Evlilikte mutsuzum

Emoandrock

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
187
96
48
Hanimlar sizinle dertlesmeye geldim. Benimle konusur musunuz? Inanilmaz mutsuz ve cikmazdayim. Bugun yasadigim. Bir olayi anlatmak istyorum.
Daha once esimle hic anlasamiyoruz diye post acmistim. Bugun yine anlasamadigimiz bir gunde. Oglen kahvaltiya sicak biseyler hazirladim sevdigi bisey. Tuz atmadinmi buna dedi ama sinir bi sekilde. Her yaptigimda zaten bisey buluyor. Attim yedim azonce de tuzu var dedim. Yok tuzu dedi ya var tattim diyorum dedim ama ben de sinir oldum. Ben yalan mi soyluyorum? Ne yuz kere sinir bi skeilde attim diyosun dedi. Ben de yalanla ne alakasi var siruyosun attim dyorum o zaman az gelmis dedim. Ama tabi bende sakin guler yuzle soylemiyorum bunu. Ama ne kadar kotu bi sekilde soyleyebilirim ki???? Basladi her zaman ayni syleri yapiyosun uyuz uyuz bana cevap veriyosun yapma bidaha yapamiyosun zaten dedi. Ben de yapmycam zaten artik dedim. Sustuk kahvaltiya devam ediyoruz.beceriksizzz dedi. Dakince dedim ki. Niye her cumlende cirkin bisey soylemek zorundasin ki allahaskian dedim bsladi gerizekali vs demeye. Gozlerim doldu. Aldim onunden tabagi mutfaga gittim. Donerken de ekmek getirdim koydum onune. Kalktim sofradan. Seslendi arkamdan. Sen napmaya calisiyosun diye kalkti ustume yurumeye basladi. Su halini tavrini degistir kendine ceki duzen ver karsinda kim var bil demeye. Susuyorum sadece bakiyorum suratina aglamamk icin tutuyorum lendimi. O tabagi kafana geciririm ole ne sinirle aliyosun goturuyosun vs dedi. Sonra omzumdan hafifce itti soylenirken. Orda patladim. Ya ne itiyoun nevar ne dedim sanki dedim elini ittim bende. Ite ite odaya goturdu beni. Saclarima yapisti defalarca kollarima bacaklatima vurdu. Nefret ediyorum artik senden bu davranslarindan dolayi dedim. Sinir harbinden baska biseu degilsin dedim. O kadar vurdu ki bacaklarima kan oturdu. Saclarim tutam tutam yerlere dustu. Haaala konusuyor diye iyice hirslandi. Cikti gitti ise. Okadar uzgunum ki. O kadar pismanim ki herseyden. Bu konuyu buraya yazmaya dahi usendim. Dertlesmeye dahi useniyirum artik. Hicbisey yapamasim yok. Daha gecen hafta ailemle tatile gittik beraber 4 gunluk. Onlara cok ilgili cok hurmetli davrandi. Kendi kendime diyordum ben de bazi seyleri ben buyutuyorum belki de. Bak aileme nasil guzel davraniyor vs diye. Coooooookkkk araftayim. Baksaniza bunlari yazarken bile ne dusunecegimi bilmiuorum

Çok yazık hala kendnzde bişeyler arıyorsnz kendnizi neden dövdürysnz kim olursa olsun hiçkimsenn böyle bir hakkı yok ileride bunlar içinizde yara olacak hep aklınıza gelick eşinizden jergün daha soğuyup toplumda kendi kendinizi değersz görüceksn hep bu durumdan kurtul derim nacizane

Şiddetin başladığı yerde birsürü şey biter!Tuzu eksik olan bir yemeğe çiselemek ne kadar zor olabilir ki?
Böyle olsun diye uğraşmış belli ki. Büyütüp,kavga çıkarıp üzerinizden deşarj olmuş hayvan.

