Evlilikte meslek denksizliği sorun olur mu?

İlerde aileniz ve eşiniz arasında kalırsınız. Hem sevgilinizin daha büyük sorumlulukları var. Kardeşlerine bakıyorsa bence o da evliliği bir süre erteler. O çocuklara da yazık ailesi yokmuş neticede. Mutlu bir gelecek göremiyorum ben ki siz de bunu sorduğunuza göre şüpheleriniz var

Denklik onemli bende onemsiz derdim ama yok b sure sonra olay bambaska br hal alır

Güzel Türkçemiz'de "denksizlik" diye bir kelime yok. Evet Türkçe sondan eklemeli ve kelime türetmeye müsait bir dil ama yapmayın gözünüzü seveyim. Hukuk son sınıf öğrencisiyim diyorsunuz, ayıp olmuyor mu?
Bu noktadan hareketle diplomanızın pek bir ehemmiyeti olmadığını düşünüyor ve seviyorsanız, kafanız uyuyorsa evlenmenizi tavsiye ediyorum. Mutluluklar :)

Mesleği ne hangi bölümü okudu sevgiliniz okumayip kendini geliştiren meslegini geliştiren çok iyi seviyelere gelen maaşı yüksek insanlar tanıyorum bu bence tamamen kendini geliştirmekle ozguvenle ilgili eğer öyle olsa neden sorun olsun ki

Aileler genelde bir duruma “olmaz” diyorsa, o gerçekten “olmuyor”. Benim de uzun süreli bir ilişkim vardı, ikimiz de lisans mezunu olmamıza rağmen ailem gene de arada bazı farklar görüyordu ve onların gördüğü farklara ben zamanında “saçma” derken, zamanla ailemin dedikleri bir bir çıktı ve ben ailemin değil, kendi kararımla sonunda karşı tarafın yani sevgilimin yaptıkları yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. aileler bazı şeyleri görüp bildikleri için olmaz diyorlar. Arada bir takım farklar varsa erkek bunu kendine kompleks yapıyor ister istemez ve bu ilişkinin dinamiğini inanılmaz zedeliyor. Hele işe onun ailevi durumları da dahil olunca iyice her şey zorlaşıyor. Bir sürü kavga, ister istemez tarafların kırılması meydana geliyor. Bu yüzden sana da bir şeye karar vermeden önce 2 kere düşünmeni tavsiye ederim.

Bu soruyu bir yıl önce bana sorsalar olmaz bence diye cevap verirdim. Ancak şu an evlilikte bu tür farklılıkların sorun olma ihtimalini çok yüksek görüyorum. Daha önce buna benzer bir konu açtım zaten. İlişkilerde kadın, erkekten eğitim ve statü olarak daha yüksekse erkek bunu kompleks haline getiriyor. Muhakkak bir gün herhangi bir problem yaşandığında bunu su yüzüne çıkarıyorlar. Siz ister önemseyin ister önemsemeyin çoğu erkek karşısında statü olarak, eğitim olarak yüksek bir bayan olduğunda bunu içlerinde bir yerde kompleks olarak tutuyorlar. Gün yüzüne çıktığında da en çok hayal kırıklığına uğrayan siz oluyorsunuz.

Yapı denetim ve inşaat bölümünü okudu.

Aynı senin durumunda bir yakınım var, kız hakim ve teknisyen ile tüm aile istememesine rağmen evlendi....2 cocugu oldu... kocası mesleği ve eşinin mesleği kaynaklı kendini kötü hissediyir ve her ortamda eşini aşağılıyor...kadının 2 çocuğu var ve ayrılamıyor, ailesi sen istedin diyerek ayrılmasina karsi çıkıyor, hakim kadin bir kv den çekiyor....

Hâkimliği bitir, goreve başla, kimler çıkar karsina...

Hayatın gerçekleri var.evlilikte denklik gerek.sosyal ekınomik ailesl düiünce vs

abim özel hareket polisi diyarbakırda sonra evlendi eşini hemen götürmedi eşide oğretmen abımın saatı bile belli değildir. gayette iyiler 3 çocukları var bişeyler kazanmak için sabır lazım bence sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…