Evlilikte karakter önemli peki ya dış gönünüş ne kadar önemli

2 gunde seviyorum diyen adamin her yerinden mantik aksa ne olur. orasi bi yakisiksiz. diger konu tip. karakterini annenle ailenle tartisirsin ama tip sadece ve sadece senin karar verebilecgn bir konu. o konuda fikir alman pek mantkli degil.

İlk günden seviyorum der ,evlendiğinin ertesi günü köşe yastığı muamelesi eder .bu kadar hızlı ilerlemesine ve herşeyi tuketmesine izin verme .bazı sözcüklerin fazlaca maneviyatı var ..kuru kuruya söylenince eğreti duruyor ,değerini kaybediyor . Anladığım kadarıyla da pek içine sinmemis. . Bence aşık olacağın birini bekle . Onu görünce ayağın yerden kesilsin, için titresin :) o zaman yanıma yakışıyor mu yakışmıyor mu diye düşünmeye vaktin bile olmaz ...

Karakter tabi ki önemli. Ancak böyle bir şey sorduğunuza göre endişeleriniz var. Bunda da en önemli etken anneniz ve kardeşiniz. Belli ki onların söylemlerinden etkileniyorsunuz. Ben de öyleyim. Ailenizin fikirleri sizi çok etkileyecekse zamanla karşınızdaki kişiyi gerçekten itici bulmaya başlarsınız. Ayrıca karakter olarak da pek içinize sinmemiş. Ne öyle hemen seviyorum demeler

Hemen seni seviyorumlar nedir ya? Akıllı bi adam da değilmiş. Guven vermiyor. Kadin ruhundan hic anlamadigi asikar.

Soruna gelince; benim icin birazcik onemli. Çekici bulmam lazim yani en azindan. Gerek kokusu, ses tonu, hos giyinmesi. Bunlar onemli bence. Ben evlenirken bunlara baktim. Ama sadece karizmanin yeterli olmadığını bil. Her yönden icine sinsin oyle ver bu zor karari lutfen.

Bu adamın karakteri yerinde mi sanki? 3 gün önce sadece sohbet ettiği kadına "seni seviyorum" diyen adam arızalı olabilir. Dikkat!

Olgun erkek iyidir ya, senin tum hareketlerini tolare edebilir gibi gelir bana hep.. Zaten oyle cok buyuk bir yas farki da yok aranizda. E 3-4 yas da olsun dimi ama
Dis gorunusu filan bosver de senin kanin kaynadi mi onu soyle, annen ya da bir baskasi ona dokunmayacak sen dokunacaksin. Bu noktada senin fikrin onemli.

Benim de eşim biraz tipsizmiş yani ben baya sonradan anladım çünkü onu çok sevdiğimden hep yakışıklı gelmiş bana. Eğer gerçekten hoşlanmış olsaydın buna takılmazdın. Şimdi olumlu olsan da akrabalarının söyledikleri seni etkileyecek. Net değilsen hakkına girme çocuğun.

bu çok göreceli bi kavram. kişiden kişiye degişir yani. ben eskiden sadece karakter ve zeka derdim ama insan bi kaşına gözüne hayran hayran da bakmak istiyormus, kaldı ki sırf karakteri düzgün diye keltoşun tekiyle boşa zaman geçirmişligim var, adam gizli abazan çıkmıştı.

ayrıca bir istatistik varsa evlilikte karakter mi dış görünüş mü sorusuna çogunlukla erkekler güzellik, kadınlar da karakter demiştir çok net. şimdi o adam sana seni seviyorum demiş ya 2. günden, emin ol seni görsel olarak begendigi için sadece. adam seni begenmiş ve içinde bir takım kıpırtılar olmuş haliyle ve içinde tutamamış biraz tecrübesiz de bu adam. bu da hem iyi bir sey hem kötü. iyi tarafı geçmişi temizdir, kötü tarafı da gözü açılınca nereye saldıracagını bilemeyebilir. pohh da çıkabilir yani.

istersen 1 kere daha görüş diycem ama benim bi arkadasımın annesi anlatırdı, görücü usulü biriyle tanıstırmışlar kadını türkiye'ye tatile geldiginde. kadının da kendi ülkesinde sevgilisi varmış, laf olsun diye bulusmus. bulustugu kişi de evlenmiş ayrılmıs 1 cocugu olan biri, ailecek hacılar falan.kadın da çok modern sevgilisi baletmiş hatta. neyse bunlar bulusuyor kadın adamdan neredeyse igreniyor yemek yemesinden, düsünce yapısından falan. sonra bir sey olmus bi kez daha görşmüşler ve kadın bunu bana anlattıgında o adamla 25 senelik evliydi ve kocasından nefret ediyordu, mutsuzdu. hala bu adamla neden evlendigimi, o ikinci bulusmada ne oldugunu bilmiyorum derdi.

