• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte maddiyat ne kadar önemli sizce?

önemsiz değil.
Çocuğunuz olunca onun gıdası, giysisi, oyuncağı kitabı olsun isteyeceksiniz. Biz çocuktan sonra zorlanır olduk özellikle. Para konusu da arayı bozuyor.

Bazen zaman vereyim izleyeyim diyorum benim de araba taksitim var zaten yaklaşık iki yıl bazende diyorum ya hayal ettiğim gibi olmazsa boşa vakit kaybedersem diye korkuyorum 🙁

Aşk bacayi sarmadan vazgeçin , maddiyat çok önemli ben varlikli olmadığını halde canım o kadar şeyler istediki anlatamam hep kavga ettik .

Çalışmak sorumluluk duygusunun gelişimiyle alakalıdır. Maddi durumu kötü olup aylardir iş bulamiyorum diyen insanlari samimi bulmuyorum. Üniversite mezunu insanlar bile mecbur olduklarinda inşaatta bile çalışabiliyor.
Ya maddi konuda güvendiği bir şey va ya da sorumluluk duygusu gelişmemiş. Yanlış anlamani istemem günahını almak da istemem ama belli senin maddi durumunn da çekici geliyor olabilir.
Ayrica ben yemedim o yedi dediğin yerde aşırı rahatsiz oldum. Ben sevgilim yemiyorsa yemezdim

Erkek arkadaşınızın durumda olan birçok işsiz insan var ki eski işi bile ne kadar pamuk ipliğine bağlıymış. Maddi dengeler ilişki için önemli. Ne okumuş başka bir alana yönelebilir mi? Şu anda bile hotdogla fire verilmiş.
iki yıllık yerel yönetimler ve daha sonra yine iki yıllık kamu yönetimi.Bende çevreme söylüyorum araştırıyorum ama bakalım zaten evlilik beni hep korkutuyordu birde maddi durumu olmayınca daha da kötü

Çalışmak sorumluluk duygusunun gelişimiyle alakalıdır. Maddi durumu kötü olup aylardir iş bulamiyorum diyen insanlari samimi bulmuyorum. Üniversite mezunu insanlar bile mecbur olduklarinda inşaatta bile çalışabiliyor.
Ya maddi konuda güvendiği bir şey va ya da sorumluluk duygusu gelişmemiş. Yanlış anlamani istemem günahını almak da istemem ama belli senin maddi durumunn da çekici geliyor olabilir.
Ayrica ben yemedim o yedi dediğin yerde aşırı rahatsiz oldum. Ben sevgilim yemiyorsa yemezdim
kardeşi askerde annesi çalışmıyor birtek babası çalışıyor ona da ara ara ücretsiz izin veriyorlar ara sıra güvenlik işleri çıkıyor ama beğenip gitmiyor daha iyi bir iş bulana kadar gidebilirdi aslında evleri de kira zor geçiniyorlar

Para heryerde onemli. İliskiyi, evliligi gectim insan gibi yaşamak, insan gibi davranilmak için para lazim heryerde.

Sirf para için evlenilmez lakin parasiz da olmaz diyorum.
Hicbiseyin garantisi yok ama baştan adamin ne durumda oldugunu görüp biliyorsunuz sonuçta, durum parlak degilse bile bile başiniza dert almayin.

Adam belki de sizinle maddiyat icin evleniyor? Nasilsa yaşi buyuk kabul eder her turlu filan diyor bile olabilir.

Para heryerde onemli. İliskiyi, evliligi gectim insan gibi yaşamak, insan gibi davranilmak para lazim heryerde.

Sirf para için evlenilmez lakin parasiz da olmaz diyorum.
Hicbiseyin garantisi yok ama baştan adamin ne durumda oldugunu görüp biliyorsunuz sonuçta, durum parlak degilse bile bile başiniza dert almayin.

Adam belki de sizinle maddiyat icin evleniyor? Nasilsa yaşi buyuk kabul eder her turlu filan diyor bile olabilir.
sırf maddiyat için olduğunu sanmıyorum çünkü ilk başlarda ben ona maddi durumumuzla ilgili bilgi vermedim kendi evimiz araba aldım vs gibi

Zorlamayin.Pek bir uyum goremedim.Yani devam etseniz bile illa ki bitecek bu iliski.Her yerden patlak veriyor.Zaten arkadaşlar da gerekli bir çok seyi yazmis.Dengi denginize birini bulun.

kardeşi askerde annesi çalışmıyor birtek babası çalışıyor ona da ara ara ücretsiz izin veriyorlar ara sıra güvenlik işleri çıkıyor ama beğenip gitmiyor daha iyi bir iş bulana kadar gidebilirdi aslında evleri de kira zor geçiniyorlar
Iş beğenmiyorsa sorumluluk duygusu gelismemistir. Bu tip insanlardan koca, kardeş, baba olmaz maalesef.
Bence yol yakınken iletişimi kesin

sırf maddiyat için olduğunu sanmıyorum çünkü ilk başlarda ben ona maddi durumumuzla ilgili bilgi vermedim kendi evimiz araba aldım vs gibi

Ayni işyerinde calisiyormuşsunuz zaten onceden yani sizinle ilgili az bucuk fikri vardir maddi olarak.
Ailenizin evini napsin adam zaten, para yemeye gelen adam genelde kadinin maaşina bakiyor ailesinin evine arabasina degil.
Siz daha iyi bilirsiniz tabi, ihtimal olarak soyluyorum.

Back
X