• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte maddi uyum

22 yasında başladım ben de mühendisim 28 yaşında anca araba parasının yarısını biriktirebilmiştim kirada oldugum için...ev almayı bırak...normal yani 6 yılda ev falan nasıl alsın...çok aileci değilse ailesi sürekli para istemiosa evlen
aile yok daha önce de yazmıştım. baba vefat etmiş anne evlenmiş görüşmüyor.

aile yok daha önce de yazmıştım. baba vefat etmiş anne evlenmiş görüşmüyor.

Bence biraz daha tanımaya çalışın 2 ay erken belki 4.ayda uymadıgınızı anlayacaksınız ya da daha cok seveceksiniz...ama maddi durumunu kafaya takmayın bence...mezun oldugundan beri çalışmıyor mu neden 6 yıl 30 kusur yasında değil miydi

Bence biraz daha tanımaya çalışın 2 ay erken belki 4.ayda uymadıgınızı anlayacaksınız ya da daha cok seveceksiniz...ama maddi durumunu kafaya takmayın bence...mezun oldugundan beri çalışmıyor mu neden 6 yıl 30 kusur yasında değil miydi
geç okumuş birkaç sene geç kazanmış.

bana mesleğimi sormuştunuz. özel mesaj atacaktım ama atılmıyor.

Bu tamamen şans bence. İyi biri çıkarsa hiç sorun olmaz. Kötü asalak bir tipse kullanabilir sizi

yani evlilik masrafından bahsediyorum. ev düzülecek olursa benim evimde oturulacak.
Bence sıkıntı olur..erkekten beklenilen şeyleri yapamadığında ev dizmek düğün vs.saygı duyamıyorsunuz..saygı duymadığınız kişiyi de sevmekten vazgeçiyorsunuz yani belki net ifade edemedim ama bi yerde bi huzursuzluk oluyor

Yakışıklıysa ok!
valla yakışıklı yani benim tipim diyim. önemli bir konuya temas ettiniz. tipini beğenmediğim kişiyle olamıyorum ben. elektrik meselesi için yakışıklı ve konuşkan eğlenceli sıcak kanlı biri olması gerekiyor. bu özellikler onda var. yani yakışıklı derken bir kıvanç değil elbette . yakıştık ya birbirimize.

35 yasina kadar neden bisey edinememis?
Illa ev olmaz da ikinci el ayagini yerden kesecek bi araba olur, ne bileyim kenarda bi miktar birikim olur...

5 bin tl cok küçük bir para degil. Asgari ucretin bi tik ustu alirken bile az bucuk birikmiş param vardi.

Tirtikci ailelerle ilgili bı konu vardı konu sahibinin geliri daha yüksek diye esine bı haller olmuş. Kadınlar için genel anlamda böyle meseleler dert olmuyor ama erkek kompleks yapabiliyor ya da kadını para makinesi gibi görüp iyice tembellik edebiliyor. Evren o kadar ileri gidemedi bence kadının erkekten daha iyi durumda olması hala ilişkiler için bir mesele. Adam ancak aşırı entel bir tipse umursamaz bu meseleyi ama gelenekselse benim icin mesele yok demesine inanmayin

arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı

Sizin mesleğiniz ne ? Onunki ne ? Bu gelir farkı hep böyle mi devam edecek yoksa onun işinde yükselme şansı var mı ?
Burda olması gerekenler yazılmış ama gerçek hayatta pek öyle burda yazılanlar gibi olmuyor Erkeğin gelir olarak bu kadar geride kalması er geç sorun olur bence

Yaşınız gereği uçarı kaçarı, aşktan gözü kör olacak durumda değilsiniz.
30 larda gelen mantık bence oldukça doğru bir mantık.
Bir kadın için evlilik zaten zor bir durum ve buna tamam demesi için(sizin şartlarınızda söylüyorum, keyfinizin tek kahyasısınız) karşılıklı olarak çiftlerin birbirini yukarı çekmesi gerekir.
Güzel imkanınız varken, evlenip neden durumunuzu daha kötüye getiresiniz ki?
O sebeple sizin için saçma, karşı taraf için kaçırılmaz fırsat bu ilişki.
Umarım doğru ifade edebilmişimdir.
Çok çok aşık, deli gibi mutlu değilken neden bir insan konumunu düşürmek istesin ki?

Yaşınız gereği uçarı kaçarı, aşktan gözü kör olacak durumda değilsiniz.
30 larda gelen mantık bence oldukça doğru bir mantık.
Bir kadın için evlilik zaten zor bir durum ve buna tamam demesi için(sizin şartlarınızda söylüyorum, keyfinizin tek kahyasısınız) karşılıklı olarak çiftlerin birbirini yukarı çekmesi gerekir.
Güzel imkanınız varken, evlenip neden durumunuzu daha kötüye getiresiniz ki?
O sebeple sizin için saçma, karşı taraf için kaçırılmaz fırsat bu ilişki.
Umarım doğru ifade edebilmişimdir.
Çok çok aşık, deli gibi mutlu değilken neden bir insan konumunu düşürmek istesin ki?
valla baya baya aşık oluyorum.beni çok aşağıya düşüreceğini zannetmiyorum. sonuçta çalışan maaşlı biri. sadece düğün masraflarına dahil olamayacak. ailem destek olabilir benim de ailemin de durumu var. inan zenginlerle evlenenleri de gördük. 1 yılda ayrıldılar.sadece biraz daha tanımak lazım. ayrıca yıllardır keyfimin kahyasıyım inan hiç mutlu etmemeye başladı. beni seven değer veren ve tabiki benim de sevdiğim birine ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Back
X