Evet orası oyle çok şükür o kadar gelmedi henüz ama bunun sebebi de belkide ben idare ettiğim içinde olabilir tabiO is bazen oyle olmuyor, bicak kemige dayaninca yapacak birsey kalmaz. Yani bi sadece ilgisiZ olmasi degil, bir iliski bitmisse ve artik yurumuyorsa cocuk icin bile devam edilmemeli.. cunku o cocuklar ayriliktan alacaklari travmadan fazlasini alirlar oyle bir ailede buyudukleri zaman. Yani sonucta ayni evde yasamiyor olacaksin ayrilinca irtibatta dahi olsan gelirin giderin ayri sorumluluklarin farklilasiyor sadece.
Yahu dedim ya eskileri karıştırmayın üstünden geçti diye o an il kez oldu geçti yahu onu karıştırmayın..
Genelde oyle degilEvet orası oyle çok şükür o kadar gelmedi henüz ama bunun sebebi de belkide ben idare ettiğim içinde olabilir tabi
Değişmemiş ki , eşiniz şimdi dövmüyorsa bile yine ilgisiz, sizinle cinsel ihtiyacını gidermek dışında bir bağı yok ve haliyle siz yine mutsuzsunuz.İşte bu yüzden karıştırılmasın dedim eski konular her şey herkes değişir zaman geçince işte
Yorma kendini yorma.Değişmemiş ki , eşiniz şimdi dövmüyorsa bile yine ilgisiz, sizinle cinsel ihtiyacını gidermek dışında bir bağı yok ve haliyle siz yine mutsuzsunuz.
Bizde bunları sizi üzmek için yazmıyoruz, temelde değişen birşey yok, böyle başlamış böyle gider.
İnşallah daha büyük zararlar görmezsiniz ne diyeyim.
Evet belkide haklısınızGenelde oyle degil
Mi zaten? Kadinlar genelde alttan aliyor hele cocuk varsa, erkeklerde masallah bi guzel kullaniyolar bu durumu
Orası öyle hakllısınız elbette ama millet olarak o kadar alıştık ki öldürülen eşlere her kavgada bunuda öldürür düşüncesi oluyor insanlarımızdaDeğişmemiş ki , eşiniz şimdi dövmüyorsa bile yine ilgisiz, sizinle cinsel ihtiyacını gidermek dışında bir bağı yok ve haliyle siz yine mutsuzsunuz.
Bizde bunları sizi üzmek için yazmıyoruz, temelde değişen birşey yok, böyle başlamış böyle gider.
İnşallah daha büyük zararlar görmezsiniz ne diyeyim.
Evet benziyorlarBilmem, ben de çok severim ilgi göstermeyi. Geçen sene sevgilim çok pis güneş yanığı olmustu , her kırkbeş dakikada bir fırına girecek hindi gibi adamı yağlar merhemlerdim. Sırf simarikliktan ayak masajı istedi, YouTubeda uygulamali refleksoloji masajı videosu açıp yarım saat adama ayak masajı yaptımne kadar şımarttigimi anlatmak için başka örneğe gerek yok herhalde ama ben bu çocuktan ayrılmama rağmen ve sonrasında hayatıma birisini aldığımı bilmesine ragmen bu hafta bile tekrar deneme isteğinden , bu sefer başaracağımıza dair inancından falan bahsetti.
Yani bence şimartmakla da ilgisi yok.
Ama daha önce konu açmıştım, ne hikmetse çektiğim ,flört ettiğim tüm erkekler karbon kopya gibi birbirinin aynısı. Tek model geliyor yani banabu yüzden de olabilir.
Muhtemelen senin çektiğin insanlar bir yerde birbirine benzeyip duruyordur.
HahaahahBen kovalanmıyorum kaçınca arkadan el sallanıyor gibi
Olur tabi, sinirlendi diye karısını döven, başka bir sinirli anında öldüredebilir. O eşleri, sevgilileri tarafından öldürülen kadınların çoğunun geçmişinde şiddet var.O
Orası öyle hakllısınız elbette ama millet olarak o kadar alıştık ki öldürülen eşlere her kavgada bunuda öldürür düşüncesi oluyor insanlarımızda
O
Orası öyle hakllısınız elbette ama millet olarak o kadar alıştık ki öldürülen eşlere her kavgada bunuda öldürür düşüncesi oluyor insanlarımızda
Yorma kendini yorma.
