• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte maddiyat ne kadar önemli sizce?

Çünkü çok iyi niyetli çocuksu bi kere kavga ettik ben gidiyorum diye ağladı kıyamıyorum seviyorum da 🙁
33yasında aklı basında koskoca kadınsın, bıraz mantık lutfen. Cocuksuyu napacaksın, bul duzgun bir adam cocuk cok seviyorsan evlen onunla cocuk yap kendi Cocugunu buyut.
Issız gucsuz senden Kucuk elemanı napacaksın? Biraz mantıklı ol,kendı iyiligin ıcın.

Merhaba arkadaşlar,şuan yaşadığım ilişkiyle ilgili kafamda çok soru işareti var işin içinden çıkamıyorum sizden fikir almak istedim🙂Şöyleki daha çok yeni yaklaşık iki aylık bir ilişki önceden benim çalıştığım yerde çalışıyordu birbirimizden hoşlanıyorduk ama çok muhabbetimiz yoktu sonra instagramdan yazdı bi kahve içelim diye bende gideyim ne olacak ki diye düşündüm ama o gün sevgili olduk o 25 yaşında ben 32 yaşındayım ilk başta şüpheli yaklaşıyordum o da bana ciddi olduğunu söylüyordu hatta ailesiyle de tanıştırdı.Sempatik iyi niyetli ve temiz kalpli biri ama sorun şu ki maddi durumları kötü kendisi de şuan çalışmıyor aylardır. Daha önce güvenlik görevlisiydi müşteriyle tartışma yaşadı ağır dayak yedi firma da arkasında durmadığı için işten ayrıldı güvenlik dışında iş bakıyor olmazsa geri güvenliğe dönecek benimse ailemin durumu ona göre çok iyi bu yüzden onla dışarı çıktığımda zorlanıyorum bi keresinde acıktın mı hot dog yiyelim dedi ben istemedim o yedi bazen de iş çıkışlarında falan buluşuyoruz çay içiyoruz sadece sizce ne yapmalıyım işe girmesini para biriktirmesini beklemeli miyim yoksa gördüğümden aşağısını görünce mutsuz mu olurum?Not:ben zaten zor bir durumdayım bazı şeyler çok hızlı gelişti o yüzden yargılama değilde yardımcı olmak amacında olanlar yazsın lütfen teşekkürler...
Evlilikte maddiyat önemli hele çocuk olunca daha da önemli.

33yasında aklı basında koskoca kadınsın, bıraz mantık lutfen. Cocuksuyu napacaksın, bul duzgun bir adam cocuk cok seviyorsan evlen onunla cocuk yap kendi Cocugunu buyut.
Issız gucsuz senden Kucuk elemanı napacaksın? Biraz mantıklı ol,kendı iyiligin ıcın.
çocuksu derken o masum hali beni etkiledi birazda üzdü kıyamadım bende kendi yaşlarımda birini tercih ederdim ama ben onu daha büyük sanıyordum farklı bölümlerdeydik çok muhabbetimiz de yoktu

Cocuklariniz olunca anlarsin en cok.

Oglun ya da kizin o cok pahali lego setlerinden istediginde ya da barbie evi alalim dediginde sen ve esin kirayi denklestirip fatura derdine dusunce....

He bu arada mal mulk bir cirpida külde olur ama muhim olan denklik malesef...

çocuksu derken o masum hali beni etkiledi birazda üzdü kıyamadım bende kendi yaşlarımda birini tercih ederdim ama ben onu daha büyük sanıyordum farklı bölümlerdeydik çok muhabbetimiz de yoktu
Hayat senin. Kendin ıcın dogrusunu sen bilirsin. Ilıskın mantıksız, vaktıne yazık.
Issız gucsuz vasıfsız bırıyle bile bile dunya evine girmek buyuk cehalet ve cesaret olur.
Evlenirsin ıssız kalır amenna. Adam ıssız aylardır ve meslegı de yok.
Maddiyat evlilikte degıl yasamak ıcın her zaman onemli. 2 TL yoksa cebinde wcye giremiyorsun.
Pembe panjurlu evimiz olcak diyecek yasta da degılsın.
Gerisi sana kalmıs senın hayatın.

Evet evlilikte maddiyat önemli. Ev sahici kirayı almaya geldiğinde ödeyemiyoruz ama birbirimize çok aşığız denmiyor. Herkesin alıştığı bir hayat standardı var onun altına düştüğünüzde mutsuz olursunuz. Dikkatimi çeken bir diğer nokta iki aylık ilişkide evlilik düşünmek, bunun planını yapmak için çok çok erken

Cocuklariniz olunca anlarsin en cok.

Oglun ya da kizin o cok pahali lego setlerinden istediginde ya da barbie evi alalim dediginde sen ve esin kirayi denklestirip fatura derdine dusunce....
Evet benim de en çok düşündüğüm şeylerden biri çocuklarımın birşeyler içinde kalırsa en çok ona üzülürüm 🙁
He bu arada mal mulk bir cirpida külde olur ama muhim olan denklik malesef...

