• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte maddiyat ne kadar önemli sizce?

Sonunda bitti ayrıldık...Çok sevmeme rağmen mantığım ağır bastı şuan ikimiz de berbat durumdayız🙁Burda hep maddi sorunlardan bahsetmiştim ama bunun yanında manevi sorunlar da vardı mesela ailesinin oje sürmemi yadırgaması ve tutucu olmaları gibi bende onun ailesinden çok hoşlanmamıştım ama erkek arkadaşımı sevdiğim için denedim ama olmadı..

15 yıllık evli biri olarak ve genel olarak doğruluğuna inandigim icin soyle düşünüyorum.
Bunu söylerken coook yakından dinlediğim yakin bayanların maddi zorluklarında yıpranan ve biten sevgilerine dayanarak yazıyorum ki
Maddiyat olmadan mutluluk olması nerdeyse imkansız.olan varsa ki ben hiç gormedim onlar istisna.
Hee bu adamın imkanı simdi boyle diye sonrada boyle olacak diye bir kanaat yok.adam çalışkansa olur.ama oyle tipler varki aylarca çalışmaz bir iki çalışır zırt isden cikar.onlardansa oturun oturduğunuz yerede derim.
Ama iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor artik

15 yıllık evli biri olarak ve genel olarak doğruluğuna inandigim icin soyle düşünüyorum.
Bunu söylerken coook yakından dinlediğim yakin bayanların maddi zorluklarında yıpranan ve biten sevgilerine dayanarak yazıyorum ki
Maddiyat olmadan mutluluk olması nerdeyse imkansız.olan varsa ki ben hiç gormedim onlar istisna.
Hee bu adamın imkanı simdi boyle diye sonrada boyle olacak diye bir kanaat yok.adam çalışkansa olur.ama oyle tipler varki aylarca çalışmaz bir iki çalışır zırt isden cikar.onlardansa oturun oturduğunuz yerede derim.
Ama iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor artik
Ben onda o potansiyeli göremedim maalesef sorumluluk duygusu gelişmemiş

Back
X