Genelde evli kesim birbirini tutuor siz bekar mısınızYorma kendini yorma.
Orasını bilmiyorum ama ailede onlara göre yani dediğiniz deyime göre hakeden birisi oldu ama ne bir fiske vuran oldu ne de öldüren çok şükür herkes yerinde mutlu olsun yanlış yapan kendi pişmanlığıyla öder zatenOlur tabi, sinirlendi diye karısını döven, başka bir sinirli anında öldüredebilir. O eşleri, sevgilileri tarafından öldürülen kadınların çoğunun geçmişinde şiddet var.
Eşinizde, öldürülen bir kadınla ilgili örnek vermiş size, laf olsun diye değildir. Eminim kadın haketmistir diye düşünenlerdir kendisi.
Yok hepimiz evliyiz. Ben 10 yılı devirdim. Kendi adıma konuşursam bırakın el kaldırmayı, tekme atmayı küfür etse şiddet sayar kapının önüne koyarım. Çünkü ben değerliyim, kimse bana böyle davranamaz. Anam babam beni el bebek gül bebek büyütmüş, bir fiske vurmamış elin adamına mı yaptıracam bunu? Mümkün değil.Genelde evli kesim birbirini tutuor siz bekar mısınız
Kız ben kendimede aramıyordum ama orada o kadt linclendim ki o konunun yorumlarında istemsizce kendimde buldum vallaYok oyle olsa bazilari hala evlilikte neden tek seven tarafiz diye sorgulamazdi. Amacim sizi uzmek degil inanin. Yediginiz dayagin bile sucunu kendinizde aramaniz cok cok uzucu bir durum.
Bende oyle derim aslında ama o zaman o oldu ne diyim şey aslında belkide büyük konuşmadan da oluyor ..Yok hepimiz evliyiz. Ben 10 yılı devirdim. Kendi adıma konuşursam bırakın el kaldırmayı, tekme atmayı küfür etse şiddet sayar kapının önüne koyarım. Çünkü ben değerliyim, kimse bana böyle davranamaz. Anam babam beni el bebek gül bebek büyütmüş, bir fiske vurmamış elin adamına mı yaptıracam bunu? Mümkün değil.
Konuşan adam var dinleyen adam var birde ağzını açmayanNiye yahu? Erkekler gerizekalı mı? Konuşunca anlamıyorlar mı?
Biz dün gece bi konudan gerildik eşimle, bi saat sonra falan oturduk konuştuk, özür diledi ve kapandı mevzu.
Bazı konularda büyük konuşulur, kırmızı çizgidir. Eşim bilir ki iki şeyin affı olmaz, biri şiddet biri aldatma. Bu ikisi dışında her şeyi çözeriz ama bunlar olduğu anda kendini kapının önünde bulacağını bilir. Öyle babamı arayıp beni al falan da demem. Ki eşim karıncayı incitebilecek, ömründe erkek kavgası bile yapmamış adamdır.Bende oyle derim aslında ama o zaman o oldu ne diyim şey aslında belkide büyük konuşmadan da oluyor ..
O da sizin tercihiniz. Kendinize o adamı uygun görmüşsünüz hala görüyorsunuz.Konuşan adam var dinleyen adam var birde ağzını açmayan
Evet o var bende , beni üzen,değer vermediğini belli eden adamdan anında soğurum, yasını on dakika bile tutmam.Evet benziyorlardediğin örnekleri hatta daha fazlasını bile yapabilirim ama mesela sen bitirip hayatına bir başkasına alabilmişsin bende o yok işte. Yani bi müddet takılı kalırım. Evet biliyorum normal değil ama hani huy mu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama öyle bazen konularda yazdığın cevapları görüyorum, ilişkiyi çok tatlı yaşayan bir insansın bana göre. Gerektiği kadar duygu gerektiği kadar mantık. Bende mantık yok işte senin enerjin bana bile Özgür ruh olarak geliyor, illaki karşına çıkan adamlara da bu şekilde geçiyordur ve seni vazgeçilmez kılan da bu işte. Kendimi sevmeme rağmen konu aşk olunca ciddi anlamda sapıtıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?