Evlilikte maddiyat cok cok onemli.eskidenmis o iki gonul bir olursa samanlik seyran olur.
Ayrica bazi erkekler kendisinden maddi anlamda daha ust kadini da ailesini de hazmedemeyip kompleks yapiyorlar.bu konuda da basiniz agriyabilir evlenince.
Bence hem ihtiyaci olup hem is begenmeyen adamdan bi cacik olmaz kusura bakmayin.

Maddiyat önemli maalesef

Eğer çalışmıyorsan karışma, eleştirme hakkın olmayacak kadar önemsiz; eğer çalışıyorsan önemli.
Birikim yapmadan ve birikimi olmadan birisiyle evlenme derim.

Yaş, iş, maddi ve muhtemelen sosyal yapı farkları var. Bence olmaz. Çünkü içinizde şüphe var.

Evlilikte maddiyat evlenmeden önceki standartlarınızı sağlayamadığınız zaman çok önemlidir. Siz sevgiliyken bile bu standartların altında kaldınız. İşin içine ev geçindirme girince içinden çıkılamaz hal alır. Zaten buraya bu konuyu açıp kafanızda soru işaretleri yer ettiyse zamanla ip kopacak demektir. Ben olsam uzaklaşırdım.

Merhaba arkadaşlar,şuan yaşadığım ilişkiyle ilgili kafamda çok soru işareti var işin içinden çıkamıyorum sizden fikir almak istedim🙂Şöyleki daha çok yeni yaklaşık iki aylık bir ilişki önceden benim çalıştığım yerde çalışıyordu birbirimizden hoşlanıyorduk ama çok muhabbetimiz yoktu sonra instagramdan yazdı bi kahve içelim diye bende gideyim ne olacak ki diye düşündüm ama o gün sevgili olduk o 25 yaşında ben 32 yaşındayım ilk başta şüpheli yaklaşıyordum o da bana ciddi olduğunu söylüyordu hatta ailesiyle de tanıştırdı.Sempatik iyi niyetli ve temiz kalpli biri ama sorun şu ki maddi durumları kötü kendisi de şuan çalışmıyor aylardır. Daha önce güvenlik görevlisiydi müşteriyle tartışma yaşadı ağır dayak yedi firma da arkasında durmadığı için işten ayrıldı güvenlik dışında iş bakıyor olmazsa geri güvenliğe dönecek benimse ailemin durumu ona göre çok iyi bu yüzden onla dışarı çıktığımda zorlanıyorum bi keresinde acıktın mı hot dog yiyelim dedi ben istemedim o yedi bazen de iş çıkışlarında falan buluşuyoruz çay içiyoruz sadece sizce ne yapmalıyım işe girmesini para biriktirmesini beklemeli miyim yoksa gördüğümden aşağısını görünce mutsuz mu olurum?Not:ben zaten zor bir durumdayım bazı şeyler çok hızlı gelişti o yüzden yargılama değilde yardımcı olmak amacında olanlar yazsın lütfen teşekkürler...

bence denk degilsiniz devam etmeyin. gordugunuzden asagisini yasarsaniz cok zorlanirsiniz. bunun icin cok sevmek ve cok sabırlı olmak lazim. ama siz cok seviyorum dememissiniz.

Yaş farkınız çok daha büyük bir problem bence

Size çocuksu gelmiyor bu delikanlı. Çünkü yaşlarımız tam tersi olsa tamam diyeceğim de. Yok onu da diyemem çünkü işi yok ve bence uzun bir süre de bulamaz iş. Görüşmeseniz daha iyi olur sanki

• Beğen
Reactions: 000
Umut ışığı göremedim ben.Ve elbette önemlidir maddi zorluklar çiftleri yıpratıp bitirme derecesine getiriyor.

• Beğen
Reactions: 000
Sizin mesleginiz nedir? Mesele adamin su an issiz olmasi mi? Guvenlik gorevlisiyken de boyle dusunceleriniz var miydi?

Biz burda ayrıl yada devam et diyemeyiz.
Sevgilini tanıyan sensin, kişiliğini huyunu bilen sensin buna sen karar vericeksin.

Maddiyat kesinlikle çok önemli ama sende çalışınca yaşadığın hayattan bir tık aşağ düşmeyeceksen o zaman devam edebilirsin kendini ölç tart çok iyi biri çok değer veriyor maddiyatıda ben de çalışırım vs diyorsan anlayışla karşılıcaksan yani kendinden fedakarlık vericeksen olur bu sende biten bir iş.

Fakat dışardan bakıp genel yorum yapıcak olursak bir arkadaşın dediği gibi o 32 yaşında olup sen 5 yaş büyük olsaydın olabilirdi ama daha 25 yaşında..
fikirleri değişebilir aklı kayabilir belki çok iyi işe girip güzel maaş kazanıp alemlere akmaya başlayabilir yani bana öyle geliyor ki bu işin sonunda üzülen sen olabilirsin kendine değer vererek otur düşün karar ver.

Yaptığın yoruma katılıyorum,polemik yaratmakta istemem ama bu devir de iş güç kolay bulunmuyor “işsiz güçsüz” diye adlandırmayalım lütfen o biraz ağır itam olur.
Sonuçta işi gücü olupta yarının ne olacağını kimse bilemez.

Back
X