sizi dibe çekiyor. Geçen seferde söyledim, sorunlu olan kocanız!

Eşim çok açık konuşmuyor ama o tarz giyinmemi istiyormuş.Ben de çok isterim özgüvenli bir şekilde dantel sütyenler giymek ama bomboş kalıyo.Kendimi seksi hissetmem gerekiyor biliyorum.Rahat bir aile ortamında büyümedim.Bunların da etkisi olabilir mi .İstekliyim çünkü eşime karşı.Dışa vuramıyorum galiba
Seninle evlendiğine göre her zerreni beğeniyor değil mi zaten 🤗
Çocuk var mı? Yoksa eğer olmadan önce bunları aşıp biraz canlanman lazım ki çocuktan sonra bitmesin ilişkiniz.. Bu istekler önemli şeyler, e istediğine göre sizi öyle görmeyi gayette çekici geliyorsun ona demek ki.. Giyin ve çık karşısına
Gözleri ele verecektir, iştahla bakıyorsa aynaya aldanma kocanın gözleri yeter zaten 🤗
Evet büyüdüğün ortam tabular çok etki eder ama aşabilirsin

Kücük gogus bence daha cekici keske benimde öyle olsaydı boyum kısacık goguslerim kafam kadr bişey giysem dikkat cekiyor onu kapatmakla ugrasıcam diye babamın kocamın kıyaftlerini giyiyorum bence cok cok sanslısınız geriye kalan işve cilve onun içinde kısmetse olur cansel cordugu izlemeni oneririm terazi kızları hep cilveli oluyor o kız o programda tam cilve abidesiydi sonrakiler de hep ona ozeniyordu zaten. Cokta sevimli bir kız hem cocuksj hem olgun hem cilveli olmalayı nasıl basarabilirse o kızda hepsi var cidden. Ayrıca herseyi de kadndan beklemesinler 😊 erkek mutlu ettigi kadar zaten kadın cilvesininde olgunlugunuda gosterir

Kendinzii daha iyi hissedecekseniz tabiiki ameliyat olun ama bana sorarsaniz gereksiz. Ayrica yarin obur gun dogum yaparsaniz emzirmeseniz dahi kendi meme dokunuz icinde asagi kaymis protezleriniz olacak. Buyuk ihtimalle tekrar operasyon gecireceksiniz. Arkadaslarin yorumlarina katiliyorum. Disiligin memeyle alakasi yok. Sesinizin tonu, kucuk flörtler bile aradaki cekimi arttiriyor

32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.Biz genelde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz.Ben çoğu zaman arzulandığımı, eşime çekici geldiğimi hissedemediğim için(küçük göğüslere sahip olmam nedeniyle) ilk adımı atamıyorum.Eşim cilveli olmamı istiyormuş.Çoğu zaman bu konularda açık konuşmasa da öyle söylüyor arada.Tatlı bir çocuk sever gibi seviyo beni.Hiç kadınsı bularak beğendiğini bilmiyorum.Günlük hayatta naif , kibar , dişil enerjimin de yüksek olduğunu düşünüyorum.Fizik olarak sadece göğüslerim çekici durmuyo, estetik düşünüyorum artık.Önerilerinize açığım
32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.Biz genelde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz.Ben çoğu zaman arzulandığımı, eşime çekici geldiğimi hissedemediğim için(küçük göğüslere sahip olmam nedeniyle) ilk adımı atamıyorum.Eşim cilveli olmamı istiyormuş.Çoğu zaman bu konularda açık konuşmasa da öyle söylüyor arada.Tatlı bir çocuk sever gibi seviyo beni.Hiç kadınsı bularak beğendiğini bilmiyorum.Günlük hayatta naif , kibar , dişil enerjimin de yüksek olduğunu düşünüyorum.Fizik olarak sadece göğüslerim çekici durmuyo, estetik düşünüyorum artık.Önerilerinize açığım
Konuyla ilgili açtığınız ikinci başlık sanırım. Yanlış anlamayın ama eşiniz mi böyle kendinizi yetersiz hissetmenize sebep oluyor? 🙄 süzin göğsünüz küçültür misal onun başka yeri, keldir, göbeklidir, kısadır.. sesi yeter sizi çekmeye belki, o da mükemmel değildir yani.

Acaba eşiniz dolaylı yoldan laflarıyla veya hareketleriyle özgüvensiz hissettiriyor olabilir mi size? Tüm yorumları okumadım ama sanki eşiniz her koşulda sizi arzuladığını, her halinizle beğendiğini belli etse bu kadar takmayacaksınız gibi

Takinti yapmissiniz
Malesef oyun mac bagimlisi esiniz varsa estetik de olsaniz birkac gun belki etki edecek yine eski haline donecektir
Surekli bi yerlerinizi mi yaptiracaksiniz
Adam belki de yapamayacaginizi bildigi icin bunu one suruyor
Belki de bosuna kendinizi yoruyorsunuz
Isve cilve icin illa dantelli leoparli kiyafetler gerekmez insanin icinden gelen birsey
Zorlayana da yapmacik durur malesef 🤷‍♀️

Takinti yapmissiniz
Malesef oyun mac bagimlisi esiniz varsa estetik de olsaniz birkac gun belki etki edecek yine eski haline donecektir
Surekli bi yerlerinizi mi yaptiracaksiniz
Adam belki de yapamayacaginizi bildigi icin bunu one suruyor
Belki de bosuna kendinizi yoruyorsunuz
Isve cilve icin illa dantelli leoparli kiyafetler gerekmez insanin icinden gelen birsey
Zorlayana da yapmacik durur malesef 🤷‍♀️
Leoparli taytin gucunu burda tartisacak degilim bcbxbxb

Evet maç ve oyun.Üzerime düşeni yapmaya , içimi rahatlatmaya çalışıyorum.Hayır adam kendine bakmıyo, cilveli olmamamı bahane ediyo
Size normalde ilgisiz olan kocaya karşı ne kadar istekli, cilveli olabilirsiniz?
Bunlar hep birbirine bağlı şeyler.
Kendine bakmıyor, size bahane buluyor.
Estetik olmak istiyorsanız olun tabi ama sonrasında eşinizle ilişkiniz bambaşka bir boyuta geçmeyecek. Bunda takılı kalmaktan vazgeçin.

Peki memenizi büyüttüğünüzde de hiç birşey değişmezse? Takıntı yapmışsın, konunun memeyle alakası yok. Cinselliğin ve cilvenin görüntüyle bir alakası yok. Hareketlerinle, mimiklerinle ses tonun bazen attığın kahkahayla.
Oyun ve maç bağımlısı kıytırık bir erkek sizi nasılda manipüle etmiş. Lütfen arkadaşlarında dediği gibi terapi al. Sıkıntı sende değil.

Sırf esiniz beğenecek sizi seksi bulacak diye o kanserojen maddeyi vucudunuza taktırmayın. Sizin sağlığınız herseyden onemli.. Esiniz sizi boyle begenmis ki evlenmişsiniz.Cilveli olmakla da bu konunun ilgisi yok.. Geceliginizin altına dolgulu sutyen takın madem en azından psikolojik olarak sizi rahatlatabilir.

Back
X