- 15 Ekim 2013
- 1.274
- 2.448
- 333
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
Kadın çalışıp birikim yaparken adam çarçur etmiş parasını ne yaptığı bile belli değil şimdi hazır arabaya mı konacakolur canım neden olmasın. İşsiz olsa yada çok daha az alsa neyse ama bundan sonrası için ciddi düşüneceksin senin paran benim evim arabam muhabbeti olması yanlış. Her şey ortak, müşterek
Hayırlı olsun..kızlar sevgilimin yanından geliyorum. çok mutluyum. aşık oluyorum ben bu adama.![]()
Şİmdiden bunları düşünmek için çok erken
değil ama çok yeni tabiki tanımak lazım. şimdi sadece dürüstlüğüyle ilgileniyorum. yani dürüst güvenilir biriyse gerisi sorun değil. ama kendimi kaptırdım bile. tabi 35 yaşındayım. ayaklarım da yere basıyor yani.yanlış biriyse de vazgeçmeyi bilirim elbet. ama içimden bir ses doğru kişi diyor. görsen yanından zor ayrıldım adamın.Hayırlı olsun..
5 bin gelir konusunda içiniz rahat mı?
Sorun değil sanırım artık..
ya çikolata evlenememe forumlarından birinde bana çok karamsar olduğumu söylemiştin. hatta bir kere dedin ki belki bu sene çıkar biri evlenirsin. yaa bildin mi yoksaHayırlı olsun..
5 bin gelir konusunda içiniz rahat mı?
Sorun değil sanırım artık..
Ateş bacayı sarmış. Bende 33um. Erkek arkadaşımı seviyorum.. aşık oldum..10 ay oldu. 30larda da aşık oluyorsun. Sana sadiksa guvenilirse çalışkansa yanında sürekli ona yakın olmak istiyorsan bu iş olmuştur.değil ama çok yeni tabiki tanımak lazım. şimdi sadece dürüstlüğüyle ilgileniyorum. yani dürüst güvenilir biriyse gerisi sorun değil. ama kendimi kaptırdım bile. tabi 35 yaşındayım. ayaklarım da yere basıyor yani.yanlış biriyse de vazgeçmeyi bilirim elbet. ama içimden bir ses doğru kişi diyor. görsen yanından zor ayrıldım adamın.
Alemsiniz..keske geleceği bilsem super olurduya çikolata evlenememe forumlarından birinde bana çok karamsar olduğumu söylemiştin. hatta bir kere dedin ki belki bu sene çıkar biri evlenirsin. yaa bildin mi yoksa
amin inşallah herkes için hayırlısı olur.Ateş bacayı sarmış. Bende 33um. Erkek arkadaşımı seviyorum.. aşık oldum..10 ay oldu. 30larda da aşık oluyorsun. Sana sadiksa guvenilirse çalışkansa yanında sürekli ona yakın olmak istiyorsan bu iş olmuştur.
Senin adına çok sevindim.
Alemsiniz..keske geleceği bilsem super olurdu
Ben bu konularda kaderciyim. Nasipte varsa olur.
Bir de benimde erkek arkadaşım karşıma umutsuzken aman artık olmaz ne yapayım boşver demişken cıktı.
Beklentiyi kesince çıkıyor. Bu konuda çok örnek gördüm.
Seninki de öyle olur diye düşünmüştüm.
Bak oldu.. darisi ikimize de mutlu bir yuva inşallah..![]()