Evlilikte kadınlık, cilve yapmak vb konular

Bende küçük goguslulere çok özeniyorum mesela. Daha rahat açık giyebiljyorlar, göğüs dekoltesi verebiliyorlar diye. Onu açık tişörtler ve iç camadiri bulmak daha hızlı ve kolay oluyor gibi geliyor. Hele ki piyasa tamamen dolgulu çamaşır üretme üzerine dolgusuz inanın zor bulunuyor. Kafaniza takıntı yapmayıp doğru çamaşır secswniz? Çamaşıra göre göğüs şekil alıyor gerçekten
Destekli sütyen kullanıyorum zaten.Dolgulu olunca daha güzel görünüyor giydiklerim.Diğer türlü pek hoş gözükmüyo

Peki estetik istiyorum dediniz mi ne diyor? Ya da memelerim güzel mi diye sordunuz mu? Ben sorardım gençken... :KK14:
Ya açıkçası şöyle.Evlenmeden önce ölçüsünü falan sordu . Destekli kullanıyordum , henüz görmemişti.Anlıyordum yani ele avuca gelecek şekilde istediğini.Açık konuştum .Yaptırmak istediğimi.Önce yapay olcak diye istemedi.Sonra kafama taktığımı görünce bana bıraktı .Küçük değil demiyo, gerek yok diyo.Açık açık sormuyorum .Küçük olduğunu iyice empoze etmeyeyim diye

Ya açıkçası şöyle.Evlenmeden önce ölçüsünü falan sordu . Destekli kullanıyordum , henüz görmemişti.Anlıyordum yani ele avuca gelecek şekilde istediğini.Açık konuştum .Yaptırmak istediğimi.Önce yapay olcak diye istemedi.Sonra kafama taktığımı görünce bana bıraktı .Küçük değil demiyo, gerek yok diyo.Açık açık sormuyorum .Küçük olduğunu iyice empoze etmeyeyim diye
E ölçüye filan da hakimmiş uymasa olmazdı sonuçta. Bakın yapay olacak diye istememiş. Yaptırırsınız ufak bi dalga geçer top gibi filan diye bi şey der. Tamamen alt üst olursunuz. Çözüm bu değil. Sevişirken hiç mi zevk almıyo bu adam bi yerinizden? Ilgiyi oraya çekin. Siz talepte bulunun şöyle yapsana filan diye...

E ölçüye filan da hakimmiş uymasa olmazdı sonuçta. Bakın yapay olacak diye istememiş. Yaptırırsınız ufak bi dalga geçer top gibi filan diye bi şey der. Tamamen alt üst olursunuz. Çözüm bu değil. Sevişirken hiç mi zevk almıyo bu adam bi yerinizden? Ilgiyi oraya çekin. Siz talepte bulunun şöyle yapsana filan diye...
Ben seni gögsün olmasa bile severdim dedi bir gün.Sevmek ayrı beğenilmek ayrı diye düşünüyorum bazen.Beğenildiğini, arzulandığını hissetmek istiyor insan.Açık konuşcam bu konuda .Dediğiniz gibi iletişim önemli .

kız meme boyutuyla cilveli olmanın ne alakası var hem her erkek büyük meme sevmez veya memeyi o kadar önemsemez, hem bak mankenlerin çoğu da küçük memeli.. ay çok meme dedim gidiyorum ben

Ben seni gögsün olmasa bile severdim dedi bir gün.Sevmek ayrı beğenilmek ayrı diye düşünüyorum bazen.Beğenildiğini, arzulandığını hissetmek istiyor insan.Açık konuşcam bu konuda .Dediğiniz gibi iletişim önemli .
Valla empoze mempoze ben de çok takmıştım bundna on kilo daha azken ayy çok mu küçük ayy bilmem ne mi diyip duruyodum. Rahatlatıyodu beni eşim sağolsun.

Ay kusura bakma oscar ama bu çok saçma bi cümle. Jdjdjdj kocasını seven her kadın cilveli mi yani? Alakası yok. Bunu sevgiye bağlayamayız. İşve cilve bunların fizikle vs de alakası yok aslında tamamen içten gelen bir şey.
Patates ben balık burcuyum belki ondan
İlk eşime aşıktım ve kucagından inmek istemiyordum yani içimden geliyordu
Şimdi ki kocama olsada olur olmasada olur modlarındayım
Aşkından gebermiyorsam libidomda yükselmiyor

Kücük gögüslü olmakla olayın alakasini cözemedim 70A cünkü benimkiler s bazen xs ama dantelli braletler saten gecelikler höğüs dekolteli elbiseler onlardan giyersiniz. Bir de cilve öğrenilen değil icten gelen bir seydir. Ne kadarlik evlisiniz eşinizin nelerden hoslandigini bilmiyor musunuz ? Cilve illa sevismek değildir.

