- 14 Eylül 2012
- 237
- 57
- 53
Artık düşünmekten ağlamaktan peraşanım Bana yol gösterin nolur Ben sünniyim Allah'a çok inanıyorum Ibadetlerimi tam yapamasamda yapmaya çalışıyorum Evlenmeyi düşündüğüm kişi alevi ama hiç bir ibadeti yapmaz Dinden bahsedilince siyaset oluyormuş Herkesin inancına saygım var sadece benzer evlilik yapanlar bu sorunları nasıl aştı Bana yardımcı olun nolur
Ben aleviyim esim sunni vok sukur bir kez bile fikir ayriligina dusmedik kendimizi alevi sunni hibi insanlarin uydurdugu ayrimlarla etiketlemiyoruz muslumaniz.... bana sen gibi dinden konussa ona cok kizar ve kirilirdim... dini vecibeler elbette onemli nice ataitler var nasil vicdan sahibiler nasil ahlaklilar nive namaz kilanlar oruc tutanlar var kirasini odeyemeyen kiracisini iliskiye zorluyo.. biseyleri dayatirsan kaybedersim.. ne kendini uz ne cocugun hayatini alt ust et ... birak sen dinini uasa dilinle degil davranislarinla goster kendini... benim icime dogar eminim cok durust ve temiz bi insan sevgilin. Yarin bigun sunniyle evlenirsin mutsuz olmayacagin ne malum evlilik oyle biseyki mezhep konusmaya zaman olmuyo ben ona zorluyom cumaya git diye oda benle ceme geliyo..