- Konu Sahibi unpretending
-
Çok sağolun mantıklı olanı bu sanırım :*Çok düşünüp kendini sıkma canım. Madem için biraz olsun ısındı hayatında kimse yok tanı vakit geçir baktın olmuyo görüşmezsin.
Canım tipe takılma diyeceğim ama bu kadar kısa sürede seni seviyorum diyen 28 yasında bir adamı iyi düşün derim[/QUOTE
Biraz daha zaman geçirilirse sanırım tam olarak anlayacağımı umuyorum. Yorumunuz için sağolun :)
Kendisi namaz kılan utangaç biri teyzemin kızının eşi onu gözlemlediği kadarıyla iyi birisi demiş çünkü ofiste aynı odalar tabi maddi manevi soruşturmuşlar mesleği endüstri mühendisi teyzemin kızı biz tanıdığımız kadar efendi iyi biri diyoruz sen yinede tanımaya çalış filan dediler artık hayırlısı bunaldım düşünmekten
Sığırın teki bence sepetle gitsin. Iki gunde seviyorum diyen uc saniyede birakir gider. Karsisindakini gerizekali sanan bi sığır hem de. Tip de cok önemli bi ömür koynuna alcan. Onemli degil diyen halt etmis. Kendi eşleri tipsiz diye tum insanlar oyle kanaatkar olsun istiolar.
seni seviyuorum demesi tipinden daha çok üzerinde durulması gereken mevzuu.Merhaba arkadaşlar benim son zamanlarda aklıma takılan bu durum belki tecrübeli kişiler tarafından cevap bulur diye düşünüyorum. Teyzemin kızının eşiyle aynı iş yerinde çalışan biri evlenmek istediğini söyleyince akıllarına gelen kişi ben olmuşum, resmi gösterdiklerinde çocuk beni beğendi fakat onun resmini gördüğümde bana yaşça olgun gibi geldi bu arada ben 25 karşımdaki kişi 28 yaşında. Tam karar veremedim ama görmeden de olmaz diye teyzemin kızı eşi ablam ve gösterdikleri kişi bir gün görüştük. Tabi detaylı tanımak için ayrı masada oturduk konuştuk beklentiler fikirler sohbet ettik. Dış görünüş olarak beğendiğimi söyleyemem ama biraz ısındım konuşmaları akıllıca düzgün fakat aklıma takılan şey dış görünüş ne kadar önemli yani ablam olsun annem olsun pek bana yakıştıramadılar kesinlikle haddim değil böyle demek böyle düşünmek fakat aramızda biraz dış görünüş olarak fark var ben minyonum o olgun görünüyor bunun hakkında fikirleriniz nelerdir. Bir diğer konuda benden önce birisini daha göstermişler görüşmüş fakat kızın kararsız olması nedeniyle olmadığını söyledi olmamış olabilir ama insanın aklına takılıyor ister istemez. Henüz pazar günü görüşmemize rağmen bana seni seviyorum demeye başlaması yanlış olduğunu biliyorum ama kendi içimde tutamıyorum sana bunu söylemek istiyorum demesi. Mutlaka aranızda tecrübeli beni yönlendirebilecek kişiler vardır. Biliyorsunuz evlilik çok önemli bir karar sonuçta içine sinmeyen detaylar gözden kaçırılan şeyler sonradan pişmanlığa sebep olmasın. Yanıtlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Ooww bu adam bana eski eşimi hatırlattı. İş yerinde ki herkes ççok efendi, 5 vakit namazlı diyordu. Namaz kılıyordu ama efendi mi ?insanların namazı sizi yanıltmasın. bir kişinin namaz kılıyor olması onu efendi ya da iyi birisi yapmaz ki örnekleri tonla var bunun.
daha ilk günden seni seviyorumlara başlıyorsa bana güvenilir gelmedi. yarın sana da dini baskı yapabilir mesela.
Peki sonra ne olduOoww bu adam bana eski eşimi hatırlattı. İş yerinde ki herkes ççok efendi, 5 vakit namazlı diyordu. Namaz kılıyordu ama efendi mi ?
Birde şey var ilk kez sana seni seviyorum olayı vardı!!
Ooww bu adam bana eski eşimi hatırlattı. İş yerinde ki herkes ççok efendi, 5 vakit namazlı diyordu. Namaz kılıyordu ama efendi mi ?
Birde şey var ilk kez sana seni seviyorum olayı vardı!!
