Evlilikte karakter önemli peki ya dış gönünüş ne kadar önemli

Soruldu mu okuyamadım diğer yorumları

Ancak aklıma şu takıldı; bu adam kendi başına flört edinemiyor mu? Niçin birileri aracı olmuş ikidir?

Ayrıca, seviyorum demesi çok iddialı, ve senin aklında kalmak için bunu yapıyor. Dürüst olduğunu düşünmüyorum bunda
 
Hiç samimi değil. İlk günden seni seviyorum demek de nedir. Belli ki her konuşup ilgi duyduğu kıza söylüyor bunu. Sizden önce görüştüğü kıza da söylemiştir kesin. Sevgi bu kadar basitmiymiş. İçine de sinmemiş zaten zorlama bana kalırsa
 
Bu kadar iyi niyetli olmuş olamaz
 
Basliginiza cevap veriyorum benim için dış görünüş önemli tek etken bu değil tabi ki fakat dış görünüşünü beğenmedigim biriyle evlilik dusunmezdim ki öyle de yaptım. Benim için sadece iç güzelliği önemli diyen insanları tebrik ediyorum gerçekten onlar nirvanaya ulaşmışlar benim gözümde ilk başta etkilenmeyi sağlayan şey bence dış görünüş daha sonra karakterdir. Çok yakışıklı olur adam ama oturup iki kelime edemiyorsan o iş de olmaz.
 
Biraz çekingen biri gibi onu hiç sormadım neden kendi bulmuyor diye kendisi burada yaşıyor endüstri mühendisi ailesi memleketteymiş yorumunuz için sağolun :)
 
Begeni gozde degil zihindedir. Herkesin begeni algisi farkli. Kimine baby face cazip gelir kimine olgun tipler. Kellere bayilan kadinlar da tanidim gobeklilere de. Ben sahsen zihinden karakterden etkilendim mi tip idealim olmasa da bir sure sonra cazip gelir. Kadinsa guzel gelir erkekse yakisikli. Aptal biri de istedigi kadar guzel/yakisikli olsun zamanla cirkinlesiyo gozumde.

Senin ozeline gelirsek, bir sekilde adam icine sinmemis. Resim etkilememis, annenin negatif yorumlari etkilemis, seni seviyorum demesi itici gelmis vs. Yasin genc, cok adam tanirsin daha. Icine sinmiyosa zorlama o da bosa emek vermesin yazik
 
Biraz çekingen biri gibi onu hiç sormadım neden kendi bulmuyor diye kendisi burada yaşıyor endüstri mühendisi ailesi memleketteymiş yorumunuz için sağolun :)
Bunu sor mesela buluşmada.
Hava nasıl? Trump için ne düşünüyorsunuz? Yes or no? Bunlar politik cevaplanır
İrdele onu
Deş ruhunu :))))
 

Şu karakter ve akıl konusunda düşüncelerinize tamamen katılıyorum dış görünüş olarak resimde olgun buldum ama canlı olarak konuşunca gayet mantıklı ve zeki olması beni ona biraz ısındırdı. Görüşlerinizin büyük kısmını doğru analiz etmişsiniz ben biraz zaman geçirip tam emin olma yoluna başvurayım çok sağolun yorumunuz için :)
 
Seni cok begenmis, senden cok hoşlanmış olabilir ama hemen 'seni seviyorum' demesi pek hoş gelmedi..
Dis gorunus olarak ultra yakisikli/guzel olmasi degildir muhim olan; elektirigin tutmasi ile sana yakisikli/guzel gelmesi onemlidir..
 
Tamam ama adamla zaman gecirip sonra negatif cevap verdiginde MADEM EVLENMEYECEKTIK ZAMANIMI NIYE CALDIN DUYGULARIMLA NIYE OYNADIN NIYE GEZME TOZMAYLA MASRAF YAPTIRDIN BANA diye de carlar. Gorucu isleri boyle oluyo. O yuzden uzatma dedim

Disarda kendiliginden tanisip flortlesseydiniz zaman ver tani derdim, beklentisi olmazdi cunku

Yine de dogrusunu sen bilirsin tabi
 
Iki gunde seni seviyorum diyen, iki gun sonrada senden sogudum olmuyo der,karsında olmamış olgunlaşmamıs,anlık duygularla hareket eden biri var bence..
Ama şöylede olabilir,çok guzelsen ona nazaran ,sana aşık olmuşda olabilir,ama yinede ölçup biçip tartıp hareket etmesi gerekir,buda yine olgun olmadigini gosteriyor.

Dış görünüşün fazla önemi yok,önemli olan ona ısınman,onun yanında kendini iyi hissetmen,bunuda yaşayarak sen anlarsin ancak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…