• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte maddiyat ne kadar önemli sizce?

Evlilikte maddiyat önemli. Hele ki ailenin durumu iyiyse, maddi olarak rahatsan evlenip o günleri geride bırakmak çok zor olur. Samanlık seyran olayı tamamen hikaye. Geçim zor, bu devirde kirada otursan kira ateş pahası ev alsan durumu olmayan adam nasıl ev alsın? Faturalar, mutfak alışverişi, giyim alışverişi, haftada 1 dışarı çıkalım dersen bide üstüne, geçinebilecek misiniz? Çocuk olursa masrafı çok, kendinden kıssan çocuktan kısamazsın. Evlilikte sevgi saygıdan sonra maddiyat gelir, hatta maddiyat yoksa sevgi saygı bile bi yere kadar götürür o evliliği.

Bende sonunu göremedim. Ama maddiyat en az maneviyat kadar önemli. Karın guruldayınca iki kaşık sevgi atamıyorsun içine :KK14: :işsiz:

daha anne olmadan cocuk yetistirmeye, koca diye cocuk almaya mi meraklisiniz.. askere de yollayin oldu olacak..

sizin capinizdaki, sizi kaldirabilecek erkekler 32+ yaslarinda maddi meseleleri halletmis, size guzel bir hayat sunabilecek, fiziken de yaninda genc ve guzel hissedebileceginiz, strese girmeyeceginiz, size calismama luksunu sunabilecek beyefendiler..

evet evlilikte maddiyat ölcüm; kadinin calismama luksunun olabilecek kadar eve para girmesi.. calisirsin calismazsin, calisamazsin o senin tercihin olmali..

ailenizden alistiginiz standartlar duserse askindan öldügünüz erkekle dahi evlenseniz mutsuz olmaya baslarsiniz.

Evet bende o yüzden tekrar güvenliğe girmesini istememiştim hatta son zamanlarda da virüs nedeniyle çalışmasını istemedim ama rahat güvenlik işleri de vardı az insanla muhattap olacağı türden bir de 7 aydır çalışmıyor benim için de zor oluyor
Onun icin de zordur emin olun. Kimse evde oturmak istemez.

Evet maddiyat önemli gerçekten. Sevgi birlikte iyi vakit geçirmek, anlaşmak vs yeterli değil. Istediğin biseyi alamadığında veya kit kanaat hesap yaparak gecindiginde bu seni yıpratacak ve acabalarla dolacaksin inan buna.Bir de aşkın yaşı yok okey ama erkekler geç olgunlaşıyor o konuyu gözden geçir derim ve bi 5 6 sene sonra o da sıkıntı olabilir .
Geç olgunlaşması şimdiden problem olmaya başladı bile başka işim yokmuş gibi bütün gün onunla görüntülü konuşmamı istiyor çok bunalıyorum böyle şeylerden hoşlanmadığımı da biliyor baştan söylemiştim artık o kadar uzun konuşmuyorum bi bahane bulup kapatıyorum bazen de yaptığı espriler hareketler sıkıyor son günlerde soğuk ve mesafeli davranıyorum yavaş yavaş bitiricem galiba

Geç olgunlaşması şimdiden problem olmaya başladı bile başka işim yokmuş gibi bütün gün onunla görüntülü konuşmamı istiyor çok bunalıyorum böyle şeylerden hoşlanmadığımı da biliyor baştan söylemiştim artık o kadar uzun konuşmuyorum bi bahane bulup kapatıyorum bazen de yaptığı espriler hareketler sıkıyor son günlerde soğuk ve mesafeli davranıyorum yavaş yavaş bitiricem galiba
Anlık sevinçler için bi ömür heba edilmez . Doğruyu görmenize ve bitirmeye başlamanıza sevindim hayırlısı olsun🙏

Tembel birimi ?tembel biri ise isterse aileden zengin olsun göze batar.
Çalışkan biri ise evlilikte maddiyat zorluğu olsa bile göze Batmaz. Eğer çalışkan ise çabalıyor ise altını çizerek belirtmek isterim.
Ama yapinizi daha iyi bilirsiniz belki siz kaldiramayacak birisiniz. O yuzden ayıp değil yani kendinizi bilip adımlar atmak iki taraf içinde hayırlısı olandır.

