Evlilikte karakter önemli peki ya dış gönünüş ne kadar önemli

Zevkler tartışılmaz, kimse kimsenin beğendiğini beğenmek zorunda değil.
Sen onda öyle bir ışık görürsünki, sana en yakışıklı erkek gibi görünür zaten,başkasını önemseme.

Dış görünüş tamamen önemsiz değil. Ama sırf onla da olmaz diyorum kısaca.

Bir diğer şey, daha önce başka kızla olumsuz olması senin kafana neden takılıyo onu çözemedim.

En önemlisi sonuncusu bence.
4 günde seni seviyorum diyen biri bana inandırıcı gelmez.itici gelir. Hani ortak çevreniz olurdu da uzaktan uzağa his beslerdi, neyse.. Ama bu saçma geldi bana.
Sırf "düzgün bir kız bulayım da evleneyim" mantığında olabilir. İyi gözlemle derim.

Iciniz aliyorsa kabul edin bence. Siz onun pesinde kosacaginiza osizin pesinizde kossun daha guzel degil mi?

Yorumunuz için çok sağolun aslında tamda bilinçaltımı yansıtmışsınız peki sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Bana gore kimse dis gorunuse onem vermiyorum desede onemli cunku hic tanimadiginin birinin once dis gorunusunden etkilenirsin ha taniyorsundur kisiligini biliyorsundur bi anda ask baslar bu istisnadir olabilir
Bunun disinda iki gunde seni seviyorum pek samimi degil ama siz sozlerine isindim demissiniz o zaman biraz zaman verip bi ölcup tartin bence, hic isinamadim deseniz birakin dicem ama bi isinma varmis

Dış görünüş önemli ama minyonluk olgun görünme, kellik, kısa boy falan değil mevzu. karşınızdaki adamla çekiminiz var mı? Öpüşebilir misiniz? Sevişebilir misiniz? Yani insan karşındakinin karakteri ile de öpüşmüyor sonuçta. Bir insan diğerine kısa ve çirkin gelir ama bir başkası için o inanılmaz çekicidir. Dış görünüş bu açıdan önemli.

Yorumunuz için çok sağolun aslında tamda bilinçaltımı yansıtmışsınız peki sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Isındıysanız devam edin görüşmelere.
Ama size karşı öyle okkalı sözler söylememesini isteyin. Hislerinden emin olmadan söylemesin.
Eminim dicektir gerçi...
Zamana bırakın, gerçekten birbirinizden hoşlanırsanız olur gider zaten.
Umarım hayırlı olur

Hayırlısı olsun hayırlı değilse bi engel çıksın diyelim yorumunuz için çok sağolun aklıma takılan herhangi bi sorunda size danışmam mümkün mü fikirlerimi beni tanıyormuş gibi cevaplamanıza hayran kaldım sağolun düşünceleriniz için :)

Bir yazıda okumuştum. Çiftler birlikte vakit geçirmeye başladıktan sonra mesela kadın istediği kadar güzel olsun bir süre sonra kocasına bu sıradanlaştığı icin ilk zamanlardaki kadar önemi kalmıyormuş. Hatta dünyanın en güzel kadınları olarak nitelendirilen kişilerin aldatılması buna bağlanmıslardı. Yani dış görünüş en önemli şey değil ama şu da var. Karşındaki adama bakmak istemelisin. Sonucta evlilik o kadar basit degil dış görünüşü seni rahasız ediyorsa sarılmak istemiyosan (af dileyerek : iğreniyorsan) bence tavrını koyup istemediğini söylemelisin

Zaten aşkta ne mantık oluyo ne görselliğe bakıyo yani içiniz ısındıktan sonra çok güzel yada çok yakışıklı olması gerekmiyo karşınızdakinin.ama insanların etkilenmekle sevgiyi karıştırıp iki günde ilanı aşk etmesinede sinir oluyorum hemen aldanmayın

Yaa ne zaman sevmiş ya hayret ediyorum. Canım bence dışınıda beğenceksin. onunla gezerken bana yakısıyomu dıye dusunmeden gezebilmelisin. o ınsanla aynı yatağa giriceksin. Beğenmediğin bi insanla zor. İnsanın hem gözü hem gönlü doymalı eşinden yana. Yani bence öyle.

henüz 25 yaşındasın evlenmiş olmak için evlenme kesinlikle..
aklında soru işareti varsa başkalarının olur veya olmaz demesi anlık olarak fikrini değiştirir. bir yerde de patlak verir.
hislerine göre adım at

Ben evlenmeden önce biriyle görüşmüştüm. Herkes beğeniyo oğlan pamuk gibi kaçırma işi ar evi arabası herşeyi ar e ölüyo aşkımdan. Yahu olmadı yapamadım herkesın beğendiğini ben beğenemedim elimi tutucak dıye korkuyodum konusmak ıstemıyodum. Bi süre söyleyemedım kendımı kurbanlık koyun gibi hissediyodum falan. Çok şükür olmadı eşimle evlendim. Beğeni samimiyet cok önemli.

sizin müsade edip etmemeniz değil ki mesele..
bir kere görüp hiç tanımadığı bir kadına seni seviyorum diyecek kadar çaresiz olması..
dış görünüşünden ziyade ölçüp tartmanız gereken bu..

Ben dış görünüşten ziyade kişiler arasındaki kimyanın önemli olduğunu düşünüyorum. Benim eşimde yaşına göre fazla gösteren biri mesela. Bilmeyenler aramızda baya yaş farkı olduğunu zannediyor. İlk gördüğümde bekar olduğunu bile düşünmemiştim mesela. Hatta dahasını söyleyeyim hiç tipim bile sayılmazdı sokakta görsem dönüp bakmazdım
Ama aşık oldum işte onun yanında kalbim farklı atıyodu ayaklarım yere basmıyodu sanki etrafıma baktığımda renkler daha keskin canlı geliyordu gözüme Ah ah o günlere gittim bak şimdi.
İşte önemli olan bunu hissetmek. Bu his varsa gerisi boş. Benim çevrem de beni daha güzel buluyor. Hatta eşimin çevresindekilerde öyle. Pek çok yorum almışımdır bu konuyla ilgili. Ama benim umrumdamı? Hayır. Çünkü seviyorum kocamı.
Eğer içiniz ısındıysa ve dış görünüşe takan biri değilseniz şans verebilirsiniz. Ama aranızda bir çekim oluşmadıysa yolunuza bakın adamada ümit vermeyin bence.

kalp ısınıp sevdikten sonra önemli olmuyor dış görünüş

Cevabınız için çok teşekkür ederim :))

bir iki defa görüş tek görüşmede bir şey anlayamazsın zaten . Konuşmasına içiniz ısındıkça dış görünüş önemsiz kalırsa o iş tamam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…