Sonrası hicran.Peki sonra ne oldu
Anladım yorumunuz için sağolun göz önünde bulundurmam lazım bunuSonrası hicran.
Evlenince ilk bana seni seviyorum demediğini öğrendiğim gibi beyefendi olmadığını da öğrendim.
Yorumunuz için çok sağolun. Pazar günü görüştük öyle tanıdıklar aracılığı ile 3 gün sonra bana seni seviyorum demesini siz nasıl karşılıyorsunuz bana anlamından uzak söylemek için söylenmiş bir söz gibi geldi ispatlicam demesi böyle sevgi sözcükleri kullanması çok ilginç bu konuları düşünmekten o kadar bunaldımki anlatamambiraz görüş tabiii kararını ona göre var
bazı seyler insana itici gelir
ben kısa boylu erkekle mesela asla evlenemezdim
su anda aynı karardayım
bana en itici kısa boylu erkek geliyor benle aynı boy ıyyyyyy
benden uzun olmalı bu beni cok etkiliyor ama tip dersen yakısıklılıga önem vermem ama
cok itici bir tipte istemem yanıma yakıssın tabiii
bunlar benim isteklerimdi bekarken
aynı bir tanıdık vasıtasıyla bir düğünde tanıstık eşimle
neyse saclar kıpkısa eşim sıfıra vurdurmus yaz günüydü çok sıcaktı allahım bana bir itici geldi
kaslar catık gibi sert bakıslı sinirli gibi duruyor tipi
önce hoslanmadım sonra biraz zaman gecti
aylar sonra görüştük allahım saclar uzamıs tip tam yerine oturmus o sert adam gitmiş yumusak karakterli sakin adma gelmiş
sonra görüşmeler arttı fikirler uyustu kounstuk 6 ay kadar sonra evlendik eşimle
tanıdıgım gibi birisi cıktı cok sükür karakter olarak
bir dönem maddi sıkıntılar yasattı bize cok yıprandık ama çok kızdım ona ama kişiliği her zaman saglamdı
cok sükür bunalımı atlattık
dıs görünüş biraz önemli yanına yakısacak
ama kalbi ve insanlıgı hepsinden önemli
çok yakısıklı olur hayatı sana zindn eder bosver kalbine aklına fikrine bak adamın
hiç bunalma aklını da karıştırma.Yorumunuz için çok sağolun. Pazar günü görüştük öyle tanıdıklar aracılığı ile 3 gün sonra bana seni seviyorum demesini siz nasıl karşılıyorsunuz bana anlamından uzak söylemek için söylenmiş bir söz gibi geldi ispatlicam demesi böyle sevgi sözcükleri kullanması çok ilginç bu konuları düşünmekten o kadar bunaldımki anlatamam
hiç canını sıkmaYorumunuz için çok sağolun. Pazar günü görüştük öyle tanıdıklar aracılığı ile 3 gün sonra bana seni seviyorum demesini siz nasıl karşılıyorsunuz bana anlamından uzak söylemek için söylenmiş bir söz gibi geldi ispatlicam demesi böyle sevgi sözcükleri kullanması çok ilginç bu konuları düşünmekten o kadar bunaldımki anlatamam
Aynı düşünüyoruz benim bi farkım olmalı sonuçta her önüne gelene seviyorum diyen insan bu zahmet bana demesin zaten en fazla son bir kez görüşür kapatırım bu mevzuyu ne dert açtıysam başıma evlilik için can atan biride değilim dur bakalım ne olcakhiç bunalma aklını da karıştırma.
bence sen bu adamı fazlaca beğenmemişsin de.
dediğim gibi seni seviyorum demesi ciddi falso.
bir günde ne sevgisiymiş bu.
bir iki kere daha görüş dicem ama adam umut bağlayabilir seni zorda bırakabilir.
sanırım tek derdi evlenmek ve uygun aday buldu u seni seviyorumla giriyor olaya:))
ben olsam görüşmezdim.
Kız bildiğin dakika saat sayarak mesaj atıyo sensiz eksik hissediyorum diyo gelde sinir olma :/hiç canını sıkma
derse desin sen uyanık ol onu tanımaya calıs
keyfine bak işine bak o arasın sorsun seninle ilgilensin sen onu tanı bu sürecte
Kız bildiğin dakika saat sayarak mesaj atıyo sensiz eksik hissediyorum diyo gelde sinir olma :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?