Erkek kadın arasında yaş farkı olabilir. Ama belli yaştan sonra diye düşünüyorum. .25 yaş erkekte toy bi yaş bu daha büyük sorun

Tembel birimi ?tembel biri ise isterse aileden zengin olsun göze batar.
Çalışkan biri ise evlilikte maddiyat zorluğu olsa bile göze Batmaz. Eğer çalışkan ise çabalıyor ise altını çizerek belirtmek isterim.
Ama yapinizi daha iyi bilirsiniz belki siz kaldiramayacak birisiniz. O yuzden ayıp değil yani kendinizi bilip adımlar atmak iki taraf içinde hayırlısı olandır.

Erkek kadın arasında yaş farkı olabilir. Ama belli yaştan sonra diye düşünüyorum. .25 yaş erkekte toy bi yaş bu daha büyük sorun
Tembel mi çok iyi tanımıyorum sadece biraz daha beklemek istiyor güvenlik dışında birşey çıkmazsa güvenliğe geri dönecekmiş ama ne kadar sürecek bilmiyorum

Evlilikte maddiyat önemli de sizin adayda maddiyat az veya çok değil. Hiç yok. Belli ki olsa da ailesine ona buna yaşamaya ölmemeye ancak yetecek.
Evet maddiyat hiç yokmuş evlerine gittiğimde anladım 🙁Kıyafetleri de hep eski bazıları delik ve yırtık hep aynı şeyleri giyiyor üstüne başına birşey almak yerine internetten boya fırça falan alıyor

A Ally böyle durumlarda karar verirken olumlu olumsuz tüm durumları -faktorleri bir arada degerlendirmekten yanayım ben.paylasimlarindan bu adamın sana olan yoğun ilgisinin ve ailesine hemen senden bahsetmesinin seni,senin adama olan hislerinden daha fazla etkilediğini görüyorum. Sen genç bir kadinsin ama adam gerçekten henüz çok genç ve hayatınızın aynı dönemini yaşamıyorsunuz...sen yetişkinin de o daha tam yetişkin olmamış gibi düşün .Nitekim adam mesleki açıdan kendini tanımaya,başka ne iş yapabilirimleri araştırmaya zaman vermiş..onun yaşı için belki normal birşey ama bu süreç senin canını sıkıyor. Amaç sadece bir birliktelik yürütmek olsa neyse diyeceğim ama senin evlilik beklentin var. Uzun vadede bu ilişki seni yorar

Son düzenleme:
Su an sana olan ilgisi, iki ayda ailesiyle tanistirmadi seni etkilemis olabilir. Ancak adam su an issiz, yapacak badka birseyi olmadigindan sana yogunlasmis olabilir. Bu da hosuna gitmis olabilir. Gercekte bir ise girdiginde ayni ilgi devam edecek mi, ki sevgili iken gordugumuz o ilgiyi evli iken gormuyoruz cogumuz. Rutine biniyor. Zaten evlilik basli basina bir sorumluluk. Maddi sorununuz olursa o yukun altindan kalkamayabilirsin. Bir de erkekler gec olgunlasiyorlar. Yas farki da onemli.

Merhaba arkadaşlar,şuan yaşadığım ilişkiyle ilgili kafamda çok soru işareti var işin içinden çıkamıyorum sizden fikir almak istedim🙂Şöyleki daha çok yeni yaklaşık iki aylık bir ilişki önceden benim çalıştığım yerde çalışıyordu birbirimizden hoşlanıyorduk ama çok muhabbetimiz yoktu sonra instagramdan yazdı bi kahve içelim diye bende gideyim ne olacak ki diye düşündüm ama o gün sevgili olduk o 25 yaşında ben 32 yaşındayım ilk başta şüpheli yaklaşıyordum o da bana ciddi olduğunu söylüyordu hatta ailesiyle de tanıştırdı.Sempatik iyi niyetli ve temiz kalpli biri ama sorun şu ki maddi durumları kötü kendisi de şuan çalışmıyor aylardır. Daha önce güvenlik görevlisiydi müşteriyle tartışma yaşadı ağır dayak yedi firma da arkasında durmadığı için işten ayrıldı güvenlik dışında iş bakıyor olmazsa geri güvenliğe dönecek benimse ailemin durumu ona göre çok iyi bu yüzden onla dışarı çıktığımda zorlanıyorum bi keresinde acıktın mı hot dog yiyelim dedi ben istemedim o yedi bazen de iş çıkışlarında falan buluşuyoruz çay içiyoruz sadece sizce ne yapmalıyım işe girmesini para biriktirmesini beklemeli miyim yoksa gördüğümden aşağısını görünce mutsuz mu olurum?Not:ben zaten zor bir durumdayım bazı şeyler çok hızlı gelişti o yüzden yargılama değilde yardımcı olmak amacında olanlar yazsın lütfen teşekkürler...
Maddiyat evlılıkte çok onemlı.Gördugunuzden aşagısını gordugunuzde çok mutsuz olursunuz.

