Merhaba arkadaşlar,şuan yaşadığım ilişkiyle ilgili kafamda çok soru işareti var işin içinden çıkamıyorum sizden fikir almak istedim
Şöyleki daha çok yeni yaklaşık iki aylık bir ilişki önceden benim çalıştığım yerde çalışıyordu birbirimizden hoşlanıyorduk ama çok muhabbetimiz yoktu sonra instagramdan yazdı bi kahve içelim diye bende gideyim ne olacak ki diye düşündüm ama o gün sevgili olduk o 25 yaşında ben 32 yaşındayım ilk başta şüpheli yaklaşıyordum o da bana ciddi olduğunu söylüyordu hatta ailesiyle de tanıştırdı.Sempatik iyi niyetli ve temiz kalpli biri ama sorun şu ki maddi durumları kötü kendisi de şuan çalışmıyor aylardır. Daha önce güvenlik görevlisiydi müşteriyle tartışma yaşadı ağır dayak yedi firma da arkasında durmadığı için işten ayrıldı güvenlik dışında iş bakıyor olmazsa geri güvenliğe dönecek benimse ailemin durumu ona göre çok iyi bu yüzden onla dışarı çıktığımda zorlanıyorum bi keresinde acıktın mı hot dog yiyelim dedi ben istemedim o yedi bazen de iş çıkışlarında falan buluşuyoruz çay içiyoruz sadece sizce ne yapmalıyım işe girmesini para biriktirmesini beklemeli miyim yoksa gördüğümden aşağısını görünce mutsuz mu olurum?Not:ben zaten zor bir durumdayım bazı şeyler çok hızlı gelişti o yüzden yargılama değilde yardımcı olmak amacında olanlar yazsın lütfen teşekkürler...