- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi unpretending
-
Iciniz aliyorsa kabul edin bence. Siz onun pesinde kosacaginiza osizin pesinizde kossun daha guzel degil mi?Merhaba arkadaşlar benim son zamanlarda aklıma takılan bu durum belki tecrübeli kişiler tarafından cevap bulur diye düşünüyorum. Teyzemin kızının eşiyle aynı iş yerinde çalışan biri evlenmek istediğini söyleyince akıllarına gelen kişi ben olmuşum, resmi gösterdiklerinde çocuk beni beğendi fakat onun resmini gördüğümde bana yaşça olgun gibi geldi bu arada ben 25 karşımdaki kişi 28 yaşında. Tam karar veremedim ama görmeden de olmaz diye teyzemin kızı eşi ablam ve gösterdikleri kişi bir gün görüştük. Tabi detaylı tanımak için ayrı masada oturduk konuştuk beklentiler fikirler sohbet ettik. Dış görünüş olarak beğendiğimi söyleyemem ama biraz ısındım konuşmaları akıllıca düzgün fakat aklıma takılan şey dış görünüş ne kadar önemli yani ablam olsun annem olsun pek bana yakıştıramadılar kesinlikle haddim değil böyle demek böyle düşünmek fakat aramızda biraz dış görünüş olarak fark var ben minyonum o olgun görünüyor bunun hakkında fikirleriniz nelerdir. Bir diğer konuda benden önce birisini daha göstermişler görüşmüş fakat kızın kararsız olması nedeniyle olmadığını söyledi olmamış olabilir ama insanın aklına takılıyor ister istemez. Henüz pazar günü görüşmemize rağmen bana seni seviyorum demeye başlaması yanlış olduğunu biliyorum ama kendi içimde tutamıyorum sana bunu söylemek istiyorum demesi. Mutlaka aranızda tecrübeli beni yönlendirebilecek kişiler vardır. Biliyorsunuz evlilik çok önemli bir karar sonuçta içine sinmeyen detaylar gözden kaçırılan şeyler sonradan pişmanlığa sebep olmasın. Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Yorumunuz için çok sağolun aslında tamda bilinçaltımı yansıtmışsınız peki sizce nasıl bir yol izlemeliyimZevkler tartışılmaz, kimse kimsenin beğendiğini beğenmek zorunda değil.
Sen onda öyle bir ışık görürsünki, sana en yakışıklı erkek gibi görünür zaten,başkasını önemseme.
Dış görünüş tamamen önemsiz değil. Ama sırf onla da olmaz diyorum kısaca.
Bir diğer şey, daha önce başka kızla olumsuz olması senin kafana neden takılıyo onu çözemedim.
En önemlisi sonuncusu bence.
4 günde seni seviyorum diyen biri bana inandırıcı gelmez.itici gelir. Hani ortak çevreniz olurdu da uzaktan uzağa his beslerdi, neyse.. Ama bu saçma geldi bana.
Sırf "düzgün bir kız bulayım da evleneyim" mantığında olabilir. İyi gözlemle derim.
