Evlilikte maddi denge

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin eşiniz uysal değil, sizin eşiniz ezik. Sizin eşiniz herşeyin farkında , farkında olmasına rağmen bunların olmasına izin verdi. Şimdi seviyorum falan boşverin, siz bu eşiniz konusunda ne yapacaksınız?

Ezik çünkü mesleğini yapmamış kolayı seçmiş babasına sığınmış. ne verirlerse kabülü, o yüzden 7 gün çalışıyor o yüzden ses edemiyor..

Eşiniz sizinle vakit geçirmek yerine işyerinde çalışmayı tercih ediyor. Kocamı kullanıyorlar , kocam olmasa hiçler diyorsunuz ama kocanız bence sizinle vakit geçirmeyi değerli görmediği için işte kalıyor. Taş mı taşıyor sanki , o ara dinleniyordur , arkadaşları ile görüşüp vakit geçiriyordur zaten.

Çocukları kendin büyüt
Eve yardımcıyı kendin tut
Erkek çocuk bakımına yardım etmediği gibi yardımcı tutmaya da para vermiyor
Araba deseniz kendiniz almışsınız yahu bu adam evliliğin neresinde ev deseniz o da yok bu adam faturalara mı çalışıyor sadece görümceye araba konusundan önce bence evliliğinizi bir masaya yatırın derim

Benim anlamadığım görümceye kendi babasının araba alması sizi niye rahatsız etti? Sonuçta kıza kendi babası alıyor ne alıyorsa.

Eşinizle ilgili konuya gelirsek sizin eşiniz eve nasıl destek oluyor tam olarak?

ev kirasi faturalad market alisverisi vs hepsi tamamen ona ait bir de yurt ici yurt disi tatil planlarimizin ucretleri ama 2 yada 3 kez oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…