• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte maddiyat ne kadar önemli sizce?

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
Merhaba arkadaşlar,şuan yaşadığım ilişkiyle ilgili kafamda çok soru işareti var işin içinden çıkamıyorum sizden fikir almak istedim🙂Şöyleki daha çok yeni yaklaşık iki aylık bir ilişki önceden benim çalıştığım yerde çalışıyordu birbirimizden hoşlanıyorduk ama çok muhabbetimiz yoktu sonra instagramdan yazdı bi kahve içelim diye bende gideyim ne olacak ki diye düşündüm ama o gün sevgili olduk o 25 yaşında ben 32 yaşındayım ilk başta şüpheli yaklaşıyordum o da bana ciddi olduğunu söylüyordu hatta ailesiyle de tanıştırdı.Sempatik iyi niyetli ve temiz kalpli biri ama sorun şu ki maddi durumları kötü kendisi de şuan çalışmıyor aylardır. Daha önce güvenlik görevlisiydi müşteriyle tartışma yaşadı ağır dayak yedi firma da arkasında durmadığı için işten ayrıldı güvenlik dışında iş bakıyor olmazsa geri güvenliğe dönecek benimse ailemin durumu ona göre çok iyi bu yüzden onla dışarı çıktığımda zorlanıyorum bi keresinde acıktın mı hot dog yiyelim dedi ben istemedim o yedi bazen de iş çıkışlarında falan buluşuyoruz çay içiyoruz sadece sizce ne yapmalıyım işe girmesini para biriktirmesini beklemeli miyim yoksa gördüğümden aşağısını görünce mutsuz mu olurum?Not:ben zaten zor bir durumdayım bazı şeyler çok hızlı gelişti o yüzden yargılama değilde yardımcı olmak amacında olanlar yazsın lütfen teşekkürler...

Sizde tek sorun maddiyat değil ki.
Ben bu iliskide bi umut göremedim maalesef.
Sen 37 olsan o 32 olsa tamamda 25 yaşındaki birisi daha çocuk gibidir bence.
Ayrıca evlilikte maddiyat tabiki çok önemli. Çok çok fazla.

Konunun başında benim çalıştığım yerde çalışıyordu demişsiniz siz şu an çalışıyor musunuz?

Her ilişki evlilikle bitecek diye bir şey yok. Hem daha 25 yaşında. Ayrıca attan inip eşeğe binilmez. Evlilik olursa alıştığınız rahat hayatı özleyebilirsiniz.

Erkek arkadaşınızın durumda olan birçok işsiz insan var ki eski işi bile ne kadar pamuk ipliğine bağlıymış. Maddi dengeler ilişki için önemli. Ne okumuş başka bir alana yönelebilir mi? Şu anda bile hotdogla fire verilmiş.

Merhaba arkadaşlar,şuan yaşadığım ilişkiyle ilgili kafamda çok soru işareti var işin içinden çıkamıyorum sizden fikir almak istedim🙂Şöyleki daha çok yeni yaklaşık iki aylık bir ilişki önceden benim çalıştığım yerde çalışıyordu birbirimizden hoşlanıyorduk ama çok muhabbetimiz yoktu sonra instagramdan yazdı bi kahve içelim diye bende gideyim ne olacak ki diye düşündüm ama o gün sevgili olduk o 25 yaşında ben 32 yaşındayım ilk başta şüpheli yaklaşıyordum o da bana ciddi olduğunu söylüyordu hatta ailesiyle de tanıştırdı.Sempatik iyi niyetli ve temiz kalpli biri ama sorun şu ki maddi durumları kötü kendisi de şuan çalışmıyor aylardır. Daha önce güvenlik görevlisiydi müşteriyle tartışma yaşadı ağır dayak yedi firma da arkasında durmadığı için işten ayrıldı güvenlik dışında iş bakıyor olmazsa geri güvenliğe dönecek benimse ailemin durumu ona göre çok iyi bu yüzden onla dışarı çıktığımda zorlanıyorum bi keresinde acıktın mı hot dog yiyelim dedi ben istemedim o yedi bazen de iş çıkışlarında falan buluşuyoruz çay içiyoruz sadece sizce ne yapmalıyım işe girmesini para biriktirmesini beklemeli miyim yoksa gördüğümden aşağısını görünce mutsuz mu olurum?Not:ben zaten zor bir durumdayım bazı şeyler çok hızlı gelişti o yüzden yargılama değilde yardımcı olmak amacında olanlar yazsın lütfen teşekkürler...
Beyefendiyi pek iyi niyetli bulmadım yaş farkı maddi durum farkı bir hanım olarak genç bir beyin sizi beğenmesi elbet hoşunuza gitmiş olabilir ama objektif olarak düşünün neden yaşıtı olan biri yerine sizi tercih etsin?
İleriyi düşünerek hareket edin

Tek sorun maddiyat değil ki evet maddiyat çok önemli sevgi saygi vs bunlar bi yere kadar.
Yaş farkınız da var. İliskinin sonu görünmüyor :KK51:

Maddiyat önemli. Ama eve giren 5binle krallar gibide yaşayan var mülteciler gibi de. Ama maddiuatlariniz arasinda ucurum varsa sorun olur

Ya ne bilim ben de yaşadım zamanında böyle bir ilişki ama o zamanlar 19 yaşımda falanım. O kadar para yoktu ki iftar çadırında yemek yiyorduk 🙈 İlk başta deli divane olan aşkım tükendi maddi imkansızlıklardan. Başta güzel de sonra gerçekler devreye giriyor.

Evlenmeden önce maddiyat önemli olmuyor bazen öyle aşık oluyosun ki kuru ekmek te olsa yerim diyosun ama evlendikten sonra hayat acı yüzünü vuruyor ve para para para gerek diyor olmuyo yani varsayımlarla karın doymuyor umarım iyi bir iş bulur ve para biriktirir ve aynı standartlarda olursanız sorunn yaşamazsınız evlilikte yoksa öbür türlüsü ilerde sıkıntılı günler demek

Evet maddiyat önemli gerçekten. Sevgi birlikte iyi vakit geçirmek, anlaşmak vs yeterli değil. Istediğin biseyi alamadığında veya kit kanaat hesap yaparak gecindiginde bu seni yıpratacak ve acabalarla dolacaksin inan buna.Bir de aşkın yaşı yok okey ama erkekler geç olgunlaşıyor o konuyu gözden geçir derim ve bi 5 6 sene sonra o da sıkıntı olabilir .

Back
X