Merhaba arkadaşlar benim son zamanlarda aklıma takılan bu durum belki tecrübeli kişiler tarafından cevap bulur diye düşünüyorum. Teyzemin kızının eşiyle aynı iş yerinde çalışan biri evlenmek istediğini söyleyince akıllarına gelen kişi ben olmuşum, resmi gösterdiklerinde çocuk beni beğendi fakat onun resmini gördüğümde bana yaşça olgun gibi geldi bu arada ben 25 karşımdaki kişi 28 yaşında. Tam karar veremedim ama görmeden de olmaz diye teyzemin kızı eşi ablam ve gösterdikleri kişi bir gün görüştük. Tabi detaylı tanımak için ayrı masada oturduk konuştuk beklentiler fikirler sohbet ettik. Dış görünüş olarak beğendiğimi söyleyemem ama biraz ısındım konuşmaları akıllıca düzgün fakat aklıma takılan şey dış görünüş ne kadar önemli yani ablam olsun annem olsun pek bana yakıştıramadılar kesinlikle haddim değil böyle demek böyle düşünmek fakat aramızda biraz dış görünüş olarak fark var ben minyonum o olgun görünüyor bunun hakkında fikirleriniz nelerdir. Bir diğer konuda benden önce birisini daha göstermişler görüşmüş fakat kızın kararsız olması nedeniyle olmadığını söyledi olmamış olabilir ama insanın aklına takılıyor ister istemez. Henüz pazar günü görüşmemize rağmen bana seni seviyorum demeye başlaması yanlış olduğunu biliyorum ama kendi içimde tutamıyorum sana bunu söylemek istiyorum demesi. Mutlaka aranızda tecrübeli beni yönlendirebilecek kişiler vardır. Biliyorsunuz evlilik çok önemli bir karar sonuçta içine sinmeyen detaylar gözden kaçırılan şeyler sonradan pişmanlığa sebep olmasın. Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Isındıysanız devam edin görüşmelere.Yorumunuz için çok sağolun aslında tamda bilinçaltımı yansıtmışsınız peki sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Hayırlısı olsun hayırlı değilse bi engel çıksın diyelim yorumunuz için çok sağolun aklıma takılan herhangi bi sorunda size danışmam mümkün mü fikirlerimi beni tanıyormuş gibi cevaplamanıza hayran kaldım sağolun düşünceleriniz için :)Isındıysanız devam edin görüşmelere.
Ama size karşı öyle okkalı sözler söylememesini isteyin. Hislerinden emin olmadan söylemesin.
Eminim dicektir gerçi...
Zamana bırakın, gerçekten birbirinizden hoşlanırsanız olur gider zaten.
Umarım hayırlı olur
Yaa ne zaman sevmiş ya hayret ediyorum. Canım bence dışınıda beğenceksin. onunla gezerken bana yakısıyomu dıye dusunmeden gezebilmelisin. o ınsanla aynı yatağa giriceksin. Beğenmediğin bi insanla zor. İnsanın hem gözü hem gönlü doymalı eşinden yana. Yani bence öyle.Merhaba arkadaşlar benim son zamanlarda aklıma takılan bu durum belki tecrübeli kişiler tarafından cevap bulur diye düşünüyorum. Teyzemin kızının eşiyle aynı iş yerinde çalışan biri evlenmek istediğini söyleyince akıllarına gelen kişi ben olmuşum, resmi gösterdiklerinde çocuk beni beğendi fakat onun resmini gördüğümde bana yaşça olgun gibi geldi bu arada ben 25 karşımdaki kişi 28 yaşında. Tam karar veremedim ama görmeden de olmaz diye teyzemin kızı eşi ablam ve gösterdikleri kişi bir gün görüştük. Tabi detaylı tanımak için ayrı masada oturduk konuştuk beklentiler fikirler sohbet ettik. Dış görünüş olarak beğendiğimi söyleyemem ama biraz ısındım konuşmaları akıllıca düzgün fakat aklıma takılan şey dış görünüş ne kadar önemli yani ablam olsun annem olsun pek bana yakıştıramadılar kesinlikle haddim değil böyle demek böyle düşünmek fakat aramızda biraz dış görünüş olarak fark var ben minyonum o olgun görünüyor bunun hakkında fikirleriniz nelerdir. Bir diğer konuda