- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi unpretending
-
Hiç samimi değil. İlk günden seni seviyorum demek de nedir. Belli ki her konuşup ilgi duyduğu kıza söylüyor bunu. Sizden önce görüştüğü kıza da söylemiştir kesin. Sevgi bu kadar basitmiymiş. İçine de sinmemiş zaten zorlama bana kalırsaMerhaba arkadaşlar benim son zamanlarda aklıma takılan bu durum belki tecrübeli kişiler tarafından cevap bulur diye düşünüyorum. Teyzemin kızının eşiyle aynı iş yerinde çalışan biri evlenmek istediğini söyleyince akıllarına gelen kişi ben olmuşum, resmi gösterdiklerinde çocuk beni beğendi fakat onun resmini gördüğümde bana yaşça olgun gibi geldi bu arada ben 25 karşımdaki kişi 28 yaşında. Tam karar veremedim ama görmeden de olmaz diye teyzemin kızı eşi ablam ve gösterdikleri kişi bir gün görüştük. Tabi detaylı tanımak için ayrı masada oturduk konuştuk beklentiler fikirler sohbet ettik. Dış görünüş olarak beğendiğimi söyleyemem ama biraz ısındım konuşmaları akıllıca düzgün fakat aklıma takılan şey dış görünüş ne kadar önemli yani ablam olsun annem olsun pek bana yakıştıramadılar kesinlikle haddim değil böyle demek böyle düşünmek fakat aramızda biraz dış görünüş olarak fark var ben minyonum o olgun görünüyor bunun hakkında fikirleriniz nelerdir. Bir diğer konuda benden önce birisini daha göstermişler görüşmüş fakat kızın kararsız olması nedeniyle olmadığını söyledi olmamış olabilir ama insanın aklına takılıyor ister istemez. Henüz pazar günü görüşmemize rağmen bana seni seviyorum demeye başlaması yanlış olduğunu biliyorum ama kendi içimde tutamıyorum sana bunu söylemek istiyorum demesi. Mutlaka aranızda tecrübeli beni yönlendirebilecek kişiler vardır. Biliyorsunuz evlilik çok önemli bir karar sonuçta içine sinmeyen detaylar gözden kaçırılan şeyler sonradan pişmanlığa sebep olmasın. Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Katılıyorum, ben yazacaktım bu ka da r açık seçik yazma dedim kendimeDiğer bütün detayları geçtim hiçbirisi önemli değil 3. Günde seni seviyorum diyen birisi abazaliktan ölüyordur iğrenç
Bu kadar iyi niyetli olmuş olamazSizinle neredeyse aynı düşünüyoruz, dini boyutta hayatını yaşayan biri kız arkadaşı olmamış belki o yüzden mi kullandı diye düşündüm beni kendisine yakın bulmuş ilk görüşmede saatlerce konuştuk aslında ısındım ama annem söylenince benide muallakta bıraktı. Sağolun yorumunuz için
Biraz çekingen biri gibi onu hiç sormadım neden kendi bulmuyor diye kendisi burada yaşıyor endüstri mühendisi ailesi memleketteymiş yorumunuz için sağolun :)Soruldu mu okuyamadım diğer yorumları
Ancak aklıma şu takıldı; bu adam kendi başına flört edinemiyor mu? Niçin birileri aracı olmuş ikidir?
Ayrıca, seviyorum demesi çok iddialı, ve senin aklında kalmak için bunu yapıyor. Dürüst olduğunu düşünmüyorum bunda
Bunu sor mesela buluşmada.Biraz çekingen biri gibi onu hiç sormadım neden kendi bulmuyor diye kendisi burada yaşıyor endüstri mühendisi ailesi memleketteymiş yorumunuz için sağolun :)
Harikasın canım nasıl düşünemedim bunları :)))Bunu sor mesela buluşmada.
