Kultur farkliliği vardi ama benim asamayacagim kadar değildi.Çok farklı kültürlerde olup anlaşmakta var. Anlaşamamakta mümkün.
Aileni ikna etmeye calış.Kultur farkliliği vardi ama benim asamayacagim kadar değildi.
bizde o kökene sahip kimseye kız verilmez demişsin bak bu çok önemli öyleyse sen aşarsın bu durumu ama aileler aşamaz ve çok sıkıntı yaşarsınızAilem cok sorun ediyor. Onun yanindayken sıkinti olmuyordu..ama eve gelip onunla ilgili bir konu actigimda ustume cok geliyorlardi
köken önemli olmayabilir de yetişme ve kültür farkı bence önemli bir etken.bir çok çift bu yüzden sorun yaşayabiliyor kk ya bak burada bile kültür-çevre farkından dolayı yaşanan sorunlara rastlayabilirsin.
ama bu hep böyle olacak diye bir durum da yok.eşim akdenizli hatta güneydoğu bile sayılabilir ben karadenizliyim aramızda milyonlarca fark var herşeyimiz farklı ama 10 yıldır evliliğimiz güzel şekilde devam ediyor şükür.
Cok ugrastim. Cok ağladim. Ama resti cektiler. Evlenirsem onunla bir daha evlerine giremezmisim.Aileni ikna etmeye calış.
Aileler ne yazıkki bu konuda cok tutucu olabiliyolar.
Cok seviyorduk birbirimizi. Bu yuzden de korkuyorum. Ya baska birisini sevemezsem onun kadar. Yasimda kucuk degil. 28 oldum bugunKarşılıklı sevgi saygı duyduğunuz biriyse ayrılmanız kötü olmuş.
Teyzem evlendi ama kacarak evlendi. Dogru duzgun aileden kimse sahip cikmiyor. Hatta baya da bi kucumseniyor esi ve cocuklar.bizde o kökene sahip kimseye kız verilmez demişsin bak bu çok önemli öyleyse sen aşarsın bu durumu ama aileler aşamaz ve çok sıkıntı yaşarsınız
Cok ugrastim. Cok ağladim. Ama resti cektiler. Evlenirsem onunla bir daha evlerine giremezmisim.
işte aile istemiyorsa sen aşkından ölsen de o evlilik olmuyor malesefTeyzem evlendi ama kacarak evlendi. Dogru duzgun aileden kimse sahip cikmiyor. Hatta baya da bi kucumseniyor esi ve cocuklar.
arastirdiginda herkes cocuk icin iyi demis. Babam da tamam olur diye dusunmus o zaman. Sonra komsulari ve hatta en guvendikleri adam onlarin kokeni bu haberin olsun demis. Hatta bunu diyen adam da ayni kokenden. Saf yaa.köken değil de kişilik dağa önemli
ama evlenirken aileler işin içine girdiği için köken de önem kazanıyor.
Evet. Cok bariz yasiyorum. Hic tahmin etmiyordum boyle bi seyi. Havalardaydim mutluluktan. Sonra hizla yere cakildim.işte aile istemiyorsa sen aşkından ölsen de o evlilik olmuyor malesef
BEn anlatamadim. Kimse de arkamda durmadi.bi ablam taraf olayim dedi. Yazik ona da demediklerini birakmadilarköken önemli olmayabilir de yetişme ve kültür farkı bence önemli bir etken.bir çok çift bu yüzden sorun yaşayabiliyor kk ya bak burada bile kültür-çevre farkından dolayı yaşanan sorunlara rastlayabilirsin.
ama bu hep böyle olacak diye bir durum da yok.eşim akdenizli hatta güneydoğu bile sayılabilir ben karadenizliyim aramızda milyonlarca fark var herşeyimiz farklı ama 10 yıldır evliliğimiz güzel şekilde devam ediyor şükür.
şimdi üzülürsün ama ömür boyu bu sıkıntılarla uğraşmaktan iyidir allah hakkınızda hayırlısını göstersin inşallahEvet. Cok bariz yasiyorum. Hic tahmin etmiyordum boyle bi seyi. Havalardaydim mutluluktan. Sonra hizla yere cakildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?