Evlenmedik henüz ama inşAllah bu sene istemeye gelmek istiyorAilen sorun ediyorsa sorun olur. Eşin bunu hissettikçe huzursuz olursunuz
Evet ben de evlendikten sonrası için söylüyorumEvlenmedik henüz ama inşAllah bu sene istemeye gelmek istiyor
Yok haklısınız İnan'ın.Annem onaylasa diğer insanların dediklerine kulak tıkayabilirim.Ama istemiyor Ve ciddi olmadığımı şaka yaptığımı düşünüyor.E seviyorum onu elim kolum bağlı İnan'ınEskiden sevgi, aşk her seyi çözer derdim ama acı şekilde ogrendim oyle olmadigini..
Denklik cok cok onemli..
Hukuk ile 2 yıllık herhangi bir bolumu yan yana dusunemem sahsen, bir de hukukcu olan kadin ise hic dusunemem.. Kimseyi aşağılamak değil bu.. Adamin ilerde kompleks yapma ihtimali yüksek..
Haklısınız sorun olabilir tüm hayatı etkileyecek bir durum ÇünküEvet ben de evlendikten sonrası için söylüyorum
Denklik olmazsa, isin icine kompleksler ve huzursuzluklar girerse sevgi mevgi kalmaz..Yok haklısınız İnan'ın.Annem onaylasa diğer insanların dediklerine kulak tıkayabilirim.Ama istemiyor Ve ciddi olmadığımı şaka yaptığımı düşünüyor.E seviyorum onu elim kolum bağlı İnan'ın
İnan'ın küçük görmek Yada azımsamak niyetiyle yazmadım bu konuyu.Benim dert etmediğim şeyi etrafımdakiler benden çok dert ediyor Ve bu beni yoruyor artık.Azimli biri polis olmayı çok istiyor olmazsa nolacak bilmiyorum tabiBence onemli olan partnerin kendini gelistirmesi ve ozguvenli olmasi ve saglikli ozguveni olmasi gerekiyor.
Kimi insan okumuyor ama okuyan insandan bilgili ve maasi yuksek oluyor.
Tabi issiz biriyle problem olabilir fakat is bulmada azimli caliskan ve destek olucam derseniz de olur.
Çok haklısınız dediğim gibi Benin için karakter önemli olan mesleklerin hiçbir önemi Yok lakin ailem çok sorun yapar.Ailemi nasıl ikna ederim hiç bilmiyorum.Sevdiğim insan her işte çalışır Çalışkan biridir boş durmaz anne ve babasını küçük yaşta kaybettiğinden ötürü.Kadının savcı, erkeğin lise mezunu olduğu bir evlilik biliyorum.
Yine kadının doktor, erkeğin telefon bayisi olduğu bir evlilik de.
Bunun gibi nice bildiğim evlilikler var.
Fakat erkeğin mühendis, kadının da keza kendine denk olduğu ve bir halta benzemeyen evlilikler de.
Erkek, adam olmayı başarabilmişse değil meslek, limon satsa sorun olmaz o yuvada.
Çok donanımlı, maddi olarak fazlaca yüksek, kültürel anlamda ise adeta bir kitap gibi erkekle evlenip, mutsuz olduğunuzda ya da size hakaretler ettiğinde veyahut aldatırsa ailenizin ne yapacağını sorun.Çok haklısınız dediğim gibi Benin için karakter önemli olan mesleklerin hiçbir önemi Yok lakin ailem çok sorun yapar.Ailemi nasıl ikna ederim hiç bilmiyorum.Sevdiğim insan her işte çalışır Çalışkan biridir boş durmaz anne ve babasını küçük yaşta kaybettiğinden ötürü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?