- 22 Haziran 2016
- 12.669
- 57.649
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki yıllık yerel yönetimler ve daha sonra yine iki yıllık kamu yönetimi.Bende çevreme söylüyorum araştırıyorum ama bakalım zaten evlilik beni hep korkutuyordu birde maddi durumu olmayınca daha da kötüErkek arkadaşınızın durumda olan birçok işsiz insan var ki eski işi bile ne kadar pamuk ipliğine bağlıymış. Maddi dengeler ilişki için önemli. Ne okumuş başka bir alana yönelebilir mi? Şu anda bile hotdogla fire verilmiş.
kardeşi askerde annesi çalışmıyor birtek babası çalışıyor ona da ara ara ücretsiz izin veriyorlar ara sıra güvenlik işleri çıkıyor ama beğenip gitmiyor daha iyi bir iş bulana kadar gidebilirdi aslında evleri de kira zor geçiniyorlarÇalışmak sorumluluk duygusunun gelişimiyle alakalıdır. Maddi durumu kötü olup aylardir iş bulamiyorum diyen insanlari samimi bulmuyorum. Üniversite mezunu insanlar bile mecbur olduklarinda inşaatta bile çalışabiliyor.
Ya maddi konuda güvendiği bir şey va ya da sorumluluk duygusu gelişmemiş. Yanlış anlamani istemem günahını almak da istemem ama belli senin maddi durumunn da çekici geliyor olabilir.
Ayrica ben yemedim o yedi dediğin yerde aşırı rahatsiz oldum. Ben sevgilim yemiyorsa yemezdim
sırf maddiyat için olduğunu sanmıyorum çünkü ilk başlarda ben ona maddi durumumuzla ilgili bilgi vermedim kendi evimiz araba aldım vs gibiPara heryerde onemli. İliskiyi, evliligi gectim insan gibi yaşamak, insan gibi davranilmak para lazim heryerde.
Sirf para için evlenilmez lakin parasiz da olmaz diyorum.
Hicbiseyin garantisi yok ama baştan adamin ne durumda oldugunu görüp biliyorsunuz sonuçta, durum parlak degilse bile bile başiniza dert almayin.
Adam belki de sizinle maddiyat icin evleniyor? Nasilsa yaşi buyuk kabul eder her turlu filan diyor bile olabilir.
sevmesem bu kadar beklemezdim zaten ama seviyorumZorlamayin.Pek bir uyum goremedim.Yani devam etseniz bile illa ki bitecek bu iliski.Her yerden patlak veriyor.Zaten arkadaşlar da gerekli bir çok seyi yazmis.Dengi denginize birini bulun.
Bence de pek mantıklı değilAlınma da, okudugum en mantıksız ılıskı bu.
Kendinizi hemen kaptirmayin bu kadar iki ay olmuş henüz.Eger bastan kabul ederseniz bu durumi cogu seyden feragat etmek durumundasınızsevmesem bu kadar beklemezdim zaten ama seviyorum![]()
Neden ayrılmıyorsun oyleyse?Bence de pek mantıklı değil![]()
Iş beğenmiyorsa sorumluluk duygusu gelismemistir. Bu tip insanlardan koca, kardeş, baba olmaz maalesef.kardeşi askerde annesi çalışmıyor birtek babası çalışıyor ona da ara ara ücretsiz izin veriyorlar ara sıra güvenlik işleri çıkıyor ama beğenip gitmiyor daha iyi bir iş bulana kadar gidebilirdi aslında evleri de kira zor geçiniyorlar
sırf maddiyat için olduğunu sanmıyorum çünkü ilk başlarda ben ona maddi durumumuzla ilgili bilgi vermedim kendi evimiz araba aldım vs gibi
Çünkü çok iyi niyetli çocuksu bi kere kavga ettik ben gidiyorum diye ağladı kıyamıyorum seviyorum daNeden ayrılmıyorsun oyleyse?