Evlilikte mutsuzum

Böyle sinsi insanlar dışarı hep iyi görünmeye çalışır. Olası bir boşanmaya karşı ailenizin ona kızmayıp belkide sizde kusur aramalarını sağlamak için iyi davranıyordur. Ya da hakaret ve darplarına karşı sessiz kalmanız için. Ya siniri için Dr a gidecek ya da bu iş mutlu sonla bitmeyecek gibi görünüyor.
Cook zor cokkk. Tatminsiz. Herrseyden ama herseyden..

Lütfen hemen gidin darp raporu alın, sonra kendinizi maddi manevi toplayıp boşanma davası açın. Sıradan Bi kavga değil dövdü demissiniz, buna hakkı yok. Siz değerlisiniz buna izin vermeyin

Lütfen hemen gidin darp raporu alın, sonra kendinizi maddi manevi toplayıp boşanma davası açın. Sıradan Bi kavga değil dövdü demissiniz, buna hakkı yok. Siz değerlisiniz buna izin vermeyin
Yarin oburgun desem beni dovuyorsun diye. Sen divmek ne bilmiyorsun der. Dmeisligi var.

O el kalkmis bir kere, gecmis olsun cunku devami gelecektir. Bu saygisiz sevgisiz adami terkedin. Kendi ozsayginizi kurtarin. En korktugum sey esimim bana bir gun el kadirmasidir. Hicbir tartismamizda asiriya kacmamaya calisirim tahrik etmem cunku eger olaki bir sinirle o el kalkarsa ve inerse bana, ben geridonussuz sekilde herseyi arkamda birakir giderim.

Yarin oburgun desem beni dovuyorsun diye. Sen divmek ne bilmiyorsun der. Dmeisligi var.
Onun sözünün Bi önemi yok siz raporu alın bakalım o zaman ne yapacak hiç beklemeyin vucudunuz iyileşmeden gidin alın, bilmiyorum aileniz arkanızda mı sonra ailenize sığınırsınız eğer arkanızda değillerse iş bulun maddi olarak toparlanın sonra dava açarsınız o darp raporuda elinizde olunca mahkeme sizden yana olacak hatta hakaret flan ederken ses kaydı yapın. Bunları mahkemede kullanın

Yapılması gereken şeyi zamanında yapmazsanız, daha sonra daha çok çaba harcamanıza rağmen yapmanız gerekeni yapamazsınız. Kim olursa olsun namusa, haysiyete, şerefe, onura, gurura saygısı olmayan insansılarla devam etmek doğru değil. Allah doğru olanların yardımcısı olsun.

Back
X