benden önce birisini daha göstermişler görüşmüş fakat kızın kararsız olması nedeniyle olmadığını söyledi olmamış olabilir ama insanın aklına takılıyor ister istemez. Henüz pazar günü görüşmemize rağmen bana seni seviyorum demeye başlaması yanlış olduğunu biliyorum ama kendi içimde tutamıyorum sana bunu söylemek istiyorum demesi. Mutlaka aranızda tecrübeli beni yönlendirebilecek kişiler vardır. Biliyorsunuz evlilik çok önemli bir karar sonuçta içine sinmeyen detaylar gözden kaçırılan şeyler sonradan pişmanlığa sebep olmasın. Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Arada teyzemin kızı olmasa zaten bu tarz kelimeler sarfetmesine izin vermezdim. Teyzemin kızının eşi onu tanıyor gözlemlemiş o nedenle birşey demedim ama bunu ona söyledim, aracılar olmasa birinin bu kadar kısa zamanda bu kelimeleri söylemesine izin vermezdim diye. Cevabınız için teşekkür ederim sağolun
kalp ısınıp sevdikten sonra önemli olmuyor dış görünüşMerhaba arkadaşlar benim son zamanlarda aklıma takılan bu durum belki tecrübeli kişiler tarafından cevap bulur diye düşünüyorum. Teyzemin kızının eşiyle aynı iş yerinde çalışan biri evlenmek istediğini söyleyince akıllarına gelen kişi ben olmuşum, resmi gösterdiklerinde çocuk beni beğendi fakat onun resmini gördüğümde bana yaşça olgun gibi geldi bu arada ben 25 karşımdaki kişi 28 yaşında. Tam karar veremedim ama görmeden de olmaz diye teyzemin kızı eşi ablam ve gösterdikleri kişi bir gün görüştük. Tabi detaylı tanımak için ayrı masada oturduk konuştuk beklentiler fikirler sohbet ettik. Dış görünüş olarak beğendiğimi söyleyemem ama biraz ısındım konuşmaları akıllıca düzgün fakat aklıma takılan şey dış görünüş ne kadar önemli yani ablam olsun annem olsun pek bana yakıştıramadılar kesinlikle haddim değil böyle demek böyle düşünmek fakat aramızda biraz dış görünüş olarak fark var ben minyonum o olgun görünüyor bunun hakkında fikirleriniz nelerdir. Bir diğer konuda benden önce birisini daha göstermişler görüşmüş fakat kızın kararsız olması nedeniyle olmadığını söyledi olmamış olabilir ama insanın aklına takılıyor ister istemez. Henüz pazar günü görüşmemize rağmen bana seni seviyorum demeye başlaması yanlış olduğunu biliyorum ama kendi içimde tutamıyorum sana bunu söylemek istiyorum demesi. Mutlaka aranızda tecrübeli beni yönlendirebilecek kişiler vardır. Biliyorsunuz evlilik çok önemli bir karar sonuçta içine sinmeyen detaylar gözden kaçırılan şeyler sonradan pişmanlığa sebep olmasın. Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Ben dış görünüşten ziyade kişiler arasındaki kimyanın önemli olduğunu düşünüyorum. Benim eşimde yaşına göre fazla gösteren biri mesela. Bilmeyenler aramızda baya yaş farkı olduğunu zannediyor. İlk gördüğümde bekar olduğunu bile düşünmemiştim mesela. Hatta dahasını söyleyeyim hiç tipim bile sayılmazdı sokakta görsem dönüp bakmazdım
Ama aşık oldum işte onun yanında kalbim farklı atıyodu ayaklarım yere basmıyodu sanki etrafıma baktığımda renkler daha keskin canlı geliyordu gözümeAh ah o günlere gittim bak şimdi.
İşte önemli olan bunu hissetmek. Bu his varsa gerisi boş. Benim çevrem de beni daha güzel buluyor. Hatta eşimin çevresindekilerde öyle. Pek çok yorum almışımdır bu konuyla ilgili. Ama benim umrumdamı? Hayır. Çünkü seviyorum kocamı.
Eğer içiniz ısındıysa ve dış görünüşe takan biri değilseniz şans verebilirsiniz. Ama aranızda bir çekim oluşmadıysa yolunuza bakın adamada ümit vermeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?