EVLILIKTE KÖKEN ÖNEMLI MI??

Bizim buyuklerimiz bu tutumlarini assalar ortada otekilestirme diye bir sey kalmayacak da işte asamiyorlar..
Cok fazla ayrin yoksa kızda istiyorsa neden olmasin yani..

Evet. Tamda bu. Cevre ne der. Okuttunuz da ona mi verdiniz. Bulamadi mi baska vs. Kendileri değil sorun cevre ne der

Evleniriz farkli bir sehre gideriz dedim. Bunu da o kabul etmedi. Gidemezmis baska sehre

Evet. Tamda bu. Cevre ne der. Okuttunuz da ona mi verdiniz. Bulamadi mi baska vs. Kendileri değil sorun cevre ne der
ya işte evlilik böyle malesef kendi öz teyzenin oğluyla bile evlensen bir kültür farkı var aslında ama başka köken olunca işin boyutları değişiyor çevre ne der herşeyde var ve biz hala yıkamadık bunu

Bizim buyuklerimiz bu tutumlarini assalar ortada otekilestirme diye bir sey kalmayacak da işte asamiyorlar..
Cok fazla ayrin yoksa kızda istiyorsa neden olmasin yani..
aslına bakarsan dünürler bile ayda yılda bir görüşüyor önemli olan kızımın ne yapacağı bu aileyle baş edebilirmi anlaşabilir mi bunun düşünülmesi gerekir

Eve
Evet maalesef

Köken değil, kültür önemli... Eşim doğulu, orada büyümemiş ve bu nedenle bizim aramızda herhangi bir iletişim kopukluğu yok. Ama ebeveynleri, akrabaları orada doğup büyümüş. Ve gerek benim kv kp ile iletişîmim, gerekse benim ailemin onlarla iletişimi çok zayıf.

Yani anlaşmak bir yana, birbirimizi anlamıyoruz bile. Bu durum bizim evliliğimize bir şekilde yansıyor. Ama her evlilik aynı değildir. Fiziksel ve ruhsal olarak eşinizin ailesi ile daha mesafeli olursanız hiç yansımayabilir de...

Ama ailesini, akrabalarını tamamen yok sayacak erkek yok denecek kadar azdır. Ve ailesiyle değil kocanla evleniyorsun lafı bence yalan... Yeri geliyor akrabalarının tavırları bile evin içinde tartışma yaratıyor...

Romanlarin agirlikli oldugu bir bolgedeyim.Cok farkli kulturleri var tabi burda ailesinin yasayisi egitim seviyesi de cok onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…