- 25 Eylül 2011
- 7.561
- 11.465
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Aslinda orayi eksik yazmişim,o zaman falciya asla inanmadim.zaten cok bunaldigim bi donem baktirdim.inanmam baktirmamda uzun yillardir birakmistim.fala baktırıp ona ınandıgınız ve herseyı ona yormaya basladıgınız kısımdan sonra sıze faydalı olabılecegımı dusunmuyorum ama
bazı seylerı fazla cıddıye almamanız gerekıyor demeden gecemedım.
Nazar var tamam bu bi gerçek.Nazara inanmam. Herkesin hayatı inişli çıkışlı. Her inişe nazar desek, aslında o kadaar çok nazar hikayesi çıkar ki...
İkinci mevzu ise fal. Herkesin falına söylerler "biri seni kıskanıyor, senin üzerinde çok göz var" vs lafları. O bir klasiktir. Bütün falcılar söyler. Çok da ciddiye almamak lazım. Fala inanma, falsız da kalma demişler.
Geçimsizlik, borç vs mevzuları son derece gerçekçi bakılarak çözülmesi gereken şeyler. Öyle olağanüstü problemler değil. Nazar deyinceye kadar 40 tane somut açıklaması bulunabilir mevzular yani.
Aslinda orayi eksik yazmişim,o zaman falciya asla inanmadim.zaten cok bunaldigim bi donem baktirdim.inanmam baktirmamda uzun yillardir birakmistim.
Evliligim normale girdikten sonra oyle yormaya basladim.yoksa falci dedi oyledir kesin demedim
Eskiden albümler olurdu,gelen misafirlere onlar gosterilirdi.Sanatcilarin mankenlerin kör topal filan olmasi lazim nazardan .
Hic fotograf paylasmam bana hos gelmiyor evimi ,cocugumu ozelimi niye herkese açayım.
Bir psikolog sokaktan geceni eve almak gibi demisti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?