Evlilikte karakter önemli peki ya dış gönünüş ne kadar önemli

Birde bu yönü var doğru söylüyorsunuz hayırlısı ne diyelim bende bi çıkmaza girdim

Yorumunuz için çok sağolun :)

Seni seviyoruma o kadar takilmayin kizlar, bazi insanlar icin bunu soylemek cok buyuk bi anlam ifade etmez.

Ben her gordugume canim diye konusuyorum diye bi gun bi arkadasim ayiplamisti beni. O sadece kocasina canim dermis. Canmis can yani cok buyuk meseleymis. Hatta sevgiliyken bile canim dememis de nisanlaninca demis. Aman ne buyuk is basarmissin deyip gulmustum :d

bende bu derdin farklı türlüsü var. dış görünüşü çok yakışıklı ama kendisi çocuk gibi hareketler filan. ben de şu günlerde bunu düşünüyorum.

gönül sevse hiç biri göze görünmezdi aslında.

Ben esimi begenmemistim
Teklifinide kabul etmedim
Gel zaman git zaman yavas yavas sevdirdi
Simdi gel bi de benim gozumle gor :)

İlk görüşte aşk olur mu ya da hoslanti olur mu bilemiyorum. Tip tabiiki önemli değil insanlığın yanında. Lakin evlilikte biraz insanın canı o adamı isteyebilmeli anlatabiliyor muyum. Yani o adamla uyanma fikri insanı mutlu etmeli. Benim de tanıdık vasıtasıyla görüştüğüm biri oldu. İlk haftadan seviyorum vs demedi, yani benim en baştan içim isinmadigi sırf iyi biri diye görüşmeyi sürdürdüğüm biri idi . Aradakilerin de hatri vardı tabii. Bunu o da farketti zamanla ve sonunda görüşmeme kararı aldık. Bu çocuk için de amaç yolun sonunda evlilik olacak bir görüşme. Sizin isinamadiginizi anlayınca kendisi bence geri çekilir. Ve evet ilk haftadan seviyorum demesi çok itici. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bana çok tuaf geldi ilk görüşmede " Seni seviyorum" demesi.Hani hoşlanmak beğenmek ayri bence deneyimsiz yada duygularini birbirine kariştiriyor.
Dis görünüş tamam önemli değil o kadar ama abarti derecede beni itiyorsa zaten olumsuza eğilimli olurum.
Karaktere gelince eniştenize göre pozitif olabilir sadece; bana göre çok ayri kutuplarda da olabiliriz.
Biraz tanimaya çalışın içinize birazcik siniyorsa denemeye değer .
Yakişikli olupda beş para etmez olacağina biraz imaj değisikliğiyle cool biriside olabilir.Sadece bi zaman gözlemleyin kafaniza yatmazsa görüşmezsiniz bi daha olur biter. :)

Çok sağolun yorumunuz için haklısınız :)

Ben böyle ısmarlama ilişkileri sevmiyorum ya yani düşünsene masaya evlilik için oturuyorsunuz tek amaç bu bence herşey doğal akışında ilerlemeli ve o kişi sizin sosyaş yaşamınızda karşınıza çıkmalı önce ufak bi hoşlantı sonra hızla atan kalpler yani böyle doğal seyrinde olmalı benm sevgilimle hiç aklımda yokken aramzda böyle bi elektrk oldu ve herşey yavaş yavaş tadında çok güzel ilerledi

Dis gorunusu de icine sinmeli bence ama burada iki gunden seviyorum demesi daha buyuk sorun bence.

Nişanlımla görüştüğümde olmayacak galiba demiş hiç elektrik alamamıştım. İlk görülmemizden sonraki hafta tekrar görüştük. Ve sık sık görüşmeye başladık. Görüşmeye başlamamızın üçüncü haftasında ona ilk kez ben seni seviyorum demiştim kaldıki bu durumlarda erkekler daha atılgan kadınlar daha temkinlidir. İlk görüşte sevmediysen sonrada sevemezsi olayına katılmıyorum bal gidi be aşık olursun. Bikaç ayniçinde evleniyoruz
Birkaç yıl sonra birbirinizin yüzüne değil ama huyuna bakacaksınız. Yemişim yüz güzelliğini.

Uyandığında nasıl bir erkek görmek istiyosan onu bekle. Kalbin de mantığında tamam desin.

Bence seni seviyorum a hic mi hic takilma, yalnizca acemilik baska birsey degil. Erkekler sevgilerini nasil gostereceklerini, nasil davranacaklarini pek bilemezler, cocuk senden hoslanmis ve acemice davranmis hepsi bu.
Evlilikte en onemlisi erkegin kadir kiymet bilen, anlayisli ve yumusak huylu biri olmasi. Ask sevgiye dönüşür, karsilikli saygiyi da koruduktan sonra evlilik guzel gider.

Kesinlikleee açık ve net konuşuyorum karakter arkadaşım. İlk gördüğümde çok da beğenmediğim adamla evliyim. Ve onun karakteri, merhameti, sevgisi, bana olan büyük saygısı, inceliği.. yani nasıl anlatsam tanıdıkça aşık oldum... o yüzden ille de karakter diyorum canım.

Yani eğer kastın sadece onun olgun görünmesiyse hiç bir sıkıntı olmaz bence.Dış görünüşle yargılamak yanlış tabi ama ısınmadıysan yapacak birşey yok.

Dış görünüş de önemli. Ama nesnel bir şey değil. Bana göre yakışıklı olan sana göre olmayabilir. Açıkçası eşimin önce dış görünüşünden etkilendim. Sonra tanıdım. Dış görünüşünden etkilenmediğin insanı ne kadar tanımaya çalışsan da aklında hep soru işareti kalır. Hele bir de çevren yakıştırmamış bu daha da soğutur. Azıcık da olsa tipini beğenseydin farklı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…