- Konu Sahibi unpretending
-
Birde bu yönü var doğru söylüyorsunuz hayırlısı ne diyelim bende bi çıkmaza girdimTamam ama adamla zaman gecirip sonra negatif cevap verdiginde MADEM EVLENMEYECEKTIK ZAMANIMI NIYE CALDIN DUYGULARIMLA NIYE OYNADIN NIYE GEZME TOZMAYLA MASRAF YAPTIRDIN BANA diye de carlar. Gorucu isleri boyle oluyo. O yuzden uzatma dedim
Disarda kendiliginden tanisip flortlesseydiniz zaman ver tani derdim, beklentisi olmazdi cunku
Yine de dogrusunu sen bilirsin tabi
Yorumunuz için çok sağolun :)Iki gunde seni seviyorum diyen, iki gun sonrada senden sogudum olmuyo der,karsında olmamış olgunlaşmamıs,anlık duygularla hareket eden biri var bence..
Ama şöylede olabilir,çok guzelsen ona nazaran ,sana aşık olmuşda olabilir,ama yinede ölçup biçip tartıp hareket etmesi gerekir,buda yine olgun olmadigini gosteriyor.
Dış görünüşün fazla önemi yok,önemli olan ona ısınman,onun yanında kendini iyi hissetmen,bunuda yaşayarak sen anlarsin ancak.
Çok sağolun yorumunuz için haklısınız :)Bana çok tuaf geldi ilk görüşmede " Seni seviyorum" demesi.Hani hoşlanmak beğenmek ayri bence deneyimsiz yada duygularini birbirine kariştiriyor.
Dis görünüş tamam önemli değil o kadar ama abarti derecede beni itiyorsa zaten olumsuza eğilimli olurum.
Karaktere gelince eniştenize göre pozitif olabilir sadece; bana göre çok ayri kutuplarda da olabiliriz.
Biraz tanimaya çalışın içinize birazcik siniyorsa denemeye değer .
Yakişikli olupda beş para etmez olacağina biraz imaj değisikliğiyle cool biriside olabilir.Sadece bi zaman gözlemleyin kafaniza yatmazsa görüşmezsiniz bi daha olur biter. :)
Ben böyle ısmarlama ilişkileri sevmiyorum ya yani düşünsene masaya evlilik için oturuyorsunuz tek amaç bu bence herşey doğal akışında ilerlemeli ve o kişi sizin sosyaş yaşamınızda karşınıza çıkmalı önce ufak bi hoşlantı sonra hızla atan kalpler yani böyle doğal seyrinde olmalı benm sevgilimle hiç aklımda yokken aramzda böyle bi elektrk oldu ve herşey yavaş yavaş tadında çok güzel ilerlediMerhaba arkadaşlar benim son zamanlarda aklıma takılan bu durum belki tecrübeli kişiler tarafından cevap bulur diye düşünüyorum. Teyzemin kızının eşiyle aynı iş yerinde çalışan biri evlenmek istediğini söyleyince akıllarına gelen kişi ben olmuşum, resmi gösterdiklerinde çocuk beni beğendi fakat onun resmini gördüğümde bana yaşça olgun gibi geldi bu arada ben 25 karşımdaki kişi 28 yaşında. Tam karar veremedim ama görmeden de olmaz diye teyzemin kızı eşi ablam ve gösterdikleri kişi bir gün görüştük. Tabi detaylı tanımak için ayrı masada oturduk konuştuk beklentiler fikirler sohbet ettik. Dış görünüş olarak beğendiğimi söyleyemem ama biraz ısındım konuşmaları akıllıca düzgün fakat aklıma takılan şey dış görünüş ne kadar önemli yani ablam olsun annem olsun pek bana yakıştıramadılar kesinlikle haddim değil böyle demek böyle düşünmek fakat aramızda biraz dış görünüş olarak fark var ben minyonum o olgun görünüyor bunun hakkında fikirleriniz nelerdir. Bir diğer konuda benden önce birisini daha göstermişler görüşmüş fakat kızın kararsız olması nedeniyle olmadığını söyledi olmamış olabilir ama insanın aklına takılıyor ister istemez. Henüz pazar günü görüşmemize rağmen bana seni seviyorum demeye başlaması yanlış olduğunu biliyorum ama kendi içimde tutamıyorum sana bunu söylemek istiyorum demesi. Mutlaka aranızda tecrübeli beni yönlendirebilecek kişiler vardır. Biliyorsunuz evlilik çok önemli bir karar sonuçta içine sinmeyen detaylar gözden kaçırılan şeyler sonradan pişmanlığa sebep olmasın. Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Uyandığında nasıl bir erkek görmek istiyosan onu bekle. Kalbin de mantığında tamam desin.Merhaba arkadaşlar benim son zamanlarda aklıma takılan bu durum belki tecrübeli kişiler tarafından cevap bulur diye düşünüyorum. Teyzemin kızının eşiyle aynı iş yerinde çalışan biri evlenmek istediğini söyleyince akıllarına gelen kişi ben olmuşum, resmi gösterdiklerinde çocuk beni beğendi fakat onun resmini gördüğümde bana yaşça olgun gibi geldi bu arada ben 25 karşımdaki kişi 28 yaşında. Tam karar veremedim ama görmeden de olmaz diye teyzemin kızı eşi ablam ve gösterdikleri kişi bir gün görüştük. Tabi detaylı tanımak için ayrı masada oturduk konuştuk beklentiler fikirler sohbet ettik. Dış görünüş olarak beğendiğimi söyleyemem ama biraz ısındım konuşmaları akıllıca düzgün fakat aklıma takılan şey dış görünüş ne kadar önemli yani ablam olsun annem olsun pek bana yakıştıramadılar kesinlikle haddim değil böyle demek böyle düşünmek fakat aramızda biraz dış görünüş olarak fark var ben minyonum o olgun görünüyor bunun hakkında fikirleriniz nelerdir. Bir diğer konuda benden önce birisini daha göstermişler görüşmüş fakat kızın kararsız olması nedeniyle olmadığını söyledi olmamış olabilir ama insanın aklına takılıyor ister istemez. Henüz pazar günü görüşmemize rağmen bana seni seviyorum demeye başlaması yanlış olduğunu biliyorum ama kendi içimde tutamıyorum sana bunu söylemek istiyorum demesi. Mutlaka aranızda tecrübeli beni yönlendirebilecek kişiler vardır. Biliyorsunuz evlilik çok önemli bir karar sonuçta içine sinmeyen detaylar gözden kaçırılan şeyler sonradan pişmanlığa sebep olmasın. Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?