Git darp raporu al ve uzaklaştırma iste saçlarını yolmuş bacağına kan oturmuş sen hala ailemle beraber tatile gittik aileme çok hoş davrandı diyorsun bu nasıl bir adam nasıl bir insan ailenden ziyade sana nasıl davrandığı çok daha önemli onun hayat arkadaşı sensin uzaklaştırma alda bir daha böyle bir şeye yeltenmesin bitmiş bu evlilik sen onu hoş görüp affettikçe daha çok azacak takdir etmeyecek seni buna emin ol boşan direk boşan bu ne ya hayvana öyle muamele edilmez bir de kadınlık yapıyorsun bu oduna

Acilen darp raporu alır mısınız? Lütfen. Oturup ağlamak hiç bir işe yaramayacak çünkü. Dayak yemişiniz şiddet görmüşünüz hemde morarmış her yeriniz halen kendinizde mi arıyorsunuz suçu?

Ne hakla el kaldırabilir? Sen mal mısın da seni dövüyor? Annen baban bile belki sana kiyamazken elin adaminin senin dövmesine izin mi vereceksin? Canım koca bulunur her halukarda.. Düzelir diye düşünme kesinlikle düzelmez.. Cok duydugum ornek var böyle.. Kadin artik 50 yaşını geçmiş evden kaçma plani yapiyor.. O yaşında yasamasi gereken onca güzel duygu varken biriktirmesi gereken anilar varken elin herifi için hayatini zindan etti.. Hicbisey senin sagligindan degerli değil.. Akilli davran.. Cok uzulursun.. Evdeki tartsmalarinizi gerekirse kaydet.. Darp raporu al.. Yapman gereken hukuki islemleri yap.. Bunu yaparkende sinsice davran.. O koca musveddesi kesin seni taninmaz hale getirir eger bisey sezerse..

Ve ben şunu çok iyi bilirim 'insanın kendine ettigini başka kimse etmezmiş.' sonra çok uzulursun

Zaten evliligimin basinda boyle degildi ki hislerim. Gun gectikce soguyor ve tek kelimesine dahi tahammul edemiyorum

Normal değil yaşadıkların.Bacaklarına kan oturması ne demek.Başkası anlatsa ne düşünürdüm demelisin , olumlamayı bırakmalısın

Darp raporu alın acilen ve ayrılın! Tuzlu veya tuzsuz, hazırlamış önüne getirmiş eşin eline sağlık de otur aşağı zıkkımın kökünü yiyesice!!
Onun gozunden olay tuzlu tuzsuz degil, benim dik dik cevap vermem. Ya iyi de hep mi bisey bulur insan. Ben de okadar sert bisekilde de degil yani biraz bastirarak varr yedim baktim zaten varr dedim. Heeerseyi saygisizlik olarak nitelendiriuor herseyi

Diyorum ya olay tuz vs degil ona sorarsak. Saygisizca cevap vermek. Diklesmek vs vs

Normal değil yaşadıkların.Bacaklarına kan oturması ne demek.Başkası anlatsa ne düşünürdüm demelisin , olumlamayı bırakmalısın
Baskadindan duysam tabii ki ayril derim. Biliyorum karsidan cok sacma kozukuyorum. Hala bosanmiyorsa e hakediyo o zaman bile deniliyordur belki. Ama uygulamak cok zor okadar zor ki. Korkuyorum. Aillrmin inanailmszzz derecede uzulmasinden benim o sureci nasil gecircegimi akil bile edememektenn. Korkuyorum. Iki ablam da bosandi. Annem babam nasil kaldirir bu durumu blmiyorum kahrolurlar

İş boşanmaya giderse diğer 2 boşanmayı nasıl kaldırdılarsa öyle kaldırırlar.Emin ol böyle dayak yediğini bilseler,boşanmak ufacık kalır gözlerinde.

Kendinize bu kötülüğü yapmayın, insanlar üzülecek diye eziyet mi çekeceksiniz

Bu kadar özgüvensiz olma ya gerçekten ailem kaldırırmı ne der ablamlar da boşandılar yapma etme sen böyle adama bu izlenimi verirsen yakında dövmekle kalmaz işkence bile yapar sana o zaman ne diyelim madem bu kadar korkuyor çekiniyorsun bu şekilde yaşamaya devam et şikayette etme burdan yazık gerçekten yazık

Benim halimi anlatmıssın resmen
Sizin nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…