Hava nasıl? Trump için ne düşünüyorsunuz? Yes or no? Bunlar politik cevaplanır
İrdele onu
Deş ruhunu :))))
Begeni gozde degil zihindedir. Herkesin begeni algisi farkli. Kimine baby face cazip gelir kimine olgun tipler. Kellere bayilan kadinlar da tanidim gobeklilere de. Ben sahsen zihinden karakterden etkilendim mi tip idealim olmasa da bir sure sonra cazip gelir. Kadinsa guzel gelir erkekse yakisikli. Aptal biri de istedigi kadar guzel/yakisikli olsun zamanla cirkinlesiyo gozumde.
Senin ozeline gelirsek, bir sekilde adam icine sinmemis. Resim etkilememis, annenin negatif yorumlari etkilemis, seni seviyorum demesi itici gelmis vs. Yasin genc, cok adam tanirsin daha. Icine sinmiyosa zorlama o da bosa emek vermesin yazik
Sen benlen dalga mı geçtinHarikasın canım nasıl düşünemedim bunları :)))
Kendiside söylememem gerektiğini biliyorum bu kadar erken söylemekte hatalıyım dedi aslında yinede aklıma takılıyor haklısınız yorumunuz için sağolun :)İlk görüşte aşk mümkün olabilir, bilemiyorum ama o yaşta insan hissetse bile pat diye seni seviyorum demez ki. Olgun birine benzemiyor.
Yaa canım olurmu öyle şey politik sorular sormayı akıl edemedim cidden :)Sen benlen dalga mı geçtin
Seni cok begenmis, senden cok hoşlanmış olabilir ama hemen 'seni seviyorum' demesi pek hoş gelmedi..Merhaba arkadaşlar benim son zamanlarda aklıma takılan bu durum belki tecrübeli kişiler tarafından cevap bulur diye düşünüyorum. Teyzemin kızının eşiyle aynı iş yerinde çalışan biri evlenmek istediğini söyleyince akıllarına gelen kişi ben olmuşum, resmi gösterdiklerinde çocuk beni beğendi fakat onun resmini gördüğümde bana yaşça olgun gibi geldi bu arada ben 25 karşımdaki kişi 28 yaşında. Tam karar veremedim ama görmeden de olmaz diye teyzemin kızı eşi ablam ve gösterdikleri kişi bir gün görüştük. Tabi detaylı tanımak için ayrı masada oturduk konuştuk beklentiler fikirler sohbet ettik. Dış görünüş olarak beğendiğimi söyleyemem ama biraz ısındım konuşmaları akıllıca düzgün fakat aklıma takılan şey dış görünüş ne kadar önemli yani ablam olsun annem olsun pek bana yakıştıramadılar kesinlikle haddim değil böyle demek böyle düşünmek fakat aramızda biraz dış görünüş olarak fark var ben minyonum o olgun görünüyor bunun hakkında fikirleriniz nelerdir. Bir diğer konuda benden önce birisini daha göstermişler görüşmüş fakat kızın kararsız olması nedeniyle olmadığını söyledi olmamış olabilir ama insanın aklına takılıyor ister istemez. Henüz pazar günü görüşmemize rağmen bana seni seviyorum demeye başlaması yanlış olduğunu biliyorum ama kendi içimde tutamıyorum sana bunu söylemek istiyorum demesi. Mutlaka aranızda tecrübeli beni yönlendirebilecek kişiler vardır. Biliyorsunuz evlilik çok önemli bir karar sonuçta içine sinmeyen detaylar gözden kaçırılan şeyler sonradan pişmanlığa sebep olmasın. Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Tamam ama adamla zaman gecirip sonra negatif cevap verdiginde MADEM EVLENMEYECEKTIK ZAMANIMI NIYE CALDIN DUYGULARIMLA NIYE OYNADIN NIYE GEZME TOZMAYLA MASRAF YAPTIRDIN BANA diye de carlar. Gorucu isleri boyle oluyo. O yuzden uzatma dedimŞu karakter ve akıl konusunda düşüncelerinize tamamen katılıyorum dış görünüş olarak resimde olgun buldum ama canlı olarak konuşunca gayet mantıklı ve zeki olması beni ona biraz ısındırdı. Görüşlerinizin büyük kısmını doğru analiz etmişsiniz ben biraz zaman geçirip tam emin olma yoluna başvurayım çok sağolun yorumunuz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?