Evlilikte Mantikmi Askmi?

Evlilikte Mantikmi Askmi?

• MANTIK

OY: 17 47,2%
  • ASK

OY: 19 52,8%

• Ankete Katılan
    36
İlk önce aşık olursun sonra denersin mantığına da yatıyosa anlaşabilyosan evlenirsin . Ama olmayacak birşeyse göz göre görede sadece aşk kurtarmaz ki evlenmeden önce çiftler birbirlerine zaman tanımalılar bu zamandada bence anlaşılr . bu zamanda en az 1 yıl bence . İnsanlar aşık oluyolar 2 3 ayda evleniyolar sonra hüsran .

Aşk tutku devam eden bi duygu değil.mantiksa her daim var.aşik olduğun adam mantikli biriyse aşk yoğun sevgiye dönüyor.mantiksiz tercih yaptigini dusundugun adam git gide yanlis tercihe dönüşeceği için aşk bitiyor.
Yani uzatmadan bende mantikli aşk diyorum...

İkisi de olmalı, biri eksik oldu mu mutlaka bir arıza çıkıyor. Ayrıca 4/4'lük aramayın arkadaşlar öyle bir şey yok, siz 4/4'lük müsünüz ki ? Değilsiniz herkesin kusuru vardır. Ha çok seversin katlanırsın, fedakarlık yaparsın, anlaşırsınız bir şekilde. Ben çok mutlu olacağım, hayatımın aşkı olacak, her şey çok güzel olacak diye düşünmeyin, üzülürsünüz...

Allah aşkına kaçınız pembe panjurlu ev görüyorsunuz sokakta ?

Evli falan değilim ama bu sorunun cevabı çok belli.
Her ikisi de.Aradaki dengeyi kurmak gerekiyor.İnsan sadece mantığına bağlı kalıp,duygusuz sevgisiz biri olarak yaşamamalı.Ama sadece duygularına bağlı kalıp kendini mutsuz edecek kararlar da almamalıdır.

Hangisine ihtiyacın varsa o.
Bu insandan insana değişir. Ben aşk odaklı bir insanım, ben önce aşk dersem benim yazdığıma göre hayatını şekillendirecek misin ki? Bu sorunun cevabı insandan insana değişir dediğim gibi herkesin öncelikleri görüşleri deneyimleri farklı.

Sahsi fikrim;
Ben bi kez ask evliligi yaptim deliler gibi sevdim ugruna herseyi feda ettim ama karsiligini goremedim belki cahillikti belkide ask gozumu kor etmisti dedim
Bi ask iliskisi daha yasadim cok sevdim karsiligini yine goremedim amanu sefer cahil deyildim tecrubem vardi ayaklarimin uzerinde durabiliyodum kimseye muhtac degildim bu olsa olsa asktan gozu kor olmaktir
Artik akillandim asik olmak degilde mantigin konustugu bi evliligim olsun dedim burada bi cok kisinin dedigi gibi mantik olacak ama elektrik olacakti
Kapimi caldi kesinlikle karsimdaki asktan kor olmus (bunu gorebiliyorum ayni benim onceki hallerimi sergiliyo) elektrik miydi bilmiyorum ama heyecan vardi bilakis rahattim onunla konusurken
Suanki durum biraz maddi problemleri var ben yine yaninda oluyorum ona yol gosteriyorum ama eski heycanim hevesim kalmadi gibi bu anketi buyuzden actim
Sonuclara bakilirsa cogu kisi ikiside demis bende mantik var ama ask varmi bilmiyorum bunu anlamakta zorlaniyorum
Resmen acaba ben asikmiyim seviyomuyul diyorum
Herkese cok tesekkur ederim cvplariniz icin

Back
X