bir de sen karakter mi dış görünüş mü demişsin ya, ben burada ne karakterinden ne de dış görünüşünden etkilenmiş bir kadın görüyorum. yalnızca evlenme yasının geldigini düşünen, aile yakınlarını referans alarak, güvenilir oldugunu düsündügü ilk adamla evlenmek için kendini kandırmaya calısan bir kadın görüyorum. ne acelesi varsa

Seni seviyorum demesi suç değil ama şu var: bulmuş minyon kızı, tabi kaçırmak istemiyor ve hızlı hareket ederek aceleye getirmeye çalışıyor.
Siz gene iyi düşünerek karara varın. Mesleği iyi olsun mesela

Şöyle söyliyeyim ilk fotoğrafta gördüm olgun biri gibi dedim ama görmedende karar vermek istemedim, görünce kendini ifade edişi konuşma şekliyle ısındım çok itici gelmedi ama ablamın yüz hatlarından annemin söylemlerinden istemdışı etkilendim diyebilirim hayırlısı ne denirki

dış görünüş önemsiz ama kalpler bir olursa, siz zaten kendisinden pek hoşlanmamışınız zaten görücü gibi bir durum olmuş tanıştırılmanız, birde ilk günden seni seviyorum diyen adam sevgiye sevilmeye açtır ama iki gündür sonrada gider bir başkasına der aynı sözleri sırf bu nedenle uzak dur ve br daha görüşme derim , sevgi denen şey bu kadar basit ve günlük değil..

Yok kız ne acelesi ben evlilik aklında olan biri değilim doğru insan çıkarsa kalbime mantığıma birazcık hitap ederse değerlendireyim diyorum zaten tanıma aşamasını uzun tutmak gerek. Tam anlamıyla itici bulsam fikri uymasa zaten direkt yok olmuyo derdim nitekim bundan bi önceki konuştuğum kişi oda arkadaş vasıtasıyla oldu çocuk hukuk son sınıf ben böyle cehaletli aceleci oldu bittiye getiren birini tanımamıştım bide ilk gördüğümde direkt yok dedim içimden haklıda çıktım daha ortada birşey yokken kendini paraladı

Buraya o kadar çok aşık olarak evlendik ama.. diyen insanlar yazıyor ki mantıken düşünmeden edemiyosun..
Çok sevdiğin aşık olduğun insan gözünü kör ediyor herşeyi görmezden geliyosun.
Madem evlilik düşünüyorsun evine bağlı mı sana bakabilir mi çocuklarına baba olabilir mi yalan dolan içki kumar var mı ne kadar mutlu olman için uğraşıyor bunları düşün..
Aklına yatıyorsa alışınca herşey geciyo zaten bişey batmaz gözüne

Benimde aklıma bu takılıyor hep onada dile getirdim rahatsız oluyosan bir daha söylemem ama bunlar gerçek duygularım sana ispatlicam filan dedi bilemiyorum hayırlısı artık

Eşimde ilk gördüğümde beni etkileyen bir tip değildi.
Dikkatimi falan çekmedi açıkcası.
Ama tanıdıkça konuştukça sevmeye başladık içim ısındı.
Hayata bakış açısı, duruşu, karakteri etkiledi beni.
Ve iyi ki de evlenmişim diyorum.
Dış görünüş huzur mutluluk vermeyecek.
Bizi de yakıştırmayan olmuştur illa ki ama duymuyorum kimseyi çünkü ben eşimle mutluyum.
Sende bir süre böyle değerlendir istersen.
Ama açıkcası şimdiden seni seviyorum cümlesi beni biraz itti.
Aceleci biri sanırım.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

görünüşü vs boş ver de üç günde seni seviyorum diye ilkokul çocuğu bile demiyor artık

onlar bile ölçüp biçip karar veriyor

bence olmaz bu kişi ile yaşın genç
yeni ortamlara gir çevre edin vsvs

aceleye gerek yok

Kendisi namaz kılan utangaç biri teyzemin kızının eşi onu gözlemlediği kadarıyla iyi birisi demiş çünkü ofiste aynı odalar tabi maddi manevi soruşturmuşlar mesleği endüstri mühendisi teyzemin kızı biz tanıdığımız kadar efendi iyi biri diyoruz sen yinede tanımaya çalış filan dediler artık hayırlısı bunaldım düşünmekten

Çok düşünüp kendini sıkma canım. Madem için biraz olsun ısındı hayatında kimse yok tanı vakit geçir baktın olmuyo görüşmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…