Kadınlar hep baskalarının kocası yaşamı kötü olsunlar istemezler hanımefendi. Sizin içiniz pis bence, kötüsünüz.Yürümez o evlilik.Ne onun aklından çıkacak ne senin!Verilen örneklerde hep afaki.Tanıdığımın tanıdığı,dış kapının mandalının düğmesi.Biri çıksın da ben böyle mutlu oldum desin.Bu ne insalığınla ilgili ne ahlakınla.Bu insan doğasının hele bir de kadın doğasının gerçekliği ile ilgili.Kadınlar hep başkalarının kocası kötü olsun isterler bu arada.İyi bir işi kaliteli bir yaşamı olsun istemezler başka bir kadının.Çevrenizden size aa olsun canım insan olsun yeter naraları yükselecek.Yemeyin!!
Sizin kadinlar hakkindaki gorüşünüz inanin verilen örneklerden daha afaki,erkegin kompleksi sorun yaratabilir deseniz anlarim ama kadın kompleksli yaratik fikriniz cok acimasiz...Yürümez o evlilik.Ne onun aklından çıkacak ne senin!Verilen örneklerde hep afaki.Tanıdığımın tanıdığı,dış kapının mandalının düğmesi.Biri çıksın da ben böyle mutlu oldum desin.Bu ne insalığınla ilgili ne ahlakınla.Bu insan doğasının hele bir de kadın doğasının gerçekliği ile ilgili.Kadınlar hep başkalarının kocası kötü olsun isterler bu arada.İyi bir işi kaliteli bir yaşamı olsun istemezler başka bir kadının.Çevrenizden size aa olsun canım insan olsun yeter naraları yükselecek.Yemeyin!!
Senin de ağzın pis!Sen benden daha da kötüsün.Ayrıca hiç tanımadığı bir hemcinsine pissin kötüsün diyebilecek karakterde bir kadın tam da benin anlattığım kadın profilidir.Sen bütün gün oturup şunun kocası karısına bunu almış,bunun kocasının maaşına zam yapılmış diye bunalımlara giriyorsundur.Klavye başından bana ahlak kumkumalığı yapma.Git ötede tatmin et zavallı egonu.Kadınlar hep baskalarının kocası yaşamı kötü olsunlar istemezler hanımefendi. Sizin içiniz pis bence, kötüsünüz.
Esimin kuzeni kız avukat,cocuk ücretli öğretmen atanamamıs bir yandan da kuyumcuda cırak gibi calısıyor. İkisi gayet mutlu ama kızın ailesi cocugu sürekli kücümsüyor sırf kızları avukat diye yani maddi denksizlik bir durum da yok sırf meslekten. Siz de iyi ölcüp tartın kendinizi ailenizi kimseyi sonradan ezmeyin ezdirmeyinArkadaşlar öncelikle soruyu yanlış anlamayın lütfen kesinlikle bir kibir Yada böbürlenme amacıyla sormuyorum gerçekten yorumlarınıza çok ihtiyacım var.Size söylemiştim 3 yıllık bir sevdiğim var.Bu yıl son senem inşAllah okul bitiyor.Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim Allah nasip ederse hakimlik sınavlarına hazırlanmak istiyorum.Sevdiğim 2 yıllık bölüm mezunu Ancak iş Yok dgsyi denedi olmadı ve polisliği çok istiyor Ancak onun içinde KPSS'den 70 üstü alması gerek 1 ay sonra sınava girecek dua edin lütfen oda olmazda nasip tabi ama napalım bilmiyoruz .Ailesi Yok çocuğun kendi ayaklarının üzerinde duruyor şuan markette çalışıp kız Ve erkek kardeşine bakıyor. Annem durumu biliyor Ve onaylamıyor ben izin vermem diyor.Çok yüksek bir eş adayı istiyor.Sevdiğim insan çok değer verir bana dinine de düşkündür hamdolsun.Ama etrafımda ki herkes ileride çok büyük sorun olur.Sen hakim o işsiz Yada normal bir meslekte olursa çok problem yaşarsınız diyorlar.Açıkçası benim için mesleğin önemi Yok insanlık,ahlak önemli.Annem sorun yapıyor Ve babamda sorun yapar.Ben napmalıyım?Bana yardımcı olur musunuz sevgili kk ailem
‘Kompleksli yaratık’ sizin tanımlamanız.Ben böyle ucuz tanımlar kullanmam.Bu sitede yazılan her derdin arkasında bir hemcinsimiz oturuyor.Biraz daha derine inip düşündüğünüzde bana hak vereceksiniz.Sizin kadinlar hakkindaki gorüşünüz inanin verilen örneklerden daha afaki,erkegin kompleksi sorun yaratabilir deseniz anlarim ama kadın kompleksli yaratik fikriniz cok acimasiz...
