- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
şimdi anladim :) başlık ve içerik çelişiyor haklısın :)demek istediğim tam da bu. yarın evlenmiyorsunki neden evlilikte aşkmı mantıkmı diye düşünüyorsun? zamana bırak..
bazı üyeler aşık olduğu biri olduğu halde mantığına uyan kişiyle beraber olup buraya konu açıyorlar. ne güzel diyorum snein böyle bir sorunun yok.
uyanmadan yazdıysam demek kibuda cok atarlı cıktı ha
sabah sabah
git yüzünü elini yıka.uyanmadan yazdıysam demek ki
git yüzünü elini yıka.
yoksa birinin elinde kalcan sabah sabah
merhaba kızlar,4 aydır görüştüğüm biri var. evlilik için tabi ki çok erken bu yüzden birbirimiz tanıma sürecindeyiz. benimle niyetinin ciddi olduğunu çok değer verdiğin biliyorum ama benim hislerim onunki kadar yoğun değil. birlikteyken çok güzel zaman geçiriyoruz eğleniyoruz anlaşabiliyoruz. evlilik için bu yeterli mi ?
bu cümlenizi okuyunca aklıma biri geldi.seni çok seviyorum birlikte olmak istiyorum ama bak evlilik düşünmüyorum demişti.zaten görüşmek istediğim biri değildi hemen yol vermiştim.ama o niyette insanlar varBir kere kimse zaman geçirmek için birlikte olmaz normalde.
Ama “evlilik, niyet ciddiliği” denen kavramlar ilişkiye başladıktan sonra belli olur.
Bu hayallerle yola çıkarsan sonrasında çok üzülürsün.
Bence sen psikolojisinin sağlıklı olduğunu düşündüğün biriyle ilişki yaşarsın nereye giderse..
Ama “eğlenmek” ya da zaman geçirmek yeterli değildir.
Helal olsun açık yürekli biriymiş.bu cümlenizi okuyunca aklıma biri geldi.seni çok seviyorum birlikte olmak istiyorum ama bak evlilik düşünmüyorum demişti.zaten görüşmek istediğim biri değildi hemen yol vermiştim.ama o niyette insanlar var
çok aşık olmadığın biriyle evlenme bence ya mantıkda olsun aşk da olsun bulamazsanda hiç evlenme , şahsen ben aşık olmadıım adamla sırf mantıgıma uyuyo benimle ilgileniyo diye aynı yatağa yatamam , aşık olmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?