Hasretin ne demek olduğunu iyi bilirim Allah kavuştursunBenim kayinvalidemle de bekarken iyiydik esim cezaevine girdi orda evlendik kactm esim hala icerde 2 bucuk yil oldu 5 bucuk senesi var bana cok kötü davranyolar ailemle de gorusemiyorm oraya gitmemi istemiyolar bugun eşm aradi telefonu aldilar ben hic konusamadm cok kötüyüm
Ne kadar çirkin bir cümle.eşime yalakalık yapıyorlar 5-6 ay hiç arayp sormayan insanlar şimdi oğullarının farkın vardılar sırf bana inat yapıyorlar biliyorum.
Ne kadar çirkin bir cümle.
İlerde evlat sahibi olunca anlarsınız belki.
Bunun zaten farkında kendisi gelip sen gelip gitmediğin için sana inat yapıyor bazı şeyleri diye söylemiştiSiz eşinizle aranızı iyi tutun. Gerisine de karışmayın. Adama gidip de baban seni bana inat çok çalıştırıyor derseniz o eşi kaybetmiş bilin.
Evet beraber çalışıyorlar ama eşim gecenin 12-1inde eve geliyor kendisi 7de çıkıp eve gidiyor üstelik bir de sürekli bira içen biri sırf bunun için eve erken gidiyor dükkandayken de hiç bişeyin ucundan tutmuyorNasıl yani beraber çalışıyorlar ama ne hikmetse para eşinin parası oluyor
Eşinin parasıyla kayınpeder evini geçindiriyor
Sizin kp niz eşinizin babası oluryor
Ve sizi rahatsız ediyor
Nasıl yani?
Niye bu kadar kötüsünüz ya
Derdim sevilmek değil ki aksine bana zarar verdikleri için uzakl durmalarından çok mutluyum. Ama babası bazı şeyleri bana inat yapıyor sen bizi saymazsan bende seni böyle bunları yaparım der gibi çünkü zamanında bunu yaşamıştıkDert göremedim pek.
Düzgün hakkınızı savunan, yanınızda duran bir eşiniz var.
Kayınvalide ve kayınpeder tarafından sevilmek çok mu önemli?
Ben 26 yıllık evliyim arkadaşım.umarım seninde başına gelirse sende anlarsın
beraber çalışıyorlarsa dükkan herneyse kesin kayınbabanındır o dükkan ama kocasının çalıştığıyla parayla ev geçindiriyor oluyor,çok haklısınızNasıl yani beraber çalışıyorlar ama ne hikmetse para eşinin parası oluyor
Eşinin parasıyla kayınpeder evini geçindiriyor
Sizin kp niz eşinizin babası oluryor
Ve sizi rahatsız ediyor
Nasıl yani?
Niye bu kadar kötüsünüz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?