Kimin kocasi zam almis, kimin kocasi hangi pahali hediyeyi almis baslikli siteler varda haberimiz mi yok,genellediginiz kadinlar kompleksli oluyor farkindaysaniz size gore tabi!keske ucuz tanimlama yapsaniz daha az yaralayici olurdu....Kadinlara bakis aciniz bir kadin olarak cidden sıkıntılı ne bu tip bir kadinim ne de bu tip kadinlarla hic karsilasmadim nerede yasiyorsunuz?ya da acaba tanimladiginiz kadin profilimisiniz!‘Kompleksli yaratık’ sizin tanımlamanız.Ben böyle ucuz tanımlar kullanmam.Bu sitede yazılan her derdin arkasında bir hemcinsimiz oturuyor.Biraz daha derine inip düşündüğünüzde bana hak vereceksiniz.
Çok güzel yazmissiniz.Denklik önemli ama bu denkliği sadece diploma kurmuyor. Nice diplomalı kara cahiller olduğu gibi, iyi bir diploması olmayıp ama iyi bir işte tutunan, hayatını kazanan insanlar da mevcut. Bu öyle kesin bir yargıya bağlanabilecek bir konu değil, esnek bir konu bence. Denklik kısmı diplomadan çok, hayata bakış tarzında, aile yapılarında, kültürel birikimde, ahlaki değerlerde olmalı bence.
Eğer erkek ego savaşlarına girmeyecek bir adamsa, karısının ondan fazla kazanmasının ne zararı olabilir? Bunu iyi tahlil etmek lazım ama, çünkü ülkemiz erkeklerinin çoğu bu egoyla yetiştiriliyor. Kadında da erkek dediğin daha fazla kazanmalı, kadın bir adım geriden gelmeli şeklinde cinsiyetçi, ayrımcı bir kafa yapısı yoksa, herkes kendi ayakları üstünde durabiliyorsa, birbirini seven, anlayan iki insan gayet güzel ortak bir hayat kurabilirler bence.
