- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
Calcii muhtesem sülümanımız mı oluyor bu beymerhaba kızlar,4 aydır görüştüğüm biri var. evlilik için tabi ki çok erken bu yüzden birbirimiz tanıma sürecindeyiz. benimle niyetinin ciddi olduğunu çok değer verdiğin biliyorum ama benim hislerim onunki kadar yoğun değil. birlikteyken çok güzel zaman geçiriyoruz eğleniyoruz anlaşabiliyoruz. evlilik için bu yeterli mi ?
Profili acık bulunca dalınıyor mu böyleCalcii muhtesem sülümanımız mı oluyor bu bey
Malesef oluyor böyle. Esinle alakali neden böyle yorumlar aliyorsun sürekli bunu anlamadimProfili acık bulunca dalınıyor mu böyle
Neden sildin yasak silmek.
Gece gece eğlence arayışiniz banlamaniza sebep olacak, ne acı.
Neden boyle bisey yapma gereği duydunuz ki siz simdi?
Çocuğum var 3 yaşında evliyimAşkla başlarsın, mantıkla karar verirsin ve evlilikle bitirirsin olayı
Whattt ??? İkinciyi mi istiyorsun ? Ben hiç birsey anlamadımÇocuğum var 3 yaşında evliyim
Konu 2014 yavrumWhattt ??? İkinciyi mi istiyorsun ? Ben hiç birsey anlamadım
Yazdığınız konuların tarihlerine hic mi dikkat etmiyorsunuz ya cok şaşırıyorum bazen :) 2. Bebek istedigini nerden çıkarttınız konu sahibinin?Whattt ??? İkinciyi mi istiyorsun ? Ben hiç birsey anlamadım
Hadi yaKonu 2014 yavrum
Kusura bakmayın bakmıyorum konu tarihine , ayrıca konu sahibi gülüp geçerken siz neden böyle tepki veriyorsunuz bende onu anlamadım ???Yazdığınız konuların tarihlerine hic mi dikkat etmiyorsunuz ya cok şaşırıyorum bazen :) 2. Bebek istedigini nerden çıkarttınız konu sahibinin?
Uyenin biri bence saygısızlık yaparak bi konuyu kasten hortlattı bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?