- 25 Eylül 2011
- 7.567
- 11.484
- 498
Çözümü milli piyango ya da sihirli değnekTeşekkürler yorumlarınız için.
Bazıları memnun değilseniz tasının demiş. Şimdi taşınmaya kalksam en az 2 3 bin masraf. Bir de eşya kolilemek vs zor iş. Ayrica ayda 400 500 falzadan veremem.
haklisiniz insan iki goz oda da olsa kendi evi olsun, kiraydi, ev sahibiydi ugrasmasin istiyor. bu devirde en buyuk luks ve zenginlik basini sokacak bir kendine ait evin olmasi. gerisi bir sekilde halloluyor ama ana gider kira. kafaya takmayin kendinizi hasta edersiniz ancak. boyle dusunmediginizi cocuk olmadan evin onemli oldugunu isleyin esinize yavas yavas. sizin gibi dusunmesine ikna edin. memursunuz iki maasla yaparsiniz insallah.Merhabalar. Evliyim. Evlenmeden önce böyle düşünmuyirdum ama benim için maddiyat önemliymiş. Kiradayiz giriş katta oturuyorum.
Biraz da küçük bir ev. Beğenmiyorum evi.
Yakınlarımizda da yeni apartmanlar yapılıyor. Bakıyorum özeniyorum bi evimiz olsaydı diye.
İki memuruz ailesi istedi diye salak gibi masraflı düğün yaptık. Bir kuruşluk katkıları olmadı.
Yıllardır yok yere çalışıyorum. Eşimin ev alma gibi bir derdi yok. Olmasa da olur diyor. Ama ben kirada oturmayı sevmiyorum. Evde hiç bsy yapamıyorsun. Ev nasılsa olanla yetiniyorsun.
Haline şükret millet kirasını ödeyemiyor diyecekler yazmasın lütfen. Elbette öyle insanlar olduğunu biliyorum. Konum onlardan bağımsız
Borç bitti demişsiniz. İki kişi en düşük memur maaşı toplamda 7.000 almanız gerekir. Neden fazladan 500 tl veremiyorsunuz. Fazladan 500 tl veremeyecek bir insan olarak neden ev projelerine bakıp bakıp iç çekiyorsunuz?Teşekkürler yorumlarınız için.
Bazıları memnun değilseniz tasının demiş. Şimdi taşınmaya kalksam en az 2 3 bin masraf. Bir de eşya kolilemek vs zor iş. Ayrica ayda 400 500 falzadan veremem.
Belliki esinizde ailesine cekmis. Milletin seyiyle gerdege girilmez. O kadar sinir oluyorumki millete hava atacaklar diye dugun yapanlara. Benim basima geldi o yuzden soyluyorum sandimki salonun parasini pnlar odeyecek hala sonuna kadar diyormki bu kadar buyuk salona gerek yok sizin cok cevreniz yok kucuk salon tutalim dedim meger bizim tarafa guvenmislerde tutmuslar. 20 bin taki paramdan sadece salona verdi esim. Salaklik ettim evlendigim gun bosamalaiydimda iste. Madem memursunuz hic esinizi takmayin belliki bugun bulup yiyenlerden. Siz kenarda ondan gizli paranizi altininizi bitiktirin ben akillandim o kadar elimdekiler gittiki simdi gizli sakli kenarda tutuyorumMerhabalar. Evliyim. Evlenmeden önce böyle düşünmuyirdum ama benim için maddiyat önemliymiş. Kiradayiz giriş katta oturuyorum.
Yakınlarımizda da yeni apartmanlar yapılıyor. Bakıyorum özeniyorum bi evimiz olsaydı diye.
İki memuruz ailesi istedi diye salak gibi masraflı düğün yaptık. Bir kuruşluk katkıları olmadı.
Yıllardır yok yere çalışıyorum. Eşimin ev alma gibi bir derdi yok. Olmasa da olur diyor. Ama ben kirada oturmayı sevmiyorum. Evde hiç bsy yapamıyorsun. Ev nasılsa olanla yetiniyorsun.
Haline şükret millet kirasını ödeyemiyor diyecekler yazmasın lütfen. Elbette öyle insanlar olduğunu biliyorum. Konum onlardan bağımsız
Yok ben evi seviyorum semti de. Yalnız devamlı daha güzelleri yapılırken parayı tek bir eve bağlamak mantıksız. Bir de karantinada olduğumuz için müstakil evler çok çekici gelmeye başladı. İki ağaç arası bir hamak çocuk için küçük bir bahçe olsa ne güzel olurduBizde 1.5 sene sonra ev aldık Allah'a şükür tabiki ama gelin görün ki mutsuzumsevmediğim bir semtte alışamadım Allah hayırlısını versin herşeyin
Eşinizi ikna edin çünkü kendinize ait bir ev gibisi yok kira zorunluluk değilse havaya atılan para gibi gelir bana oysa ö para ile taksit ödenir haklısınızMerhabalar. Evliyim. Evlenmeden önce böyle düşünmuyirdum ama benim için maddiyat önemliymiş. Kiradayiz giriş katta oturuyorum.
Teşekkürler yorumlarınız için.
Bazen o anki sinirle yazınca yazım hataları aklımıza gelmio .Zira burada anlaşılöak dert paylaşmak için yazıyoruz.Türk dil kurumuna komposizyon göndermiyoruz.Okuyup memur olmuşsunuz 'mafoluyor' nedir Allah aşkına
Bunu günlük hayatında kullandığı gibi yazdığını görebiliyorum malesef. Yani sizinki gibi yazım hatalarından kaynaklı değilBazen o anki sinirle yazınca yazım hataları aklımıza gelmio .Zira burada anlaşılöak dert paylaşmak için yazıyoruz.Türk dil kurumuna komposizyon göndermiyoruz.
Ben okudugumun farkındayım. Seni muhattap aldığımi da hatırlamıyorum. Fikrimi istediğim gibi ifade edebilirimEşide kendide memur farkındasınız değil mi ? Bir maaş yense ikinci ile kredi ödenir. Asgari ücretle geçinen çocuklu aileler ne yapsın ?
270 değilde 170lik eve baksanız ? Neden hep yüksekler tercih edilir ki ? Zamanla da 270liği alırsınız
Ben okudugumun farkındayım. Seni muhattap aldığımi da hatırlamıyorum. Fikrimi istediğim gibi ifade edebilirim
Ben nerde oturdugunuzu merak ettim. Tasinmak 8 bine kadar tutar . Nakliyat, depozit, ev boyasi....hatta depozit fazlaysa daha da fazla olur masraf. 2-3 bin coook eskilerde kaldi.Teşekkürler yorumlarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?