Siz ev içinde yaşamasanız bile çevrenizdeki densizler sürekli bunu gündemde tutacak ve bu sizin evinize ve ilişkinize da yansıyacak. Bir süre sonra da adam karşınızda ezilecek. Bu ezikliği de türlü şekillerde çıkacak. Kimi zaman aldatma, kimi zaman şiddet, kimi zaman psikolojik şiddet. Gerçekler ne yazık ki bunlar.Arkadaşlar öncelikle soruyu yanlış anlamayın lütfen kesinlikle bir kibir Yada böbürlenme amacıyla sormuyorum gerçekten yorumlarınıza çok ihtiyacım var.Size söylemiştim 3 yıllık bir sevdiğim var.Bu yıl son senem inşAllah okul bitiyor.Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim Allah nasip ederse hakimlik sınavlarına hazırlanmak istiyorum.Sevdiğim 2 yıllık bölüm mezunu Ancak iş Yok dgsyi denedi olmadı ve polisliği çok istiyor Ancak onun içinde KPSS'den 70 üstü alması gerek 1 ay sonra sınava girecek dua edin lütfen oda olmazda nasip tabi ama napalım bilmiyoruz .Ailesi Yok çocuğun kendi ayaklarının üzerinde duruyor şuan markette çalışıp kız Ve erkek kardeşine bakıyor. Annem durumu biliyor Ve onaylamıyor ben izin vermem diyor.Çok yüksek bir eş adayı istiyor.Sevdiğim insan çok değer verir bana dinine de düşkündür hamdolsun.Ama etrafımda ki herkes ileride çok büyük sorun olur.Sen hakim o işsiz Yada normal bir meslekte olursa çok problem yaşarsınız diyorlar.Açıkçası benim için mesleğin önemi Yok insanlık,ahlak önemli.Annem sorun yapıyor Ve babamda sorun yapar.Ben napmalıyım?Bana yardımcı olur musunuz sevgili kk ailem
Neden bu kadar yaralandınız ki?Madem etrafınız pürü-pak keyfini sürün.Benim düşüncem bu yönde ve haklılığımın ispatı da bu sitenin ta kensisidir.Tanımadığınız bir kadın profili olduğumsa su götürmez bir gerçek:)Bilmiyorum anlatabildim mi?Kimin kocasi zam almis, kimin kocasi hangi pahali hediyeyi almis baslikli siteler varda haberimiz mi yok,genellediginiz kadinlar kompleksli oluyor farkindaysaniz size gore tabi!keske ucuz tanimlama yapsaniz daha az yaralayici olurdu....Kadinlara bakis aciniz bir kadin olarak cidden sıkıntılı ne bu tip bir kadinim ne de bu tip kadinlarla hic karsilasmadim nerede yasiyorsunuz?ya da acaba tanimladiginiz kadin profilimisiniz!
öncelikle, hakim olma ihtimaliniz var evet ama kesinmiş gibi konuşmuşsunuz.
sınavı kazan gerisi kolay diyen biri varsa çevrenizde bilemeyeceğim tabi..
acele etmeyin.. mezun olun, iş hayatına bir girin. sınavı kazanıp kazanamayacağınız bir belli olsun bakalım.
iyide her halükarda bu arkadaş işsiz kalmaz hakim olmazsa avukat olur ki avukatlar da paraya para demiyor uçurum yine fazla
Sorun yaşarsın! İleride sen de sorun yaparsın!Arkadaşlar öncelikle soruyu yanlış anlamayın lütfen kesinlikle bir kibir Yada böbürlenme amacıyla sormuyorum gerçekten yorumlarınıza çok ihtiyacım var.Size söylemiştim 3 yıllık bir sevdiğim var.Bu yıl son senem inşAllah okul bitiyor.Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim Allah nasip ederse hakimlik sınavlarına hazırlanmak istiyorum.Sevdiğim 2 yıllık bölüm mezunu Ancak iş Yok dgsyi denedi olmadı ve polisliği çok istiyor Ancak onun içinde KPSS'den 70 üstü alması gerek 1 ay sonra sınava girecek dua edin lütfen oda olmazda nasip tabi ama napalım bilmiyoruz .Ailesi Yok çocuğun kendi ayaklarının üzerinde duruyor şuan markette çalışıp kız Ve erkek kardeşine bakıyor. Annem durumu biliyor Ve onaylamıyor ben izin vermem diyor.Çok yüksek bir eş adayı istiyor.Sevdiğim insan çok değer verir bana dinine de düşkündür hamdolsun.Ama etrafımda ki herkes ileride çok büyük sorun olur.Sen hakim o işsiz Yada normal bir meslekte olursa çok problem yaşarsınız diyorlar.Açıkçası benim için mesleğin önemi Yok insanlık,ahlak önemli.Annem sorun yapıyor Ve babamda sorun yapar.Ben napmalıyım?Bana yardımcı olur musunuz sevgili kk ailem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?