Evlilikte neden tek seven tarafı(m)z?

Gerçek bildiğimiz insan mı? Tipleme falan değil mi? Adı da aşkım kapışmak mı tiplemedir o ya bi komedi programında falan
Yok kudra gerçek ve çok meşhur biri mutlaka denk gelmissindir boş boş konuşuyor

Umarım hep öyle kalır öyle insanlar hep olsun bu dünyada

O da sizin tercihiniz. Kendinize o adamı uygun görmüşsünüz hala görüyorsunuz.
İyide evlenmeden önce kavu değil ki koklayalım eh aşkın gözüde kör olunca oyle oluyor işine gelince konusur aslında da inşallah ayrı eve çıkınca değişecek gibi oyle hissediyorum

İyide evlenmeden önce kavu değil ki koklayalım eh aşkın gözüde kör olunca oyle oluyor işine gelince konusur aslında da inşallah ayrı eve çıkınca değişecek gibi oyle hissediyorum
Ay yok buna hiç katılmıyorum. İnsan tanımak isterse tanır. Evlenecez diye gözünüz dönüyor, görmezden geliyorsunuz. Bunlar hep evlilik sevdasından. Biz aşık olmadık mı sanki? Bi siz mi aşktan kör oluyorsunuz? Bir de aynı evde mi yaşıyorsunuz ailesi ile? Bu bile evlenmemek için bir sebep aslında.

Evet bu konuda kendime cok kızıyorum erçekten evlilik delisiuiymişim ne bu acele gerçekten bu konuda haklısınız çok pişmanım ama ne fayda… aynı binadayız evler ayrı

Her şeyler hallolmuş da ilgisi kusur kalmış hey Allah'ım. Klasik öküz, sevmiyor, herşeyi batıyor kadının, göresi bile yok. İş taktiklere kalmış, ama anlamadıkları bir şey var, taktikler bile seven insana söker.

Süpersin ya samimi söylüyorum sendeki şu özgüven mi diyim kendine olan aşk mı diyim her neyse bende biraz olsa zaten taktik maktik yok bam bam bam yaşarım aşkı ama mesela senin aldığın o "beni özleme" mesajını ben almış olsaydım ohooooooo işte benim kendimi dizginleme yöntemim, senin toksik dediğin yol maalesef. Aksi halde üzülen hep ben oluyorum.

"İlk ve son oldu zaten, iki tekme tokattı, ondan sonra elini kaldırmadı." Eeee? Elini kaldırmadı da ne oldu mesela? Başını mı okşadı o el ?

Ha

Hayır ayağıyla bir kere itti dediğin gibi oldu ama ondan sonrası yok ama diger arkların yorumladıkları gibi ben tahrik ettim
O da sizi tahrik ediyor , siz de tekme atın? Tahrik ettim dediğiniz de koronalı adamla yatağa girmek istememeniz. Madem öyle hadi gidin kocanızı tekme tokat dövün, yıllarca sizi ilgiye aç bırakmış. Hadi? Gerçekten bu haksızlığı içinize sindirdiniz, tek kusur sevgisini göstermemesi mi kaldı? Olmayan sevgiyi?

Evet orası oyle çok şükür o kadar gelmedi henüz ama bunun sebebi de belkide ben idare ettiğim içinde olabilir tabi
Evet, o tekme tokat dayaktan sonra sindiniz, artık adamı delirtmiyorsunuz (!). Adam değişmedi , siz sustunuz sadece.

Benimki vurdulu kırdılı bir heriftir, çocuklardan sonra duruldu biraz. 1.70 boyu ile çok iri kıyım herife dalmış vaktinde, herkes anlatır. Ama bu adam kendisinden güçsüz kimseye dokunmamış, dokunanın elini alıp bi tarafına sokar. Yapar biliyorum, gördüm. Yani, çok iyi bir şey diye anlatmıyorum, adam bu. Kendine denk herifler bulup dövüşmüş en azından. Konu sahibinin kocası gibilere höt desen içine çöker, ama karı dövmeye gelince pek erkekler maşallah. O karısı ya, güvenmiş ya, eline düşmüş ya, onun sevgisine talip ya, kolay lokma tabi.

"İlk ve son oldu zaten, iki tekme tokattı, ondan sonra elini kaldırmadı." Eeee? Elini kaldırmadı da ne oldu mesela? Başını mı okşadı o el ?
Buna da şükür deyip katlanmayı seçmiş konu sahibi katip el kaldırma olayında suçu kendinde bulmuş hatta. Diyecek pek birşey kalmıyor geriye.

Genelde evli kesim birbirini tutuor siz bekar mısınız
Bosanmak istemiyorsunuz biz onuda anlariz ama eski konularinizi gundeme getirirken size laf sokmak amacli getirmiyoruz
lutfen ben gazladim benim hatamdi diye dusunmeyin boyle iciniz rahat édebilir ama daha sizin kendinize ilginiz sevginiz yok adamin nasil olsun diye sorarlar o zaman da
evli kesim boyle konularda birbirini tutmuyor kadin olarak uzuluyoruz sadece

Olmayan demedim ki ar ama gostermiyor cünkü oyle görmüş.. vurmadıgımı kim söyledi

Yahu haklısınızdayapılacak tek sey bolanma olmamalı bunkaar basit degil işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…