Maddiyat önemlidir Ama yaş farkı da önemlidir... ilişkiniz pek gelecek vadetmiyor bence.

Merhaba arkadaşlar,şuan yaşadığım ilişkiyle ilgili kafamda çok soru işareti var işin içinden çıkamıyorum sizden fikir almak istedim🙂Şöyleki daha çok yeni yaklaşık iki aylık bir ilişki önceden benim çalıştığım yerde çalışıyordu birbirimizden hoşlanıyorduk ama çok muhabbetimiz yoktu sonra instagramdan yazdı bi kahve içelim diye bende gideyim ne olacak ki diye düşündüm ama o gün sevgili olduk o 25 yaşında ben 32 yaşındayım ilk başta şüpheli yaklaşıyordum o da bana ciddi olduğunu söylüyordu hatta ailesiyle de tanıştırdı.Sempatik iyi niyetli ve temiz kalpli biri ama sorun şu ki maddi durumları kötü kendisi de şuan çalışmıyor aylardır. Daha önce güvenlik görevlisiydi müşteriyle tartışma yaşadı ağır dayak yedi firma da arkasında durmadığı için işten ayrıldı güvenlik dışında iş bakıyor olmazsa geri güvenliğe dönecek benimse ailemin durumu ona göre çok iyi bu yüzden onla dışarı çıktığımda zorlanıyorum bi keresinde acıktın mı hot dog yiyelim dedi ben istemedim o yedi bazen de iş çıkışlarında falan buluşuyoruz çay içiyoruz sadece sizce ne yapmalıyım işe girmesini para biriktirmesini beklemeli miyim yoksa gördüğümden aşağısını görünce mutsuz mu olurum?Not:ben zaten zor bir durumdayım bazı şeyler çok hızlı gelişti o yüzden yargılama değilde yardımcı olmak amacında olanlar yazsın lütfen teşekkürler...
Önce yaş farkından çekersiniz çünkü cidden erkekler gec olgunlasiyor.Ben 25 esim 30 yaşında keske daha büyük olsaydı diyorum.Erkek için sorun olmayabilir ama kadin icim buyuk sorun bence devamli cocuk gibi idare etmek yinede siz bilirsiniz.He birde olgun gözüküyordur agir baslidir filan ama evlenince çıkıyor hersey ortaya:)
Maddiyata gelince çok önemli heleki rahat bir hayattinis varsa.Baslarda idare edersiniz sonra artik bunalırsınız idare etmekten.Para skintisina düşünce gerilirsiniz tartisirsiniz.Sonra durumumu bile bile evlendin evlenmeseydin der bosanmayincada bu boyle surer gider🤷🏻‍♀️

Evlenmeden önce para önemli değil aşk önemli derdim ama evlendikten sonra anladım maddiyat çok önemli tahmin edemeyeceğiniz kadar çok hem de

Önce yaş farkından çekersiniz çünkü cidden erkekler gec olgunlasiyor.Ben 25 esim 30 yaşında keske daha büyük olsaydı diyorum.Erkek için sorun olmayabilir ama kadin icim buyuk sorun bence devamli cocuk gibi idare etmek yinede siz bilirsiniz.He birde olgun gözüküyordur agir baslidir filan ama evlenince çıkıyor hersey ortaya:)
Maddiyata gelince çok önemli heleki rahat bir hayattinis varsa.Baslarda idare edersiniz sonra artik bunalırsınız idare etmekten.Para skintisina düşünce gerilirsiniz tartisirsiniz.Sonra durumumu bile bile evlendin evlenmeseydin der bosanmayincada bu boyle surer gider🤷🏻‍♀️
Evet bazı konularda olgun düşünemiyor o yüzden belki de bu kadar aceleci😊 Maddiyata gelince ilk günden beri sıkıntı yaşıyorum şimdiden çok zor idare etmek bu yüzden dışarda görüşmek bile istemiyorum çoğu zaman

Evet bazı konularda olgun düşünemiyor o yüzden belki de bu kadar aceleci😊 Maddiyata gelince ilk günden beri sıkıntı yaşıyorum şimdiden çok zor idare etmek bu yüzden dışarda görüşmek bile istemiyorum çoğu zaman
iste bunu butun hayatiniz boyunca yasama ihtimal var bence yol yakinken vazgecmek en iyisi.🤗

Back
X