- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptığım yoruma katılıyorum polemik yaratmakta istemem ama bu devir de iş güç kolay bulunmuyor “işsiz güçsüz” diye adlandırmayalım lütfen o biraz ağır itam olur.
kardeşi askerde annesi çalışmıyor birtek babası çalışıyor ona da ara ara ücretsiz izin veriyorlar ara sıra güvenlik işleri çıkıyor ama beğenip gitmiyor daha iyi bir iş bulana kadar gidebilirdi aslında evleri de kira zor geçiniyorlar
Benim de çok iyi bir mesleğim yok üniversite mezunuyum ama satış departmanındayım ve yoğun bir tempoyla ayakta çalışıyorum yani ne kadar süre dayanabilirim kaç yaşına kadar bilmiyorum evet mesele işsiz olması daha da önemlisi istediği gibi bir iş bulana kadar gelen güvenlik işlerini reddedip evde oturarak beklemeyi tercih etmesiSizin mesleginiz nedir? Mesele adamin su an issiz olmasi mi? Guvenlik gorevlisiyken de boyle dusunceleriniz var miydi?
Adam dayak yedi diyorsunuz ama,tekrar bunu yasamak istemeyebilir. Bilemedim. Umarim o da siz de kendinize uygun isler bulur calisirsiniz. Ulkenin durumu pek parlak degil,kimse istedigi gibi is bulamiyor,bu salgin olaylarindan sonra daha da kotu olacakBenim de çok iyi bir mesleğim yok üniversite mezunuyum ama satış departmanındayım ve yoğun bir tempoyla ayakta çalışıyorum yani ne kadar süre dayanabilirim kaç yaşına kadar bilmiyorum evet mesele işsiz olması daha da önemlisi istediği gibi bir iş bulana kadar gelen güvenlik işlerini reddedip evde oturarak beklemeyi tercih etmesi
Evet bende o yüzden tekrar güvenliğe girmesini istememiştim hatta son zamanlarda da virüs nedeniyle çalışmasını istemedim ama rahat güvenlik işleri de vardı az insanla muhattap olacağı türden bir de 7 aydır çalışmıyor benim için de zor oluyorAdam dayak yedi diyorsunuz ama,tekrar bunu yasamak istemeyebilir. Bilemedim. Umarim o da siz de kendinize uygun isler bulur calisirsiniz. Ulkenin durumu pek parlak degil,kimse istedigi gibi is bulamiyor,bu salgin olaylarindan sonra daha da kotu olacak
Siz 32 yaşındasınız düzeninizi kurmuşsunuz ama sevgiliniz daha 25 yaşında. Şu an ki durumu normal yani. Ben yaşa hiç takılan biri değilim ama 25 yaş erkeği de çekilmez yahu çocuk mu pışpışlayacaksınız. Maddiyatta gayet önemli ayrıca o yüzden olmaz bu ilişki bitirin derim.
Ben düzenli bir işe girmeden ailemle tanıştırmayacağımı söyledim o da bir yıldan önce evlenemeyiz benim işe girip para biriktirmem lazım diyor el ele verip herşey halledilebilir belki ama ailesinin de durumu kötü evlenme sürecinde yardım edebileceklerini sanmıyorum çünkü kendileri zor geçiniyorEvlenme olmaz bu adamla ancak iş sahibi olursa evlenirsin bunu da açık, açık söyle
Ki niyetini duruşunu bilsin aşk karın doyurmuyor