Evlilikte neden tek seven tarafı(m)z?

boşanmayla iş çözülseydi keşke çocuk var en azından o sevgi alsın
Tabi annesini tekmelerle döven, kafasını kesmekle tehdit eden bir babanın sevgisine çok ihtiyacı var çocuğun. Aman sakın baba sevgisinden mahrum etmeyin ki ilerde o da nasibini alsın şiddetten.

Erkekler evet kolay gidiyor kadınlar çocuk olunca bahanesi o oluyor işte
Bahane degil aslinda sebep. Bosanincada cocuk varsa hala kurtuldum diyemiyorsun eskisinden cok ugrasiyorsun belki.. yok nafakasi yok tatili susu busu.. yani erkeklerin cogu zaten duzenini bozmadan bekar gibi hayatina devam ediyor

B
Bende yaş geçince anlıyorum ki hep sevti aramışım seven çok azdı hep seven taraf benmişim evlenimcede değişmedi

Tabi annesini tekmelerle döven, kafasını kesmekle tehdit eden bir babanın sevgisine çok ihtiyacı var çocuğun. Aman sakın baba sevgisinden mahrum etmeyin ki ilerde o da nasibini alsın şiddetten.
Töbe de kız öyle bir insanda değil sende Allah iyiliğini versin döven içen s**an biri değil çok şükür ama sadece ilgisi alakası yok sevgisini göstermiyor

Bahane degil aslinda sebep. Bosanincada cocuk varsa hala kurtuldum diyemiyorsun eskisinden cok ugrasiyorsun belki.. yok nafakasi yok tatili susu busu.. yani erkeklerin cogu zaten duzenini bozmadan bekar gibi hayatina devam ediyor
Hay ellerine sağlık bende bunu diyorum bir bütünsün çocukta olsa hep irtibattasın hayatından temelli çıkaramıyorsun bende dıyorum ki çıkaramıyorum neden ayrılayım

Bu konu arkadasinizin mi?

Ha
Hayır ayağıyla bir kere itti dediğin gibi oldu ama ondan sonrası yok ama diger arkların yorumladıkları gibi ben tahrik ettim

Orda sinirlendirende bendim bende de hata vardı sen döven duymamışsın herhalde çok şükür o zamanki olay sonrası öyle birley olmadı
Tamam işte kızınız da ergen olacak, hata yapacak, babasını sinirlendirecek ve tekmeyi yiyecek ilerleyen yıllarda.

Hala kendinizi suçluyorsunuz. Bazı kadınlar yaşadıklarını hak ediyor cidden.

Tamam işte kızınız da ergen olacak, hata yapacak, babasını sinirlendirecek ve tekmeyi yiyecek ilerleyen yıllarda.

Hala kendinizi suçluyorsunuz. Bazı kadınlar yaşadıklarını hak ediyor cidden.
Kızım ne diyim şimdi orda abartmışım belki o yüzden dedim ya ergenmişim diye aslında ayırladıkca olayı ben büyüyüp vurmasına sebep oldum ne dedemde inanmayacaksın bosver o konuyu ergenlik diyorum

Ha

Hayır ayağıyla bir kere itti dediğin gibi oldu ama ondan sonrası yok ama diger arkların yorumladıkları gibi ben tahrik ettim
İlgisizliği, duyarsızlığı, söylediklerinize karşı kapı duvar olmasindan dolayı kontrolünüzü kaybetmiş olmanız, sonrasında eşinizin size bir tanecik tekne atması sizin hatanız tabi. Haklısınız.

Kızım ne diyim şimdi orda abartmışım belki o yüzden dedim ya ergenmişim diye aslında ayırladıkca olayı ben büyüyüp vurmasına sebep oldum ne dedemde inanmayacaksın bosver o konuyu ergenlik diyorum
Kendinizi avutuyorsunuz sadece.

Şiddete meyilli olmayan insan delirecek kadar tahrik edilse de kimseye hele ki bir kadına, hele ki karısına el kaldırmaz. Sizin kocanız sizi tekmelemiş. Devamı gelecek, kızınız da nasiplenecek. Yazın bir kenara, kk’da bana söylemişlerdi dersiniz.

Hay ne diyim ki hangi evlilik dört dörtlük vuran insan olsa 5 yıldır devamı gelirdi ki zaten biri vuran devamı gelir çok şükür elbet vardır imtihanın sonun güzelliği

Hay ellerine sağlık bende bunu diyorum bir bütünsün çocukta olsa hep irtibattasın hayatından temelli çıkaramıyorsun bende dıyorum ki çıkaramıyorum neden ayrılayım
O is bazen oyle olmuyor, bicak kemige dayaninca yapacak birsey kalmaz. Yani bi sadece ilgisiZ olmasi degil, bir iliski bitmisse ve artik yurumuyorsa cocuk icin bile devam edilmemeli.. cunku o cocuklar ayriliktan alacaklari travmadan fazlasini alirlar oyle bir ailede buyudukleri zaman. Yani sonucta ayni evde yasamiyor olacaksin ayrilinca irtibatta dahi olsan gelirin giderin ayri sorumluluklarin farklilasiyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…