Eşim çok açık konuşmuyor ama o tarz giyinmemi istiyormuş.Ben de çok isterim özgüvenli bir şekilde dantel sütyenler giymek ama bomboş kalıyo.Kendimi seksi hissetmem gerekiyor biliyorum.Rahat bir aile ortamında büyümedim.Bunların da etkisi olabilir mi .İstekliyim çünkü eşime karşı.Dışa vuramıyorum galiba
Bunu anlayamadim ben bile 70A ile damtelli braletler, seksi spor sutyenleri altina sort giyiyorum. Her bedene uygun olabiliyor, ayarlanan gecelikler oluyor. Bence siz özgüvemsizsiniz ve bunu bahame ediyorsunjz.

Kücük gögüslü olmakla olayın alakasini cözemedim 70A cünkü benimkiler s bazen xs ama dantelli braletler saten gecelikler höğüs dekolteli elbiseler onlardan giyersiniz. Bir de cilve öğrenilen değil icten gelen bir seydir. Ne kadarlik evlisiniz eşinizin nelerden hoslandigini bilmiyor musunuz ? Cilve illa sevismek değildir.
Şöyle eşimin ilgisini çekemediğimi düşünüyorum bu sebeple.Cilve derken tabiki odun gibi durmuyorum.Kadınsı davranışlar sergiliyorum.Gece sabaha karşı falan gelir yataga.Yani ben uyumuş olurum.Biraz çekici bir kadın olsaydım diyorum bazen.Beğenildiğini, arzulandığını hissetmek istiyor insan

Şöyle eşimin ilgisini çekemediğimi düşünüyorum bu sebeple.Cilve derken tabiki odun gibi durmuyorum.Kadınsı davranışlar sergiliyorum.Gece sabaha karşı falan gelir yataga.Yani ben uyumuş olurum.Biraz çekici bir kadın olsaydım diyorum bazen.Beğenildiğini, arzulandığını hissetmek istiyor insan
Adam tv izlerken git kucagina otur. Bir seu yapiyorken arkasindan saril öp. Kız bekar halimle ben mi anlatayim bunları.

32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.Biz genelde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz.Ben çoğu zaman arzulandığımı, eşime çekici geldiğimi hissedemediğim için(küçük göğüslere sahip olmam nedeniyle) ilk adımı atamıyorum.Eşim cilveli olmamı istiyormuş.Çoğu zaman bu konularda açık konuşmasa da öyle söylüyor arada.Tatlı bir çocuk sever gibi seviyo beni.Hiç kadınsı bularak beğendiğini bilmiyorum.Günlük hayatta naif , kibar , dişil enerjimin de yüksek olduğunu düşünüyorum.Fizik olarak sadece göğüslerim çekici durmuyo, estetik düşünüyorum artık.Önerilerinize açığım
hatanız birbirinizden beklemek. Yani ben planlayarak adım atarak hiç zevk almam eşimden de almasını bekleyemem. Yan normalde hiç cilveleşmez misiniz? Örneğin yatağa girince falsn cilveleşirken bir yükselme olur sonrası gelir, ya da kanepede uzanırken falan öpüşürken devamı gelir bilmiyorum cok garip geliyor bana böyle sdım bekleyerek.

hatanız birbirinizden beklemek. Yani ben planlayarak adım atarak hiç zevk almam eşimden de almasını bekleyemem. Yan normalde hiç cilveleşmez misiniz? Örneğin yatağa girince falsn cilveleşirken bir yükselme olur sonrası gelir, ya da kanepede uzanırken falan öpüşürken devamı gelir bilmiyorum cok garip geliyor bana böyle sdım bekleyerek.
Tabiki söyledikleriniz yaşanıyor.Yaşanmıyor değil . Planlı olması da saçma .Ama bazen insan karşı taraftan da bekliyor

Tabiki söyledikleriniz yaşanıyor.Yaşanmıyor değil . Planlı olması da saçma .Ama bazen insan karşı taraftan da bekliyor
bence sixin çözmeniz gereken başka sorunlar var eşinizin oyun bağımlılığı etkiliyordur bunu. Karşısına dünyanın en seksi kadını gelsin oyun diye çıldırır bunlar çok kmtü bi şey oyun bağımlılığı

bence sixin çözmeniz gereken başka sorunlar var eşinizin oyun bağımlılığı etkiliyordur bunu. Karşısına dünyanın en seksi kadını gelsin oyun diye çıldırır bunlar çok kmtü bi şey oyun bağımlılığı
Şu an mesela 3 gibi gelir yataga.Hafta sonu 5 falan.Söylediğimde sadece gece mi sevişiliyor cevabını veriyo

Memesi tahta gibi olup da gayet dişi bir sürü kadın var.

Takıntı yapan sizsiniz bence.
Yani adam hem büyük meme hem de cilveli kadın istiyorsa, tam tersiyle mi evlendi şu durumda?

Back
X