İki memuruz ailesi istedi diye salak gibi masraflı düğün yaptık.
Tayinle geldik bulunduğumuz şehre ev bulamadık.Madem iki memursunuz biriniz ev gecindirsin öbürü kredi cekersiniz ev alirsinz onu ödersiniz bu işler böyle yürür. Kira ödeyerek bi birikim yapamazsiniz ilerde coluk çocuk olacak hayat zor. Niye evlenirken o evi sectiniz ki acaba
Şu an borcumuz yok. O an öyle düşünemedimOlay bu.
Yapmasaydınız?
Ayrıca yıllardır yok yere çalışmıyorsunuz, istemediğiniz şeye "hayır" demediğiniz için çalışıyorsunuz.
Borcunuz bitince alırsınız ne diyeyim.
Eşinizin eline bakmiyorsunuz sonuçta madem öyle guzel bir ev bulursunuz ustelersiniz lafininiz gecirirsiniz evi değiştirirsiniz. Susup oturursaniz zaten adam hayir derTayinle geldik bulunduğumuz şehre ev bulamadık.
Yine kirada olacağımız için taşınmakla uğraşmam eşyalarım mafoluyor.Eşinizin eline bakmiyorsunuz sonuçta madem öyle guzel bir ev bulursunuz ustelersiniz lafininiz gecirirsiniz evi değiştirirsiniz. Susup oturursaniz zaten adam hayir der
Çevrede güzel evler se var ama 400 500 daha fazla. Bir de taşınmak çok zor uğraşmak istemiyorumGuzel bır ev bulup tasının.
Çevrede güzel evler se var ama 400 500 daha fazla. Bir de taşınmak çok zor uğraşmak istemiyorum
Yercekımsız ortamda cılek yiyim ama agzıma muz tadı gelsin gıbı bisey istiyorsun suan farkında mısın, borc odedıgın ıcın ev alamazsın zaten kocan yanasmıyormus.Çevrede güzel evler se var ama 400 500 daha fazla. Bir de taşınmak çok zor uğraşmak istemiyorum
Hata 1ailesi istedi diye
Hata 2masraflı düğün yaptık.
Çevrede güzel evler se var ama 400 500 daha fazla. Bir de taşınmak çok zor uğraşmak istemiyorum
Bunu bende anlamiyorum, evı zar zor oderken hayat kacıp gıdıyor yıllar geciyor.Herkes ev sahibi olmak zorunda degil ki. Gezin tozun esinizle ne guzel mis gibi hayat yasayin. Ev borcuna girilince senelerce yokluk cekeceksiniz deger mi en genc guzel oldugunuz zamanlara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?