- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
tabiki orası öyle ama işte bir de mahalle baskısı var atıyorum ermeni diyelim bu babanın çevresi ne der elalem ne der diye düşünülüyordur aman bin tane saçma şey halbuki önemli olan insanın evladının mutluluğudur
Evet. Tamda bu. Cevre ne der. Okuttunuz da ona mi verdiniz. Bulamadi mi baska vs. Kendileri değil sorun cevre ne dertabiki orası öyle ama işte bir de mahalle baskısı var atıyorum ermeni diyelim bu babanın çevresi ne der elalem ne der diye düşünülüyordur aman bin tane saçma şey halbuki önemli olan insanın evladının mutluluğudur
Amin. Teşekkür ederim. Dedim ya aciklayamiyorum. Kimseyi kirmak istemiyorum.
Evleniriz farkli bir sehre gideriz dedim. Bunu da o kabul etmedi. Gidemezmis baska sehreAma hic dogru değil hemde hiç. Benim anneannemin kökeni de çok farkli, dedem Arap. Yani bizde her irktan millet var ve ayrima cok karsiyim. Ha dinen hassas olunur ben de olurum ama diger türlü böyle yapmak cok yanlış.
Ben Kürtlükle ilgili kendimizden ornek verdim. Her ne olursa olsun dinen de uyuyorsaniz neden olmasin? Sonucta ayni topraklarda buyumussunuz, uyusabilirsiniz..
Ailen tutumundan vazgecmezse ne yapacaksin peki?
Roman.Özelden soylesene canim merak ettim
Evleniriz farkli bir sehre gideriz dedim. Bunu da o kabul etmedi. Gidemezmis baska sehre
ya işte evlilik böyle malesef kendi öz teyzenin oğluyla bile evlensen bir kültür farkı var aslında ama başka köken olunca işin boyutları değişiyor çevre ne der herşeyde var ve biz hala yıkamadık bunuEvet. Tamda bu. Cevre ne der. Okuttunuz da ona mi verdiniz. Bulamadi mi baska vs. Kendileri değil sorun cevre ne der
Kimse pesimde degil. Amacim kimseyi rencide etmemekti.Cia mi pesinizde?
aslına bakarsan dünürler bile ayda yılda bir görüşüyor önemli olan kızımın ne yapacağı bu aileyle baş edebilirmi anlaşabilir mi bunun düşünülmesi gerekirBizim buyuklerimiz bu tutumlarini assalar ortada otekilestirme diye bir sey kalmayacak da işte asamiyorlar..
Cok fazla ayrin yoksa kızda istiyorsa neden olmasin yani..
.Roman.
Yok hic bir fark yok. Tek sorun kokende bir yerde var olmasi..
Peki nasillar? Size uyum saglamiyorlar mi? Aileleri nasil?
Cok mu ucsunuz?
O ayri mesele. Inatlasmayi gormeliydiniz. Biri diyor ki arastiricam digeri arastir. Bu dialog en az 5 dk surdu
Evet maalesefya işte evlilik böyle malesef kendi öz teyzenin oğluyla bile evlensen bir kültür farkı var aslında ama başka köken olunca işin boyutları değişiyor çevre ne der herşeyde var ve biz hala yıkamadık bunu
Aman Yarabbi...
Roman.
Kapilar cok sert kapali. Resti cektileraslına bakarsan dünürler bile ayda yılda bir görüşüyor önemli olan kızımın ne yapacağı bu aileyle baş edebilirmi anlaşabilir mi bunun düşünülmesi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?